Seni kızdırmak için söylemiyorum, yanlış anlama. Ama sence eşin okudu mu bu yazıyı dersin?
Yoksa şöyle bir göz gezdirdi ufff dedi bıraktı mı?
Bence ikincisi.
Erkekler öyle yazılardan filan anlamazlar bence. Konuşma uzadıkça dikkatleri dağılır, sıkılır, dinlemezler. Hele ki işlerine gelmeyen şeyleri... Kaldı ki senin ona gönderdiğin yazıyı okusun...
Daha net ve sert sözleri dikkate alıyorlar. "Erkek yeni ailesine müdahale olunca buna izin vermemeli" vs vs gibi sözleri hiç umursamaz, hee heee der ama sen "Yeter artık bir daha karışırlarsa günah benden gitti, gerisini sen düşün, cesaretin varsa karıştır" dersen o zaman sözlerin dikkate alınır.
canım eskı sayfaları nasıl okudum bılemezsın.hafta sonu senın ıcın dua ettım arkadasım cok.
umarım araları duzelır dıye.
esın aramıs ıyı olmus. ıcını doktugun. evet sıra onda. artık yapacak tek sey var onun bır aıle oldugunuzu ogrenmesı gerekıyor artık.
oturmustur ıcıne tabı oturmazmı arkadasım ama bellı etmemıstır bak.
ah ahh bu erkekler hem annelerını ısterler hemde karılarınıısın ortası yokkı onlar ıcın.
sen ıcını ferah tut arkadassım bak hersey daha ıyı olacak.
buarada esıne gonderdıgın yazıyı bende sımdı esıme yollıcam eger ıznın olursa
anlasınlar bırazcıkkkk
yolla tabi canım zaten ben başkalarına da bi faydası olur belki diye burada anlatıyorum her şeyi, inş kimse böyle sorunlar yaşamaz.
haftasonu ankarada kitap fuarına gittim, inci yeşilyurtun kitabını aldım, oturup iki saatte okudum.
eşim hala maili görmedi.ben de bugün msj attım:
-haftasonu gelebilecek misin?
-bilmiyorum aşkım
sonra tekrar attım.
-tamam o zaman gece vaktin olursa sana bi mail attım, rica etsem okur musun?
-tamam bebeğim.
şimdilik diyaloglarımz böyle. ben sakin,soğuk ama kibar davranıyorum. o ise gönlümü almak için canımlı cicimli konuşuyor.
bu arada haftasonu annesini aramış. ben 10 gün izin alıcam, ama istanbula falan beklemeyin tatil yapıcaz demiş. alıp başımızı gidicez demiş. 11 nisanda izne ayrılcakmış bana soruyo şimdi izin alabilirmisin?alamazsan da ben evde dinlenirim sana yemek yaparım falan diyo. bilmiorum dedim.
kayınvalidem ısrarrrrla aradı haftasonu beni. önce teli evde bırakmıştım sınava gittiğim için.sonra gördüm ama açmadım,sonra ben onu aradım . işte benim ağzımı arıyo.eşim için izin alıcakmış.sen alabilcekmisin ? ben de bilmiorum bakıcaz eşime bağlı tamamen dedim.zaten planlarımız var 30 nisanda düğüne gidicez antalyaya dedim.ne düğünü kimin düğünü dedi.anlattım işte. bizim düğüne gelmişlerdi eşiyle, iş arkadaşım samimiyiz dedim. hiç biz gelicez falan diyemedi.
eşim 10 gün izin alıcak. ben de bi 5 gün almayı düşünüorum onunla beraber. ayın 17sine kadar.17sinde kayınvalidem ehliyet sıanvına giricekmiş,anneme anlattığına göre sınavdan sonra tatile çıkmayı yani bize gelmeyi planlıolarmış. o hafta ben işe başlıcam ama eşim evde olacak. eşimin tavrına göre, ben arayıp eşimn evde olduğu ama benim olmayacağım o hafta hafta gelin misafrliğe demeyi düşünüorum. hem düğüne gideceğmizi de bildiklerinden anca o arada gelebilirler.bilsinler sadece ben davet ettiğimde gelebileceklerini. ama eğer eşim beni gerçekten anladıysa. yoksa onu da yapmam.
