- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Mapis damlarina düşmek istemiyorumMune bi sey demez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mapis damlarina düşmek istemiyorumMune bi sey demez
Ben yasemine gitmicem carrie ye gitcem borek yapcakmis bana![]()
sabah gelıp geceye kadar kalan komsu ne ayak çözemedım :dartık ben yakınb akrabada istemiyorum içli dışlı. ne kadar içli dışlıda olsan sonuçta ayda yılda karşılaşmıyorsunki![]()
Sohbet guzeldi kizlar, yemek yicez.
İyi aksamlar hepinize:)
Sen git gel ben sizde otururumbenim o gün acil hastaneye gitmem gerekicek conem
![]()
Ben sana gelcem zaten gelmiskrn bikac gun kalirim haberin olsunorgumude getrcem sen ders calisirsan sıkılmayayim
![]()
Iste bunlar hep menopozdansabah gelıp geceye kadar kalan komsu ne ayak çözemedım :d
Mapis damlarina düşmek istemiyorum![]()
benim o gün acil hastaneye gitmem gerekicek conem
![]()
sabah gelıp geceye kadar kalan komsu ne ayak çözemedım :d
Yada ders kitaplarimi getirim sen ders calisirken canin sikilmasin konusuruz aradaörgü demeyin tüylerim diken diken oluyor![]()
akraba ınadına yapıyordur neyse.. kırk yılda bır almaya bakar ınsan bu tarz ınsanlarıIste bunlar hep menopozdan![]()
1-2 bahane bulursunbende bi çözsem![]()
Sen git gel ben sizde otururum![]()
Kac kere dustun die bi sor bi sorrr bn neler ettim neler aramizda kalsin kazenle bile kavga ettimBak sen şu yeniye, ne biliyosun sen mapıs damlarını bakim hmmmm
İşte böyle Carrie, bravvooooo![]()
Bzide germesin geyik topiklerine vuralim kendimiziimune beni çarmıha gericek haberiniz yok![]()
bi ara buda oldu bana biliyomusunuz
hemde bi kk üyesiyle
evdem kaçtı bana geldi.![]()
Kac kere dustun die bi sor bi sorrr bn neler ettim neler aramizda kalsin kazenle bile kavga ettim![]()