- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Sizler gibi eğlenceli insanlar gelse keşke hepİnsanın böyle muhabbet ederken canı sıkılmaz ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizler gibi eğlenceli insanlar gelse keşke hepİnsanın böyle muhabbet ederken canı sıkılmaz ki
![]()
Ama dedikodumu yapmicanız tamam mı, ben çok sakarımdır. Bi de bazen yemekleri tutturamamBerhudar ol![]()
Ben az yer kaplarım ama çok yerim, olur muben fazla yer kaplamam çok yemekte yemem geliyimmi
Gel gel, timi de getir gelirken ben onlara acı soslu kurabiye yapayımben fazla yer kaplamam çok yemekte yemem geliyimmi
Ama dedikodumu yapmicanız tamam mı, ben çok sakarımdır. Bi de bazen yemekleri tutturamam![]()
Ben gelmem gazım geliyo![]()
Ben gelmem gazım geliyo![]()
Evet affet biziCarrie konunun içine ettik galiba, bağışla![]()
Ben yasemine gitmicem carrie ye gitcem borek yapcakmis banaGel sen de gel, çok yer varmış yaseminde, hem yaseminin gönlü zengin![]()
Ben sana gelcem zaten gelmiskrn bikac gun kalirim haberin olsunyok seni almıcaz sen çok oturuyorsun. biz 8-9 saat oturup kalkacaz zaten
Burda geyik yaptik diye banlanmayalim sakinvar ama konuşmuyorum onunla
Bende geliyorum hemenSohbet guzeldi kizlar, yemek yicez.
İyi aksamlar hepinize:)
Ben yasemine gitmicem carrie ye gitcem borek yapcakmis bana![]()
Sohbet guzeldi kizlar, yemek yicez.
İyi aksamlar hepinize:)
Ben sana gelcem zaten gelmiskrn bikac gun kalirim haberin olsunorgumude getrcem sen ders calisirsan sıkılmayayim
![]()
Burda geyik yaptik diye banlanmayalim sakin![]()
Sanada gelcem seni unuttum sanma sakinnBörek mi, ay deme ben de geliyim
Afiyet olsun, yarasın :)
![]()
ben hiç görmedım ve duymadım öyle bişi :d çok yakın akraba olursun ve yedıgın ıctıgın ayrı gıtmez orası ayrı :d ötekı türlü ne saçma yaa :d