yolla tabi canım zaten ben başkalarına da bi faydası olur belki diye burada anlatıyorum her şeyi, inş kimse böyle sorunlar yaşamaz.
haftasonu ankarada kitap fuarına gittim, inci yeşilyurtun kitabını aldım, oturup iki saatte okudum.
eşim hala maili görmedi.ben de bugün msj attım:
-haftasonu gelebilecek misin?
-bilmiyorum aşkım
sonra tekrar attım.
-tamam o zaman gece vaktin olursa sana bi mail attım, rica etsem okur musun?
-tamam bebeğim.
şimdilik diyaloglarımz böyle. ben sakin,soğuk ama kibar davranıyorum. o ise gönlümü almak için canımlı cicimli konuşuyor.
bu arada haftasonu annesini aramış. ben 10 gün izin alıcam, ama istanbula falan beklemeyin tatil yapıcaz demiş. alıp başımızı gidicez demiş. 11 nisanda izne ayrılcakmış bana soruyo şimdi izin alabilirmisin?alamazsan da ben evde dinlenirim sana yemek yaparım falan diyo. bilmiorum dedim.
kayınvalidem ısrarrrrla aradı haftasonu beni. önce teli evde bırakmıştım sınava gittiğim için.sonra gördüm ama açmadım,sonra ben onu aradım . işte benim ağzımı arıyo.eşim için izin alıcakmış.sen alabilcekmisin ? ben de bilmiorum bakıcaz eşime bağlı tamamen dedim.zaten planlarımız var 30 nisanda düğüne gidicez antalyaya dedim.ne düğünü kimin düğünü dedi.anlattım işte. bizim düğüne gelmişlerdi eşiyle, iş arkadaşım samimiyiz dedim. hiç biz gelicez falan diyemedi.
eşim 10 gün izin alıcak. ben de bi 5 gün almayı düşünüorum onunla beraber. ayın 17sine kadar.17sinde kayınvalidem ehliyet sıanvına giricekmiş,anneme anlattığına göre sınavdan sonra tatile çıkmayı yani bize gelmeyi planlıolarmış. o hafta ben işe başlıcam ama eşim evde olacak. eşimin tavrına göre, ben arayıp eşimn evde olduğu ama benim olmayacağım o hafta hafta gelin misafrliğe demeyi düşünüorum. hem düğüne gideceğmizi de bildiklerinden anca o arada gelebilirler.bilsinler sadece ben davet ettiğimde gelebileceklerini. ama eğer eşim beni gerçekten anladıysa. yoksa onu da yapmam.
İşte budur!!Canım bak anlamış eşin sana yaşattığı sıkıntıyı. Ben çok sevindim vallahi
umarım devamı gelir :)) anı geçiştirmeye çalışmıyordur eşin.. çünkü erkeklerin çoğu anı geçiştirmek adına alttan alıp bir süre sonra tekrar eski moda dönüyorlar...
ben daha sevinemedim canım,temkinliyim. çünkü benden özür dilemedi. suçlu olmadığını hiç bişeyden haberinin olmadığını söyledi. ama uzun bi konuşma yapmamız gerekicek geldiğinde. belki brden mucizeler yaratamıcaz ama zamanla eğiticem ben bu adamı başka yolu yok.
belki geçiştirmek ve olayı unutturmak için öyle konuşuyor bilmiyorum. konuyu açmıyor. geldiğinde ayrıntılarıyla dinileyeceğim onu.
