Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir agirlama kesinlikle gorgu meselesi siz ailenizden boyle gormussunuzVallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diye
Bide önceden cok özen gösteriridim, hersey dört dörtlük olsun diye strese girerdim, ama baktim biz gidince önümüze küflü ekmek bile cikiyor, bende kisiye göre davranmaya basladim, ama yinede onlar gibi olamiyorum yaaa![]()
Esim Misafiri ve Misafirligi cok seviyorBence sende hiç gitme artık ben ole yapacam
Misafir agirlama kesinlikle gorgu meselesi siz ailenizden boyle gormussunuz
Aman takmayinEvet öyle ama insanin siniri bozuluyor, mesela ben evi köse bucak temizliyorum, ortalikta telde camasir falan birakmiyorum, cesitli yemekler tatli falan, yani özen gösteriyorum, ama geliyorlarlar mesela tatlidan bi kasik alip birakan biri var uyuz oluyorum ona godince yiyin yiyin diye israr ediyor, hani insan begenmese bile hatir icin yer, ki herkes löpür löpür götürüyorken o öyle yapiyor....yada biz misafirlige gidince telde camasir, iste kösede ütülencekler falan, bi özen yok....albuki benimde iki cocugum var.... Ama artik takmiyorum, azicik asim agrisiz basim...![]()
Bacim senin ev neredeydi tam okarak...banım yeni açıldı herkese merhaba
bu benim bilgisizliğimmi yoksa kültür çatışmasımı? uzun süre yurtdışında kaldığım için bazı şeyleri eksik biliyor olabilirim. ama bu benim için gerçekten bir sıkıntı olmaya başladı çünkü misafirden soğumaya başladığımı hissediyorum.
sanırım burda adet böyle : birini kahvaltıya davet edersin gelir kahvaltı yapar, oturur.öğlen yemeğini yer, oturur, akşam yemeğini yer, oturur, akşam 11 oldumu evine gider.
öğlen yemeğine çağırırsın aynısı. akşam yemeğine çağırdınmı 12 den önce gitmez.
sırf oturmaya çağırırsın bi çay içemeye aynı şekilde. 11-12 den önce gitmezler.
ben artık birilerini eve davet etmeye korkar oldum. hoş benimde çok arkadaşım yok, kendi arkadaşlarım geldiklerinde zaten 2 saatten fzla durmuyolar. ama konu komşu, akrabalardan böyle oluyor yaa. uzaktanda gelmiyolar, yan sokaktan.ve sık geliyorlar.
bir insan neden komşusunun evinde , kahvaltıya çağırılmasına rağmen, gece 11-12 ye kadar durmak isterki? ben birini kahvaltıya çağırdığımda o gün başka hiçbişey yapmıyorum. o gün komple yanıyo benim için. bundan sonra galiba herkesi sadece akşam yemeğine çağıracam...
Allah allah yaaa, isin hakkaten zoröle dersem gerçekten çıkmam lazım çünkü benle beraber çıkıyolar
ben misafir sevmiyorum ya, neden sevmek zorundayım ki, kimseyede gitmem, zaten hiç bi komşu akraba vs de ortak noktamız konışcak bişeyimiz yok, zoraki muhabbetler
Eki Görüntüle 1253438
Bi de ben işteyken her odaya girip cikanlar yok mu. Ic camasir cekmecelerime bakanlar filan... uyuz oluyorum.
Ohaa onlar baska boyuta tasimislar olayiBi de ben işteyken her odaya girip cikanlar yok mu. Ic camasir cekmecelerime bakanlar filan... uyuz oluyorum.
Noldu gene beybiiiiofffffffffff
offfffff ki ne offfffffffffff
Aynenkamçı koy çekmecene, şoka girsinler![]()
Kim suc atiyor kiz sana?hersefer haksız ben oluyorum. kim ne derse desin alışmışlar artık carrie nin üstüne suçu atmaya. ousta zaten her zaman sessiz hiçbirşey demez, eee noluyor bu sefer. at carrie nin üstüne zaten onun üstüne atılınca biz aklanıyoruz bize birşey diyende yok
Kimin dugunu var ?üstüme üstüme geliyorlar yasemincim
düğünde yaklaştıkça daha bi bezdirdiler beni.
şimdide eşimi bana karşı dolduruşa getiriyolar.
hatta eminim şimdide onların yanında.
biri bişey diyor benim üzerime atıyor carrie söyledi diyor sonra dedikodu alıp başını gidiyor.