misafirlikte ilişki ve banyo

Yok daha neler bi yaşıma daha girdim! Sırf seks yapabilmek için şişme yatak mı getirdiler, prezervatifi camdan mı attılar, bir de yaptık ettik diye size mi anlattılar. Oh my god

Siz ömür boyu hata yapmayın
Ya da ilk hatanızda mahcup olmanıza rağmen başkalarınca kınanınca beni hatırlayın
Beddua değil. Empati çağrım bu
Olayı neden bu kadar dramatiklestirdiniz anlamıyorum.
Kimse sizle dalga geçmiyor, beddua etmiyor.
Herkes kendince cevap veriyor, soru soruyor.
Doğru ya da yanlış.
Hemen herkese empati yoksunu gibi davranmanız neyin kafası?

Bu da yeni moda oldu zaten. İşlerine gelmeyen yorumlara "Başınıza gelsin de bilmem ne de.." Ayıp yani, hiç hoş şeyler değil bunlar.

Eşinizin isteği ve ısrarcı olması; normal değil.
Misafirlikte ne olursa olsun hoş değil bence. Aynı şekilde size misafirliğe gelip kalan bir çiftin ilişkiye girip; duş aldığınızı düşünsenize. Eşinizin daha duyarlı olması lazım bu konuda.
Bu konuyu aranızda tam olarak konuşup; halletmeniz gerekiyor.

her sayfayı okursanız anlarsınız
empati kurmak zorunda değil insanlar ama alay etmek kibirli şekilde aşağılamak igrenclige dair yorumlar kusmuk ifadelerinden ne anlamam gerekiyor
Yorumların bi amacı olmalı
Çöplük değil burası, soru soran da bi insan derdine çözüm arayan bi insan.
Bu şekilde hic bi katkısı olmayan saçma gereksiz can sıkıcı yorumlara ne gerek var? Neden buna enerji harcamak zorundayım. Zaten eşimle sıkıntı yaşıyorum. Olması gereken bu mu?

Bu da yeni moda oldu zaten. İşlerine gelmeyen yorumlara "Başınıza gelsin de bilmem ne de.." Ayıp yani, hiç hoş şeyler değil bunlar.
O konuyu ben de merak ettim çünkü
Bekar kardeşim atmıştır herhalde demiş de, bu konu hiç konuşuldu mu? Konusulmadiysa onun attığını nerden biliyor ki belki babası farketti ve attı?

Belki ev halkı da rahatsız bunların kalmasından ama söyleyemedi?
Kafamda deli sorular

Ben birinin evinde böyle bir şey unutsam ömrü billah evinde değil kalmaya, yemeğe bile gidemem ne olduğunu anlamadan.

Hemen bu durumda başınıza gelsin de görün demek neyi çözecek onu anlamadim.

Kusura bakmayın da herkes empati kurmak zorunda değilse neden herkesten empati bekliyorsunuz?

Ve herkesin iğrenç diye konuştuğu konu cinsel ilişki değil. Evli herkesin seviştiğini herkes bilir zaten, ama ortalıkta unutulan prez. Başkalarının toplaması olayı da hakkaten iğrenç. Sizce değil mi?

Edit; tüm sayfaları okuyan kisi

Hayır bir de ben hiçbir şekilde aşağılama içerikli, "Ayy iğrençsinizz" içerikli falan da bir yorum yazmadım. Bedduayı yemişiz durduk yere. Yanlış kardeşim yani kusura bakmasın, istediği kadar beddua edebilir. Sırf konu sahibine mi empati yapmalıyız, ben kardeşiyle empati kurdum mesela. Ona bakarsak trafik kazalarında insanlar ölüyor, kazadır oldu ya mı diyoruz? Yani bu çok alakasız bir örnek ama, "Bir seferlik bir hata ne olacak ya" denmesinin mantıksızlığını anlatmaya çalışıyorum. Kardeşinin ablasının kullandığı prezervatifi görmesine empati yaptım ben, hele ki hiç cinsel ilişki yaşamamışsa çok rahatsız edici olabilir onun için. Belki cinsellikten soğudu. Konu sahibinin inatla üste çıkmaya çalışıp beddua içerikli mesajları beni çok rahatsız etti, hata yaptığını düşünen insan bu kadar üste çıkmaya çalışmaz.

