Sen hijyende isen konu sahibesi sabah namazı ile ilgili tarafında. Teyemmğmün tanımında suyun bulunmaması veya zorunlu haller diyor ya işte geniş kapsamda zorunlu hallere sokulaniliyor bu durum. Anlaştık mı? (Kişisel fikrim gerek yok Zırlamaya fakat anne babayı rahatsız etmesinler diye yazdım) bayyy
Suyun olduğu yerde teyemmüm gecerli olmaz.
Ek olarak ibadet kısmını geçtim, hijyen tarafındayım ben.
Kadıncağız ne yazmışta tepki göstermiş diye ciddi ciddi baktımUtanmaz diye yapistirir lafi sana da simdikendisi forumun en edeplisi
Konu sahibi icine sinmiyorsa yapma tabi ki...bozulursa bozulsun evde gonlunu alirsin
Genelde misafirliği uzun tutmadığımız için gittiğimiz yerde ilişkiye girmemeye dikkat ediyoruz. Hele ailelerin evinde olunca eşim hiç beraber olmak istemiyor.Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Zorunlu hal yok burada, teyemmüm olmaz.Sen hijyende isen konu sahibesi sabah namazı ile ilgili tarafında. Teyemmğmün tanımında suyun bulunmaması veya zorunlu haller diyor ya işte geniş kapsamda zorunlu hallere sokulaniliyor bu durum. Anlaştık mı? (Kişisel fikrim gerek yok Zırlamaya fakat anne babayı rahatsız etmesinler diye yazdım) bayyy
Ay hiç bilmiyordum bak iyi ki aydınlattınız beni.Şöyle söyleyeyim prezervatif marketten temin ediliyor. İlla yanında götürmek gerekmiyor.
Buna ben karar veremem, sor dedik zaten. Belki zorunlu bir hal alıyordur, eşinin gusletmesi gerekecek durum oluşuyordur nerden biliyorsunuz?Zorunlu hal yok burada, teyemmüm olmaz.
Kardeş eğer kızsa daha feci ikisi de berbat ama belki de annesi babası gördü ama kardeş attıGidip aile evinde kalmıyorum. Kalırsam da yani mecburen olur galiba. 1-2 gün de sevişmezsek ölmeyiz herhalde. O kadar uzun süre kalıyorsanız da annenizde kalmayın sürekli yani bu kadar cinsel ilişki talep eden bir kocanız varsa. Ayıp yani bu kadarı da, kusura bakmayın. Prezervatif çöpünü erkek kardeşin atması falan, hiç hoş değil.
Konu sahibinin eşi cüzdanında taşıyormuş.Ay hiç bilmiyordum bak iyi ki aydınlattınız beni.bir akrabaya yatıya giderken prezervatif alinmasi bana ilginc gelen bu marketten veya evden fark etmez. Yatıya kalıyorum canım çeker falan dur bi alalım deyip gidiliyorsa zaten o niyetle gittiklerinin göstergesidir. Siz söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız.
siz kendinizi yorumlar için üzmeyin. Evlisiniz sonuçta aileniz evli olduğunuzu da biliyorlar. Oldu da ilişkiye girdiniz anladılar bunda bir şey yok. Çöpü unuttunuz olabilir yani abartılmasın. Sonuçta herkes bunun olduğunu biliyor. Aileniz de eminim anlayış gösterir. Ama tabi bunu yapıp yapmamak sizin tercihiniz. Kimi yapar kimi yapmaz.UNUTTUK
ÇÖPÜ BIRAKMADIK ARKADAŞLAR
kimsenin bu şekilde bi hata yapmam şeklinde bi kibirle yorum yapması gerekmiyor. Utandığımı söyledim. Bilerek yapılacak bir sey değil bu tabiki.
Siz hiç hata yapmayan insanlar mısınız?
Zaten utandığım için de kardeşimden ayrıca özür dileyip yüz göz olmak ve konuyu tekrar dillendirmek istemedim.
Çok soran olmuş.
Evet eşim cüzdanında taşıyor. Hazır vardı yani.
Ben de bu konudaki talebine direk sert bi şekilde hayır diyemedigim için asla yanında taşıma asla olmaz annemlerin evinde diyemedim. Ben genel olarak daha ciddi şekilde istemediğimi belirtmeliyim. Bunu anlamış oldum yorumlar sayesinde. Teşekkür ederim.
Çok erdemli çok temiz olup kibirleri taşan iğneleyici yorum yapan arkadaslar yeterince yazmış. Şöyle bi silkelendim. Daha çok yazmanıza gerek yok. Kafi.
Vakit ayırıp değerli görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Benim için önemli bi konuydu. Tek tek yazamıyorum ama beğendim.
Millette ne libido var arkadaş. Azıcık da sevişmeyiverin, evlenene kadar yani en az 23-24 yaşına kadar sevişmeyenler " ay kocam bana yanaşmıyor, evliliğin temeli cinsellik, ay nasıl sekssiz bir ay yaşıyorsun" diye sayıklıyorlar. Hayatınızın en az 25 yılı sekssiz yaşadınız, bir ayda ölmezsiniz merak etmeyin!
Kardeş eğer kızsa daha feci ikisi de berbat ama belki de annesi babası gördü ama kardeş attı
Evet okudum şimdi ben de.Konu sahibinin eşi cüzdanında taşıyormuş.
Ben de erkek kardeş olarak düşündüm, en kötünün iyisi olarak ama kızsa en kötünün kötüsü, insan konduramıyor işte o dereceAy erkek kardeşi nereden çıkardıysam, bekar kardeş yazıyormuş. İkisi de kötü ya.
Ay erkek kardeşi nereden çıkardıysam, bekar kardeş yazıyormuş. İkisi de kötü ya.
Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Siz ömür boyu hata yapmayın
Ya da ilk hatanızda mahcup olmanıza rağmen başkalarınca kınanınca beni hatırlayın
Beddua değil. Empati çağrım bu
Siz de duş almayıverin o zaman eee her şeyin bi bedeli var.Bizim bi arkadaş eşiyle bizde kaldı yanlarında şişme yataklarını da getirmişlerdi bi de boyum kadar çocukları var çocuğu uyutmuşlar şişme yatağı kurup bi güzel işi pişirmişler sonra bi de bize anlattılar prezervatifi de camdan atmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?