tabi gelir gelmez özlemekten boynuna atlamamayı başarmam lazım
önce sohbet, son muhabeet
hımm bencede temkınlı olman gerekıyor bende özür kısmı halledildi sanmıstımben daha sevinemedim canım,temkinliyim. çünkü benden özür dilemedi. suçlu olmadığını hiç bişeyden haberinin olmadığını söyledi. ama uzun bi konuşma yapmamız gerekicek geldiğinde. belki brden mucizeler yaratamıcaz ama zamanla eğiticem ben bu adamı başka yolu yok.
belki geçiştirmek ve olayı unutturmak için öyle konuşuyor bilmiyorum. konuyu açmıyor. geldiğinde ayrıntılarıyla dinileyeceğim onu.
tabi gelir gelmez özlemekten boynuna atlamamayı başarmam lazım
önce sohbet, son muhabeet
eşimle konuştum kızlar. ama çözüm oldumu, sanmıyorum. herşeyi anlattım. içimdekileri sert ifadelerle anlattım ona. kırmamaya çalışarak, ailesini rencide etmemeye çalışarak. Benim haberim yok diyor başka bişey demiyor eşim.inanılır gibi deil.nasıl haberi olmaz? Annesi tek başına planları yapıp kamuoyuna duyurmuş yani ama karı-koca olarak bizim haberimiz yok. dedim ki öyleyse bu daha da vahim. bizim ikimizin de haberi olmadan bizim evimiz bizim hayatımız hakkında kararlar veriliyor ve sen bişey yapmayacağını söylüyorsun. Gelmeyin mi diyim, söyliym gelmesinler mi gibisinden cevaplar verdi bana. söyle ne yapayım dedi? ben de gerekirse karı koca bizim birlikte onları davet edeceğimizi söyle, ama biz birbirmizi kaç günde bir görüyoruz hiç düşünmüyorlar bunlar başbaşa kalsın diye dedim.anneni kırmadan güzelce bizim hayatımızla ilgili bi karar vermemesi gerektiğini, bizim evli çift olduğumuzu bizden habersiz iş yapmaması gerektiğini senin söylemem lazım. Ben söylersem ayıp olmaz mı, annen kırılmaz mı? yanlış anlamaz mı? benim söylemem hoş kaçmaz yanlş anlaşılır ama sen annene uygun şekilde bunu öğreticeksin dedim. hem geliceklerse de ben de hazrlığımı yaparım, temzliğimi yemeğimi hazırlarım beni niye adam yerine koymuyorlar dedim.
yani eşimin bile haberi olmadan kadın kendi kendine karar vermiş.:44:
eşim bana gelir gelmez beni çok özlediğini, izin alıp haftaya birlikte geçireceğimizi, az kaldığını söyledi. ben de izninin bana bi faydası olacak mı ki diye sordum,tabi ki başbaşa olacağız dedi. ama ertesi gün kayınvalidem yine bizi hiçe sayarak benim annemi arayıp eşimin 10 günlük izninde geleceklerini söylemiş. hem de eşim geçen hafta izin alıcam beni beklemeyin istanbula dediği halde.
eşime hala kızgınım. geldiği gece güzel bi gece geçirdik,birbirimizi özlediğimiz için ama eşim hala bunun bi sorun olduğunu kabul etmiyor. çözmeye de çalışmıyor. gerçekten artık psikolojim bozuldu, kendime ve evliliğime bi uzman bulmam lazım sanırım.
Kusura bakma ama ben suçu biraz da annende buluyorum. Kayınvalidene çok yüz veriyor bence. Belli ki kayınvaliden seni arayıp bunları söylemeye çekiniyor.Ama annenden hiç çekinmiyor ki anneni arıyor ve annen aracılığı ile mesajı iletiyor sana. Annen de biraz mesefeli konuşsa, benim bildiğim kadarı ile onların planları var siz kendilerine bir sorun müsaitler mi dese kayınvaliden de bir daha anneni aracı yapamaz. Kadın sana söylemeye cesaret edemediği çekindiği şeyi nasıl oluyor da annene söylüyor ondan hiç çekinmiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?