misafirlikte ilişki ve banyo

Ben bir şeye takildim. Bütün yorumları okumadım o yüzden açıkladınız mi bilmiyorum ama annenizin evine giderken yanınızda prezervatif nasil bulunuyor onu cok merak ettim. Bi akrabaya kalmaya giderken yanıma alacağım son şeydir muhtemelen.
Şimdi konunuza yorum yapayım. Eşimin ailesinin yanında iki hafta kaldığımız bile oldu. Hiç öyle bir olayımız olmadı. Bir süre yapmayınca hiç bişey olmuyor korkmayın. Açıkçası evimde biri varken de baskasindayken de yapmam. Ses gidecek diye korkacagima sakin sakın uyurum. Ikı gece için eşinizin böyle bir talepte bulunması çok saçma ve bencilce

Kesinlikle eşinin ordayken istemeside bir tuhaf günler çuvala mı girdi

İyi hoş da güzelim, dolu prezervatiflerini de erkek kardeşe attırmasınlar bir zahmet. Ben ayıpladım, konu sahibine de söyledim kusura bakmasınlar. Anne laf sokacak hale gelmiş demek ki bir şeyleri çaktırıyorlar, hoş değil.

Bence siz çok rahatsınız, anne babasının evinde ilişkiye girmeye utanmıyor ama banyoya utanıyor ne acayip. İlişkiden sonra banyo yapacağını biliyor sonuçta. Konu sahibi de gerçekten çok utanmış olsa da istemem yan cebime koy kafasında, ailemizin evinde ilişkiye girmem dese kocası onu boşamaz.Saygı diye bir şey var hiçbir şey yoksa.

Estağfurullah ben Sadece o ilişkiden sonra gerçekten kokuyormus gibi hissediyorum psikolojik te olabilir bilemiyorum .
Böyle bi ağırlık oluyor
Anladım. Herkeste farklı etki yaratıyor tabiki.

Prezervatifi camdan atmak nasıl bir pisliktir ya

Bence eşiniz olması gerekeni yapıyor

Nekadar tuhaf terbiyesizce birşey yaptığın7z çöpü kardeşe attırmak fala n iğrenç utanmalısınız
Tamam çift olarak normal ama aileye saygı diye bişey var siz ana babanızın seviştiğin görmek hissetmek istermisimiz
Onlarda aile olarak istemez çok r az hatasız edici bence ailenizde kalmayın

kendi evinizde çocuğunuzun huyunu suyunu bilir ona göre önlemini alarak sevişirsiniz,
ama başkasının evinde her an her şey olabilir, dedğiniz gibi bu mekanik bir iş değil, bir duygu işi, hem fiziksel hem psikolojik olarak hazır olmayı gerektiren bir şey, duyulur mu anlaşılır mı, nasıl yıkanacağım hesaplarıyla yapılınca mekanikleşiyor asıl.

Ben banyo günüm geldiğinde tercih ediyorum. Eşim zaten her gün banyo yapar. Ve ailemde kalıyorsak bile ailem evden dışarı çıktığı anı tercih ediyoruz. Yani kılıfına uydurdum.

Olayın o kısmı hiç hoş değil zaten, hem çok çirkin hem de ayıp.
Ama diğer kısımlar için bu kadar büyütmeye gerek yok. Kadının kocasına hakaret edip, karı kocaya komple sapık diyenler vs...
Kalkıp "heyoo millet biz seviştik" demedikten, ortalığı batırıp pisliklerini ortada bırakmadıktan sonra normal olan hiçkimse "bunlar bu evde sevişiyor mu sevişmiyor mu" diye düşünmeye kafa yormaz. Demek istediğim buydu.

2 gunde mi dayanamiyorsunuz ya?
Yapmayin, yaptiniz prezervatifi bi zahmet kendi elinizle yok edin.

Şöyle söyleyeyim prezervatif marketten temin ediliyor. İlla yanında götürmek gerekmiyor.

2 gunde mi dayanamiyorsunuz ya?
Yapmayin, yaptiniz prezervatifi bi zahmet kendi elinizle yok edin.
Valla insanlar da ne performans var kardesim
Anamim evine 2gunlugune gidicem de sevismeyi dusunucem?
2 gunde sevismek isteyen kocaya da baslarim
Gebermez sıksın disini.

Yalnız ben bu mesajı ve sanıyorsam ima var, o imayı anlamadım. Utanmak mı gerekiyor birlikte uyuduğumuz için hem de eşimizle? Hani rahat edemedim bilmem neyi anlarım da...
Suan okudum da ben bile gerildim alenen ima etmiş. Evlenirken babası bilmiyor ne yaptığını galiba. Hamile kalsa mazallah leylekler getirdicilik oynayacaklar. Evli insanın odasına ne olursa olsun girilmez zaten. Arkadaş aklınca muhafazakarlığını sergilemiş. İnsan seccade icin bile girmez gider bir örtüde kılar yine girmez odaya ama bizim gibiler bu duyguyu bilemez

İnsanın eşiyle birlikte olması ne zamandan beri sapıklık oldu.
Tercih meselesi isteyen yapar istemeyen yapmaz.
Herkesin ortasında olmuyordur heralde.
Benim için sakıncası Yok açıkçası.
Her iki tarafta da kaldığımız zamanlar oldu, eşimin dayısında da kaldık, marifet diye söylemiyorum ama hepsinde de olmuştur, yeni evlilik dönemlerinde. Ben çok utanılacak birşey göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…