Haklısın canım belki suçunu anlarsa bir daha böyle birşey yapmazcanım anlatıcam ama adam ortada yok zaten. ne arıyor ne soruyor. arayınca da ne saçmalıyorsun sen diyecek yine eminim. karıcığım özür dilerim diyecek hali yok. ama yok bu sefer suçunu bilsin cezasını çeksin
canım haziranda alabileceğini düşünüyor ama tayini çıkacak zaten, alamayabilir. gittiği yerin de nasıl olacağını bilmioruz.bana haziranda alacağız dedi ben de genel müdürme öyle dilekçe verdim.istediğim zaman izin alabileceğim bi işim yokki. hem 10 yıllık memur da deilim alt tarafı 20 gün iznim var. ben iznimizi tayinde ayrı kalmayalım en azından izinlerimizi birlikte geçirelim diye düşünmüştüm ama o ailesiyle(!) takılmayı tercih etmiş demekki. onlarla da yine gelip bizim evimizde kalıcaklardır zaten. hazır gelin çalışsın işe gitsin biz de evine yerleşelim oğullarımızla gezelim tozalım ankarada diye düşünmüşlerdir. ben onlara yapacağımı biliorum da beni ilgilendiren tek şey eşimin tavrı. benimki gibi davranan başka adam var mıdır bilmiyorum. hayatının merkezine ikimizi oturtsun istiyorum doğal olarak.bişeye karar verilecekse birlikte verilsin, bi yere gidilecekse birlikte gidilsin, misafir çağrılacaksa da birlkte çağrılsın. böyle ayrı gayrılıklar girerse aramıza ben tahammül edemem. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yani.
canım öncelikle sakin ol eşinin seni ne kadar sevdiğini düşün sinirli hareket edipte daha fazla
gerilmeyin ama sakın kendinide bu olayda ezdirme affedilecek birşey değil ama sen yinede sakin bir şekilde halletmeye çalış biz kadınlar istediklerimizi elde etmesini biliriz ama karşı tarafında biraz anlayışlı olması lazım canım
bence şimdi üzerine gitme sadece şu msjı cek en iyisi;bu konuyu kapandı sanma eve gelince halledilecek /halladilmesi gerekecek desen??
bu haftasonu gelecekse bekle derim..
çünkü sen üsteledikce o denetlemelerini bahane edecek gibi geldi bana...
bide mumkunse konusurken sinirlerine hakim ol olurmu? sen parlarsan o üste çıkmak için konuyu alelacele kapamaya yönelecektir..
bu erkeklerın aile olma kavramı acıkcası adamına göre değişiyor ama benım adam 14 aylık evlıyken anladı çok sukurrrrrr....
oncesınde illakı ailesini sıkıstırırdı araya sinir olurdummm sinir...
işten eve geldiğinde pcye bi yazı koydum okuması için: senın konunu görunce onu arıyordum buraya koyacaktım ama bulamadım , ama bulursam ya buraya yada özelden gonderırım..
o yazıyı okuduktan sonra hizaya geldi... baslıgı:rahim kokan erkekler .. anasının sozunden cıkmayan aile oldugunun farkına varmayan erkekler adına çok güzel bi yazı..
biraz daha araştırayım belki bulurum.. normalde pcde vardı ama ya ben bulamıyorum yada eşim silmiş..bikere uyarıldık anladık dercesıne
internetten buldum canım, eşime yolladım ama bi yazıyla düzelebileceğini sanmıyorum. aramıyor sormuyor belki msjlarımı bile okumuyor, sorunu olduğunu kabul etmiyor ki ona göre bunlar normal. senin ailen benim dediğimde onlar da benim ailem diyor. sen benim ailemsin seninle bi aile kurduk diyeceğine.sevgisinden şüphem yok ama ben böyle hayat boyu yıpranmak istemiyorum. bu adamı yola getirmenin bi yolu olmalı. ya arayıp annesine kızıcam yeter benim kocamı yönlendirmeye çalşmayın evliliğimize bulaşmayın diye, o zaman da ipler kopacak. ya da eşime uzun süren ve ciddi bi konuşma yapmalıyım.
internetten buldum canım, eşime yolladım ama bi yazıyla düzelebileceğini sanmıyorum. aramıyor sormuyor belki msjlarımı bile okumuyor, sorunu olduğunu kabul etmiyor ki ona göre bunlar normal. senin ailen benim dediğimde onlar da benim ailem diyor. sen benim ailemsin seninle bi aile kurduk diyeceğine.sevgisinden şüphem yok ama ben böyle hayat boyu yıpranmak istemiyorum. bu adamı yola getirmenin bi yolu olmalı. ya arayıp annesine kızıcam yeter benim kocamı yönlendirmeye çalşmayın evliliğimize bulaşmayın diye, o zaman da ipler kopacak. ya da eşime uzun süren ve ciddi bi konuşma yapmalıyım.
canım bence telefonda üstüne gitme hatta arayana kadar da arama haftasonu gelirse eğer geldiğinde yüzyüze konuş bu konuda kararlı ve ciddi olduğunu anlasın ancak yüzyüze anlar bunu baktın konuşmakla olmuyor kabullenmiyor bence aç kaynananla konuş ama sinirli falan değil gayet sakin konuşki tartışmalara yol açmasın ''bizi biraz kendi halimizde rahat bırakın evliliğimizde daha yeniyiz'' falan de biraz çaktırmadan duygu sömürüsü falan yap canım bişeyler yapki rahatlayın biraz
şimdi ben de gitsem antalyaya uçak biletimi alsam, ona haber vermesem, çok sevgili ailesi(!) geldiğinde hadi ben arkadaşımın düğününe gidiyorum desem ne olacak?
beni en yakın arkadaşımın nişanına göndermedi eskişehire, kendisi gelemiyo diye, ben de tamam dedim. senin istemediğin bişeyi yapmam zaten dedim. ama ne oldu, bana haber vermeye bile gerek duymadı. "anneme söylemiş olabilirm ne var"mış bunda?? annesi yöneticek sanıyor hayatımızı.
zaten o annem diyor ki ile başlayan cümlelerine de uyuz olurum. evcilik oynuyoruz sanki. aşık olmaya varlar, senden her şeyi beklerler ama sahip çıkmaya gelince sana değil ailem diye hep 3. şahıslardan bahsederler. yok aramıcam,o da aramasın. haftasonu da denetleme dolayısıyla gelemez büyük ihtimalle. meraklı anneciği ise arar beni oğlu onu da aramadıysa haber almak için. alimallah onun haberi olmadan bi adım atıyodur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?