misafirlikte ilişki ve banyo

Suyun olduğu yerde teyemmüm gecerli olmaz.
Ek olarak ibadet kısmını geçtim, hijyen tarafındayım ben.
Sen hijyende isen konu sahibesi sabah namazı ile ilgili tarafında. Teyemmğmün tanımında suyun bulunmaması veya zorunlu haller diyor ya işte geniş kapsamda zorunlu hallere sokulaniliyor bu durum. Anlaştık mı? (Kişisel fikrim gerek yok Zırlamaya fakat anne babayı rahatsız etmesinler diye yazdım) bayyy

Bazı özel hallerde “fetva” verilebiliyor. Bunu bizler değil bu işin ehli olan “Fakihler(Fıkıhçılar)” yapıyor. Teyemmüm konusunu bu yüzden söylemiş arkadaş.Bence de bir fetvası varsa çok kolaylaşmış olur.

Gülmek güzel tabii ama kk atasporu olan dalga geçme olayına giriyorsanız; bilmediğiniz şey ile dalga geçmek biraz garip kaçıyor

En fazla iki gün üst üste kalıyoruz demissin yapmayiverin ya biz bi kere uç hafta kaldık yapmadık yani sevmiyorum herkese ilan eder gibi gece banyoya giremem ben. Yeni evlisiniz diye de iki günde bir yapmak falan ne bileyim yani biz soğuguz herhalde bu konulara.

Millette ne libido var arkadaş. Azıcık da sevişmeyiverin, evlenene kadar yani en az 23-24 yaşına kadar sevişmeyenler " ay kocam bana yanaşmıyor, evliliğin temeli cinsellik, ay nasıl sekssiz bir ay yaşıyorsun" diye sayıklıyorlar. Hayatınızın en az 25 yılı sekssiz yaşadınız, bir ayda ölmezsiniz merak etmeyin!

Son düzenleme:
Genelde misafirliği uzun tutmadığımız için gittiğimiz yerde ilişkiye girmemeye dikkat ediyoruz. Hele ailelerin evinde olunca eşim hiç beraber olmak istemiyor.

Zorunlu hal yok burada, teyemmüm olmaz.

Şöyle söyleyeyim prezervatif marketten temin ediliyor. İlla yanında götürmek gerekmiyor.
Ay hiç bilmiyordum bak iyi ki aydınlattınız beni. bir akrabaya yatıya giderken prezervatif alinmasi bana ilginc gelen bu marketten veya evden fark etmez. Yatıya kalıyorum canım çeker falan dur bi alalım deyip gidiliyorsa zaten o niyetle gittiklerinin göstergesidir. Siz söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız.

Zorunlu hal yok burada, teyemmüm olmaz.
Buna ben karar veremem, sor dedik zaten. Belki zorunlu bir hal alıyordur, eşinin gusletmesi gerekecek durum oluşuyordur nerden biliyorsunuz?

Bnm birebir dinlediğim hanım hocaya başkaları bu olayı sorduğunda, olduğunu söyledi. Fakat ben burda bunu direk yazmadım, sizin cevabınıza istinaden yazdım. birkaç yere sorsunlar, gönülleri rahat ediyorsa uygulasınlar.

Kardeş eğer kızsa daha feci ikisi de berbat ama belki de annesi babası gördü ama kardeş attı

Konu sahibinin eşi cüzdanında taşıyormuş.

siz kendinizi yorumlar için üzmeyin. Evlisiniz sonuçta aileniz evli olduğunuzu da biliyorlar. Oldu da ilişkiye girdiniz anladılar bunda bir şey yok. Çöpü unuttunuz olabilir yani abartılmasın. Sonuçta herkes bunun olduğunu biliyor. Aileniz de eminim anlayış gösterir. Ama tabi bunu yapıp yapmamak sizin tercihiniz. Kimi yapar kimi yapmaz.

Peki teyze!!!
Erdemli nezaketli empati dolup taşan yorumunuz için teşekkür ederiz!!!
toplumsal analiz de bonus oldu. Eyvallah!

Ay erkek kardeşi nereden çıkardıysam, bekar kardeş yazıyormuş. İkisi de kötü ya.

Siz ömür boyu hata yapmayın
Ya da ilk hatanızda mahcup olmanıza rağmen başkalarınca kınanınca beni hatırlayın
Beddua değil. Empati çağrım bu

Banyoya gitmiyoruz. :) Ama uzun dönem kalıyorsak (bir defasında 2 ay onlarda kalmıştık) ve 1 sene de annemler bizde kalmıştı o zaman tabiki banyoyu da kullanıyoruz.
Eşim askerden izne geldiğinde sabah eve geldi, odamızda biraz dinlenelim dedik anne babama ve sonra sırayla duş aldık haliyle anlamışlardır. E bunda utanacak bir şey yok evlilikte başka ne yapılır ki. Siz bişey yapmasanız da yaptınız diye düşünürler zaten

Siz ömür boyu hata yapmayın
Ya da ilk hatanızda mahcup olmanıza rağmen başkalarınca kınanınca beni hatırlayın
Beddua değil. Empati çağrım bu

Ben bilerek yaptınız gibi bir şey yazmadım, kimse bunu bilerek yapmaz. Ama iki kat, üç kat daha dikkatli olacaksınız hanımefendi. "Unuttuk ya" gibi bir bahane olamaz. Kaldı ki şimdiden dikkat etmiyorsanız buna daha sonra da dikkat etmeyebilirsiniz. Kimse sizin çöpünüzü atmak, onu geçtim görmek zorunda değil. Benim kardeşim bunu yapsa ben "Yaptın bir hata" demem, dikkatli olacak, olamıyorsa da benim evimde bu işi yapmayacak. Siz orada misafirsiniz, çok çok daha özenli olmanız gerekir. Sırf cinsel ilişki için demiyorum, her anlamda temiz, tertipli bir şekilde bırakmanız gerekir ortamı. Kusura bakmayın yani, bu aşağılamak ya da kınamak değil. Yapmanız gereken budur, belli ki dikkatsizsiniz, bir seferlik bir hata deyip geçiştirilecek bir şey değil bu.

oha Benim 4 aylık kızım var ve onun olduğu odada bile olmaz benden çok eşim çekinir yani. O çocuk duymuyor mu bilmiyor mu? Çocuk için de çok üzüldüm. Benim evime öyle gelseler bir daha gelmemelerini rica ederdim sanırım bu yaşa geldim daha annemle babamı bilmem, 25 yıl yanlarında yaşadım asla bilmem, anlamadım, sezmedim bile. Bu nedir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…