Bir zaman sonra normal geliyor zaten. Düşünceli insanlarmış.Eşimin ailesi bize geldiğinde hergün duş alıyoruz diye (tatil beldesinde yaşıyoruz çünkü, nem oluyor) baya kızdı eşimin annesi. Para mı dayanır dedi böyle:) Öylesi de var böylesi de var. İnsan çekinir tabi.

Siz hata ne demek bilmiyorsunuz
Mükemmel bi hayat sürdünüz sanırım
Böyle de devam edersiniz umarım
Çünkü hata adı üstünde, dikkatsizlik demedim. Hata, unutmak
Bunu hoş göremeyecek kadar katısınız.
Burda bi kulağımı çekip enseme şaplak yemedigim kaldı siz ve sizin gibi ERDEMLI yazarlar tarafından.

Beddua etmiyorum ama bunu içten istiyorum
Ilk hatanızda anlayış empati görmediğiniz ve kınandığınız zaman beni hatırlayın
Ignelemistim yaşadığı sıkıntı ötesinde daha sıkıntı vermiştim ama HATA zaten böyle bir şeymiş. Herkesin hata yapması mümkünmüş ."UNUTTUK ya" benim eklememmis o kişi onu söylememiş zaten. Ben kendi hayal gücümle onu daha da ezmeye çalışmışım ama ben Hata yapmışım asıl dersiniz ...
Başarılar dilerim hayatınızda
Mükemmel hayatınızda
Hatasız hayatınızda

Belli ki dikkatsizsiniz sözünüz size dönünce beni anlarsınız umarım

Cozum su.
Esinize soyleyin bozuk para tasir gibi cuzdaninda prezervatif tasimasin annenize kalmaya gittiginizde.
Ne ayip sanki degisik ortam fantezisi icin gider gibi tam techizatli akraba ziyareti yapmak.
Sizde bu konuda esinize net olun madem utaniyorsunuz.
Gitmeden diyin, ben ailemin evinde sevismek istemiyorum diye.
2 gun dayanamiyorsa da o ziyareti yapmayin.
Bide hamilelikte dogumda bu cinsellik boyle coskun olmayacak.
Biraz kendini tutmayi ogrensin.

Kardeşimin kocasının prezervatifini babamın evinde bulsam açık açık bir daha gelip kalmayın burda derim. Kimse konu sahibine sevişmeyin demiyor ama insanları diğer canlılardan ayıran şeylerden biri de çiftleşme şeklidir,yani ayan beyan yapmazlar o işi. Ayrıca hala anne babanın evinde kalmaya devam ediliyor mu brn tam okumadım o kısmı ?

Hala alttan alta beddua etmeye devam ediyorsunuz, hoş değil. Yani alttan vermeye çalıştığınız mesajı anlamayacak kadar gerizekalı değilim. Ben sizinle değil kardeşinizle empati kurdum, yaptığınız yanlış ve inatla üste çıkma çabalarınız çok rahatsız edici. Kimse sizin çöpünüzü atmak zorunda değil, onun dışında kimin evinde ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor. Hatasız bir hayatım falan da yok, ancak dikkatli olmam gereken yerlerde dikkat ederim, misafir olarak kaldığım odayı 2-3 kez kontrol eder, her yeri düzenlerim. Bunun hatayla değil dikkatle alakası var. Konuyu alakasız yerlere çekerek duygu sömürüsü yapmayın yani.

Bu kaynanalar ne yapsa batıyor valla yazik bu kadınlara kayirmiyorum gercekten bazıları her kötülüğü hak ediyor ama burda kadın ne demiş sanki kaynanam da bana demişti ilk evlendigimizde onlarda kalırken tabi utandım ama bu da doğal bir ihtiyaç yani sanki onlar bilmiyor mu annen gibi kabul etmediğim sürece kaynanayi o da seni kabul etmiyor ve hep bir didişme oluyor bence hep ıyiye yorulmali bende 1 buçuk yıl oldu evleneli hâlâ yikanmam kaynanam gilde insan utanıyor tabi

