- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
Bir olay anlatıcam inanmayacaksınız ..Benim bir arkadaşım vardı böyle aynı apartmanda oturuyoruz kadın bir geliyor saat 9 ki ben geç kalkarım en az 30000 kez söylemişimdir.Kahvaltı ediyoz önüne bir sürü şey çıkartıyorum bu arada ben sabahları kahvaltı etmem ,duruyo sofranın başında ayyyyy ne yesem bilemedim canım değişik şeyler istiyor yaaa derdi ...Neyse hanfendinin gönlü olur yerdi 30 bardak çay içer sağolsun ,ki benim evde o olmadan çay pişmaz sevmem çünkü ...Öğlen olur ne var dolapta bi şeyler yapalım karnım acıktı der pişirir yediririm ,akşam olur gene aynı eşim gelir bu hala oturur öyle ..Adam bütün gün yorulmuş zaten bi de eşini çağırır başımıza hadi bakalım bi 30 bardak çay daha .Bi ara benim evin kilidi bozuldu kilitlenmiyor bi gün eşim işe gitti don ,atlet yatıyorum yatak odamın kapısı açıldı
böyle bakıyorum ama ödüm koptu ...saat 8:45 bu arada ...Noluyo diye bir dk falan anlamadım bu salak gelmiş hadi gökçe yaaaa bu saate kadar yatılır mı diyo bana
sonra kendime geldim ,dedim sen manyak mısın ,ruh hastası mısın ne işin var benim yatak odamda ..Bu ne saygısızlık evimden çık git dedim ama sinirlerim tavan yaptı ,anam bu bi başlasın zaten bende kabahat seni uyandırayım dedim ,bu saatte kalkan karıdan hayır mı gelir ,yazıklar olsun dedi gitti ...
o günden sonra bir ay kadar geçti taşındılar ,şimdi yolda görüyor hasta selam bile vermiyor ..ne değişik insanlar var yaaaaa...
Yani yuh diyecem ayıp olacak. Hem suçlu hem güçlü. Bu nasıl insanlara denk gelmişsiniz, inanamadım. İyi ki bana denk gelmedi böyle tipler, valla iyi dayanmışsın yine