• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

evet kendi evlerinede gidiyolar. mesela bi gün birinin evine başka bi gün diğerinin evine. ve gittiklerinde sabah 9-10 da gidip akşam 11-12 ye kadar kalıyorlar. 3 öğün orda yiyorlar.
mesela kaynanam anlatıyor diyorki dün filancada kahvaltıdaydım. kahvaltı yaptık saat 1 gibi uykum geldi biraz uyudum. sonra saat 3 gibi onla beraber gittim, X kurana gidecekti öle çıktık. X gitmiş kurana kurandan sonra yine birleşmişler başka arkadaşının evine gitmişler gece 11 e kadar kalmışlar oda.
Kocalari yokmu bu hatunlarin onlar napiyolar acep

Haklısın adetler böyle. Aynı şey misafir gittiğinde de geçerli maalesef. Kahvaltıya gidiyorsun öğlen oluyor kalkmak ne mümkün. Özellikle de aileler yapıyor bunu ama çalışan insanların başka programlarının olabileceği akıllarına gelmiyor:

bazen işte kaynanama gidiyorum, yarım saat 1 saat üstüne kalkmak istiyorum hayırdır ne oldu niye gidecen işinmi var diyor
illa işimmi olması lazım eve gitmek için bunu çözemedim

evet kendi evlerinede gidiyolar. mesela bi gün birinin evine başka bi gün diğerinin evine. ve gittiklerinde sabah 9-10 da gidip akşam 11-12 ye kadar kalıyorlar. 3 öğün orda yiyorlar.
mesela kaynanam anlatıyor diyorki dün filancada kahvaltıdaydım. kahvaltı yaptık saat 1 gibi uykum geldi biraz uyudum. sonra saat 3 gibi onla beraber gittim, X kurana gidecekti öle çıktık. X gitmiş kurana kurandan sonra yine birleşmişler başka arkadaşının evine gitmişler gece 11 e kadar kalmışlar oda.

Ya bunlar bildiğin beleşçi sanki:KK53::KK53::KK53:
Böyle şey mi olur.. Bunlar 5 kişi olsa her biri haftanın 4 günü başkasından geçiniyorlar resmennn..
Bunların kocaları yok mu gece o saate kadar duruyolar.. Koca eve geliyo karı evde yok..
Çalışsa o yüzden evde olmasa hadi neysede mahalle mahalle geziyolar yanii parazit gibi..

Bence sen böyle bir mahalleye düşmüşsün canım herkes öyleymiş çünkü senin kv bile...
Mahallece böyle alışmış hatunlar sanırım mahalledede çalışan tek sen olacaksın e tabi ne anlasınlar senin halinden..
BDV de bi arkadaş 17 yaşındaki görümcesi için ye iç yat diye konu açmıştı..
Bence o görümce değil ama bu senin komşular tam ye iç yat modunda ohh:KK71::KK71:

Ya bunlar bildiğin beleşçi sanki:KK53::KK53::KK53:
Böyle şey mi olur.. Bunlar 5 kişi olsa her biri haftanın 4 günü başkasından geçiniyorlar resmennn..
Bunların kocaları yok mu gece o saate kadar duruyolar.. Koca eve geliyo karı evde yok..
Çalışsa o yüzden evde olmasa hadi neysede mahalle mahalle geziyolar yanii parazit gibi..

Bence sen böyle bir mahalleye düşmüşsün canım herkes öyleymiş çünkü senin kv bile...
Mahallece böyle alışmış hatunlar sanırım mahalledede çalışan tek sen olacaksın e tabi ne anlasınlar senin halinden..
BDV de bi arkadaş 17 yaşındaki görümcesi için ye iç yat diye konu açmıştı..
Bence o görümce değil ama bu senin komşular tam ye iç yat modunda ohh:KK71::KK71:

merkezi bi mahallede oturuyor haşbuki böyle kenar mahallede değil. kaynanamın eşi yok ama kayınpederim hayattaykende öleydi zaten kayınpeder geç saate kadar çalışıyordu o eve gidene kadar kaynanam dönüyordu.
bide mesela bendeler ya başkası telefon açıyor aaa biz carriedeyiz sende gelseneeeeee
yada kızı çalışıyor bi tanesinin arıyor annesin anne işten çıktım evde ne yemek var, kızım yemek yapamadım bugün ama carriedeyim sende buraya gel atıştırsın bişeyler diyo

Onlar öyle alıştırmışlar kendilerini carrie, başka izahı yok, örneği de yok bildiğim :KK53:

ama şöyle birşeyde var hani bende bi kaç defa gittim ya evlerine çok güzel ağırladılar ne ikram etmesini bilmediler
banada o yüzden zor geliyor terslemek

mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.

böyle insanlar cevremde baya vardi yok ettim,rahatladim :D:D

Back
X