Siz de hala ısrarla dikkat etseniz olmazdı diyorsunuz
Hata o an için oldu ve bitti demek
Siz onun üstünden benim dikkatsiz olduğuma dair patavatsız bi yorum yapıyorsunuz. Ve bu beni sinirlendiriyor .
Basınıza gelirse anlayacağınızı düşünüyorum
Çünkü mukemmeliyetci bakış açınızın bunu anlaması mümkün değil, bunu ancak basınıza gelirse anlarsınız.
Boşuna uzattık
Yasayıp görücez artık
Siz insanların hayatına ve karakterine dair yorum yaparken dikkat edersiniz ben de prezervatif çöpünü tembihlediginiz gibi hemencik toplarım . kulağıma küpe ettim . KKnın titiz mükemmel hatasız kadınları
bi kez daha hata edip buraya yazmamaya karar verdim
Siz insanların hayatına patavatsız yorumlarınızla devam edin

Insani yorum yapanlara teşekkürler
Diğer gereksiz yorumlara rağmen yazdıklarınızı okumak iyi geldi
Can sıkıcı tripli yazarlar hata nedir öğrenmeye davet ediyorum
Selamlar

Mune konuyu kapatalim
üyeliğimi de iptal edin lütfen

Siz de inatla "Ben çok hatasızım, siz çok hatalısınız püü size" yazmışım gibi konuşmaya devam ediyorsunuz. Frekanslarımız tutmadı belli ki, çünkü söylediklerim ancak bu derece ters anlaşılabilirdi. Konu ben değilim, yanlış bulduğum şeyi de söyleme hakkına sahibim bu konuyu açmışsınız zira. Hoş sizi tek yanlış bulan da ben değilim, tepkilerinizin yanlış olduğunu söyleyen bir sürü üye var. Demek ki biraz dönüp iğneyi bir kendimize de batırmak lazım. Ben de buralarda konu açıyorum, bana da hatalı olduğumu söyleyenler oluyor. Hiçbirine "Aaa hayırrrr sen önce kendine bak tamam mııı" diye yazmadım, çünkü konu benim davranışım bana yazan o kadının davranışı değil. Yani "Evet doğru söylüyorsunuz, daha dikkatli olabilirdim" demek yerine konuyu uzattınız da uzattınız, inatla bir kendinizi haklı çıkarma çabanız var ve bu hoş değil.

Hayatta sırf kendinize empati yapılmasını beklemek de doğru değil. Biraz da evinde sürekli misafir olarak kaldığınız insanlarla empati yapabilin ki bu kadar "hata" yapmayın.

Selametle.

Estağfurullah ben Sadece o ilişkiden sonra gerçekten kokuyormus gibi hissediyorum psikolojik te olabilir bilemiyorum .
Böyle bi ağırlık oluyor
Aynen bana da oluyor. Banyo yapmazsan çatlarım patlarım. Ki normalde de her gün banyo yaparım. Bana banyolar yetmiyor :)

Reactions: csi
Aklıma bir anım geldi anlatayım da pamuk anneciğimin kulakları çınlasın (hasta biliyorsunuz belki enerji iyi gelir):

5,5 aylık hamileyim. Annemlere yemeğe gittik. Yeme,içme (linç etmeyin ben içmedim) , sohbet vs derken ben bir köşede uyuyunca annemler de "gitmeyin kalın burada" dedi, benim bekarlık odamda yattık. Buraya kadar her şey normal.

Sabah uyku sersemi annemin sesini duydum. "Bu nedir böyle? Kapı kilitleme huyu da yeni mi çıktı? daha neler göreceğim?" Söyleniyor da söyleniyor. Eşim bana baktı, ben eşime. Açtım kapıyı, koridorda karşılaştık annemle. Baktııı ,baktıı "ay siz evlenmiştiniz di mi?" dedi.

"Pes annem dedim, pes"

Hala hatırladıkça güleriz..

Konu sahibi size gelince: Bi zahmet iki gün tutuverin nefsinizi, he oldu da tutamadınız, bari arkanızı toplayın.. Duş aldığınızı farketmelerinden çok daha iğrenci (ki duş almanız iğrenç değil) sizin pis artıklarınızı kardeşinizin (ki bu anneniz ya da babanız da olabilirdi) atması..

Sorsanız marjinal biziz..

Ben sizi yanlış anlamadım. Siz benim dediğimi anlamadınız. Giderken alındığını kim söylüyor size? İhtiyaç dahilinde dışarı çıkıp alınabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…