- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
Siz de duş almayıverin o zaman eee her şeyin bi bedeli var.Bizim bi arkadaş eşiyle bizde kaldı yanlarında şişme yataklarını da getirmişlerdi bi de boyum kadar çocukları var çocuğu uyutmuşlar şişme yatağı kurup bi güzel işi pişirmişler sonra bi de bize anlattılar prezervatifi de camdan atmışlar
Olayı neden bu kadar dramatiklestirdiniz anlamıyorum.Siz ömür boyu hata yapmayın
Ya da ilk hatanızda mahcup olmanıza rağmen başkalarınca kınanınca beni hatırlayın
Beddua değil. Empati çağrım bu
Olayı neden bu kadar dramatiklestirdiniz anlamıyorum.
Kimse sizle dalga geçmiyor, beddua etmiyor.
Herkes kendince cevap veriyor, soru soruyor.
Doğru ya da yanlış.
Hemen herkese empati yoksunu gibi davranmanız neyin kafası?
Olayı neden bu kadar dramatiklestirdiniz anlamıyorum.
Kimse sizle dalga geçmiyor, beddua etmiyor.
Herkes kendince cevap veriyor, soru soruyor.
Doğru ya da yanlış.
Hemen herkese empati yoksunu gibi davranmanız neyin kafası?
O konuyu ben de merak ettim çünküBu da yeni moda oldu zaten. İşlerine gelmeyen yorumlara "Başınıza gelsin de bilmem ne de.." Ayıp yani, hiç hoş şeyler değil bunlar.
Kusura bakmayın da herkes empati kurmak zorunda değilse neden herkesten empati bekliyorsunuz?her sayfayı okursanız anlarsınız
empati kurmak zorunda değil insanlar ama alay etmek kibirli şekilde aşağılamak igrenclige dair yorumlar kusmuk ifadelerinden ne anlamam gerekiyor
Yorumların bi amacı olmalı
Çöplük değil burası, soru soran da bi insan derdine çözüm arayan bi insan.
Bu şekilde hic bi katkısı olmayan saçma gereksiz can sıkıcı yorumlara ne gerek var? Neden buna enerji harcamak zorundayım. Zaten eşimle sıkıntı yaşıyorum. Olması gereken bu mu?
O konuyu ben de merak ettim çünkü
Bekar kardeşim atmıştır herhalde demiş de, bu konu hiç konuşuldu mu? Konusulmadiysa onun attığını nerden biliyor ki belki babası farketti ve attı?
Belki ev halkı da rahatsız bunların kalmasından ama söyleyemedi?
Kafamda deli sorular
Ben birinin evinde böyle bir şey unutsam ömrü billah evinde değil kalmaya, yemeğe bile gidemem ne olduğunu anlamadan.
Hemen bu durumda başınıza gelsin de görün demek neyi çözecek onu anlamadim.
Bir zaman sonra normal geliyor zaten. Düşünceli insanlarmış.Eşimin ailesi bize geldiğinde hergün duş alıyoruz diye (tatil beldesinde yaşıyoruz çünkü, nem oluyor) baya kızdı eşimin annesi. Para mı dayanır dedi böyle:) Öylesi de var böylesi de var. İnsan çekinir tabi.@ezo26 aynı şeyi kuzenim bu hafta yaşadı,normalde nikahı yaza düşünüyorlardı ama görev ve tayin sorunları yüzünden erkene aldılar.geçen hafta başında nikahları kıyıldı,ee tabi görev yaptığı yerde bekar evinde kalıyordu,ev durumu filan yok orda,kızın babasıda yaza kadar ailenle kalsın demiş,bi şekilde halletmişler.
amcamla yengem güya romatizma için 2-3 gün sıcak kaplıcada kaldılar.hani söz nişan nikah bitti kavuşssunlar artık birbirlerine diye,
bizde eşimle birlikte nişanlı iken hep laflardık evlenince şuraya gidelim buraya gidelim diye.
ilk işimiz çift olarak sıcak kaplıcaya gitmiş :)
farklı ortamların zevki duygusu başka oluyor :)
Ben bilerek yaptınız gibi bir şey yazmadım, kimse bunu bilerek yapmaz. Ama iki kat, üç kat daha dikkatli olacaksınız hanımefendi. "Unuttuk ya" gibi bir bahane olamaz. Kaldı ki şimdiden dikkat etmiyorsanız buna daha sonra da dikkat etmeyebilirsiniz. Kimse sizin çöpünüzü atmak, onu geçtim görmek zorunda değil. Benim kardeşim bunu yapsa ben "Yaptın bir hata" demem, dikkatli olacak, olamıyorsa da benim evimde bu işi yapmayacak. Siz orada misafirsiniz, çok çok daha özenli olmanız gerekir. Sırf cinsel ilişki için demiyorum, her anlamda temiz, tertipli bir şekilde bırakmanız gerekir ortamı. Kusura bakmayın yani, bu aşağılamak ya da kınamak değil. Yapmanız gereken budur, belli ki dikkatsizsiniz, bir seferlik bir hata deyip geçiştirilecek bir şey değil bu.
her sayfayı okursanız anlarsınız
empati kurmak zorunda değil insanlar ama alay etmek kibirli şekilde aşağılamak igrenclige dair yorumlar kusmuk ifadelerinden ne anlamam gerekiyor
Yorumların bi amacı olmalı
Çöplük değil burası, soru soran da bi insan derdine çözüm arayan bi insan.
