katlanabilidiğim süre max 3 gün elimde değil
carmellie, yorumunuz için çok teşekkür ederim. gerçekten kelimesi kelimesine çok haklısınız. ben ilk başta cıngar çıkarsaydım şimdi benden kıymetlisi olmazdı heralde. işin garip tarafı hiç bişey yapmadığım halde kayınvalidem ve kayın pederim benden çekinirler. o günlerde üzüldüğümü de anlamışlar ama kendi hataları olarak görmemişler, ankarada evleri olmadığı içinmiş güya. işte nasılsa aynı şehirde deiliz uzak dursunlar yüz göz olmayayım saygısızlık etmeyeim dedim. ama bilemessin ne kadar pişmanım. keşke bu ne rezillik deseydim. gelin yatağıımı kullanmayın dedim diye bile alınmış kayınvalidem o dönemde. iyiki onu demişim dimibabam bile hala kendine kızıor ben nası izin verdim niye ortalığı ayağa kaldırıp kovalamadım diye. dedm ki baba yapsaydın hep sen kötü olacaktın, her şey için seni suçlayıp sıyrılacaklardı.
eşimle yalnızken yani onlarla ilgili b durum yokken çok mutluyuz. aşkımız sevgimiz bütün çevremizin bildiği dilllere destan bi haldedir 6 yıldır. evleneli bi yıl bile olmadn oysa bi sürü yıprandım ben ve eşime belli edemedim. uzakta zaten üzülmesin daha fazla diye. ama bu artık çok affedersiniz eşek başımıyım ben dedirten cinsten oldu. aramıyorum eşimi. kayınvalidem aradı açmadım.açmıcam da.
eşim de ararsa açar mıyım bilmiorum.bi süre bensiz bırakıcam onu. ben de onsuz kalsam da, artık daha fazla tahammülüm yok. ya geldiği rahme geri dönsün, ya da adam gibi koca olsun yoksa benim rahmimden onun çocuğu asla çıkmayacak.
3 gün kalıp gitseler ben fakir sevindiririm valla
Ben bu tatil, izin meselesini okuyunca beynim o misafirlik konusunu kendi kendine kapattı sanırım. Hâlâ gelme olasılıkları var, değil mi?
Siz yaşadıklarınızı ne derece yazıya dökebilirsiniz, biz ne derece empati yapabiliriz belli değil, zaten anladığımız kadarı bile bize yetti, ama umarım eşiniz annesinin karnından çıkalı çok zaman geçtiğinin, evlenip kendi ailesini kurduğunun, içinde bir gıdım iyi niyet olmayan anasının ağzının içine bakmaması gerektiğinin en kısa zamanda farkına varabilir. Şu an içinde bulunduğunuz kriz, umarım iki kişilik bir yuvanın kapılarını size açabilir.
var canım tabi tatile çıkacakları yer neresi, bizim beş yıldızlı otel tabiki
gelsinler,gelecekleri varsa görecekleri de var.kötü gelin cadı gelin kimmiş bakalım
işte bu farkındalıgı nasıl yaratabılırız.. ? lilyposun ne yapması gerekte bu farkındalıgını eşine göstermesi gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?