Bu şekilde hic bi katkısı olmayan saçma gereksiz can sıkıcı yorumlara ne gerek var? Neden buna enerji harcamak zorundayım. Zaten eşimle sıkıntı yaşıyorum. Olması gereken bu mu?
Siz hata ne demek bilmiyorsunuz
Mükemmel bi hayat sürdünüz sanırım
Böyle de devam edersiniz umarım
Çünkü hata adı üstünde, dikkatsizlik demedim. Hata, unutmak
Bunu hoş göremeyecek kadar katısınız.
Burda bi kulağımı çekip enseme şaplak yemedigim kaldı siz ve sizin gibi ERDEMLI yazarlar tarafından.
Beddua etmiyorum ama bunu içten istiyorum
Ilk hatanızda anlayış empati görmediğiniz ve kınandığınız zaman beni hatırlayın
Ignelemistim yaşadığı sıkıntı ötesinde daha sıkıntı vermiştim ama HATA zaten böyle bir şeymiş. Herkesin hata yapması mümkünmüş ."UNUTTUK ya" benim eklememmis o kişi onu söylememiş zaten. Ben kendi hayal gücümle onu daha da ezmeye çalışmışım ama ben Hata yapmışım asıl dersiniz ...
Başarılar dilerim hayatınızda
Mükemmel hayatınızda
Hatasız hayatınızda
Belli ki dikkatsizsiniz sözünüz size dönünce beni anlarsınız umarım
Bu kaynanalar ne yapsa batıyor valla yazik bu kadınlara kayirmiyorum gercekten bazıları her kötülüğü hak ediyor ama burda kadın ne demiş sanki kaynanam da bana demişti ilk evlendigimizde onlarda kalırken tabi utandım ama bu da doğal bir ihtiyaç yani sanki onlar bilmiyor mu annen gibi kabul etmediğim sürece kaynanayi o da seni kabul etmiyor ve hep bir didişme oluyor bence hep ıyiye yorulmali bende 1 buçuk yıl oldu evleneli hâlâ yikanmam kaynanam gilde insan utanıyor tabiMerhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Hala alttan alta beddua etmeye devam ediyorsunuz, hoş değil. Yani alttan vermeye çalıştığınız mesajı anlamayacak kadar gerizekalı değilim. Ben sizinle değil kardeşinizle empati kurdum, yaptığınız yanlış ve inatla üste çıkma çabalarınız çok rahatsız edici. Kimse sizin çöpünüzü atmak zorunda değil, onun dışında kimin evinde ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor. Hatasız bir hayatım falan da yok, ancak dikkatli olmam gereken yerlerde dikkat ederim, misafir olarak kaldığım odayı 2-3 kez kontrol eder, her yeri düzenlerim. Bunun hatayla değil dikkatle alakası var. Konuyu alakasız yerlere çekerek duygu sömürüsü yapmayın yani.
Siz de hala ısrarla dikkat etseniz olmazdı diyorsunuz
Hata o an için oldu ve bitti demek
Siz onun üstünden benim dikkatsiz olduğuma dair patavatsız bi yorum yapıyorsunuz. Ve bu beni sinirlendiriyor .
Basınıza gelirse anlayacağınızı düşünüyorum
Çünkü mukemmeliyetci bakış açınızın bunu anlaması mümkün değil, bunu ancak basınıza gelirse anlarsınız.
Boşuna uzattık
Yasayıp görücez artık
Siz insanların hayatına ve karakterine dair yorum yaparken dikkat edersiniz ben de prezervatif çöpünü tembihlediginiz gibi hemencik toplarım . kulağıma küpe ettim . KKnın titiz mükemmel hatasız kadınları
bi kez daha hata edip buraya yazmamaya karar verdim
Siz insanların hayatına patavatsız yorumlarınızla devam edin
Insani yorum yapanlara teşekkürler
Diğer gereksiz yorumlara rağmen yazdıklarınızı okumak iyi geldi
Can sıkıcı tripli yazarlar hata nedir öğrenmeye davet ediyorum
Selamlar
Mune konuyu kapatalim
üyeliğimi de iptal edin lütfen
Aynen bana da oluyor. Banyo yapmazsan çatlarım patlarım. Ki normalde de her gün banyo yaparım. Bana banyolar yetmiyor :)Estağfurullah ben Sadece o ilişkiden sonra gerçekten kokuyormus gibi hissediyorum psikolojik te olabilir bilemiyorum .
Böyle bi ağırlık oluyor
Ben sizi yanlış anlamadım. Siz benim dediğimi anlamadınız. Giderken alındığını kim söylüyor size? İhtiyaç dahilinde dışarı çıkıp alınabilir yani.Ay hiç bilmiyordum bak iyi ki aydınlattınız beni.bir akrabaya yatıya giderken prezervatif alinmasi bana ilginc gelen bu marketten veya evden fark etmez. Yatıya kalıyorum canım çeker falan dur bi alalım deyip gidiliyorsa zaten o niyetle gittiklerinin göstergesidir. Siz söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?