Kesinlikle eşinin ordayken istemeside bir tuhaf günler çuvala mı girdiBelli günler kalıyoruz demişsiniz, o günler de yapmayıverin. Ölüm yok sonuçta
Ailem de misafirlikte kaldığım çok oldu. Ama hiç yapmadım. Yapamam da. Eşim de istemez. Hatta bize yatıya gelen olduğunda da eşim yapmak istemez. Aynen bende.
Eşinin çocuk gibi küsmesi de ne ilginç. Hele ki bu konudan.
Herkes her defasında bağıra bağıra sevişiyor sanırım. Evde çocuklar yok mu, o zaman nasıl yapıyor bu insanlar?
Burada çoğu kişinin de kardeşi vardır. Anne babanız da siz evdeyken yaptı yani o kardeşleri, bu kadar büyütülecek bir mesele değil.
Baba varken eşle yan yana uyumak bile ayıplanmış. Sanki aynı babayla düğünde karşılıklı göbek atılmamış gibi.
Dayanmak isteyen 2 gün de dayanır 2 ay da... Karşılıklı istek varsa yapılır geçilir. Gün olur 3 saat harcanır, gün olur 5 dk'da halledilir. Bu iş bu kadar mekanik bir şey değil ki her defasında aynı şekilde yaşansın, hazırlığı bilmem nesi 3 saat sürsün, sesten camlar sallansın.
Ama taraflardan biri istemiyorsa yapılmaz, diğerinin trip atması çok çocukça.
Bence siz çok rahatsınız, anne babasının evinde ilişkiye girmeye utanmıyor ama banyoya utanıyor ne acayip. İlişkiden sonra banyo yapacağını biliyor sonuçta. Konu sahibi de gerçekten çok utanmış olsa da istemem yan cebime koy kafasında, ailemizin evinde ilişkiye girmem dese kocası onu boşamaz.Saygı diye bir şey var hiçbir şey yoksa.Ne var bunda evlisiniz sonuçta seviştiğinizi herkes tahmin ediyordur karşılarında yapmıyorsunuz ya. Çok utanıyorsanız peş peşe duşa girmeyin. Ileride kızım eşiyle gelip kaldığında birlikte olduklarını fark etsem ayıplamam herhalde.
Herkes çok tepki vermiş ben mi çok rahatım acaba
Anladım. Herkeste farklı etki yaratıyor tabiki.Estağfurullah ben Sadece o ilişkiden sonra gerçekten kokuyormus gibi hissediyorum psikolojik te olabilir bilemiyorum .
Böyle bi ağırlık oluyor
Prezervatifi camdan atmak nasıl bir pisliktir yaSiz de duş almayıverin o zaman eee her şeyin bi bedeli var.Bizim bi arkadaş eşiyle bizde kaldı yanlarında şişme yataklarını da getirmişlerdi bi de boyum kadar çocukları var çocuğu uyutmuşlar şişme yatağı kurup bi güzel işi pişirmişler sonra bi de bize anlattılar prezervatifi de camdan atmışlar
Aynen Zaten hazırlıklı gitmişler bu neyin serzenişi anlamadımBende prezervatifi nerden buluyorlar onu anlamadım.ne bileyim misafirliğe giderken pijama, diş fırçası falan alınır.
Bence eşiniz olması gerekeni yapıyorbenim derdimde sizinkinin tam tersi yeni evli sayılırız senemiz bile dolmadı,izinde babamların yanına geldik,önceden dibimden ayrılmayan,adam yanaşmaz oldu,ailemden çekiniyor,temas olmasın diye aynı oda da ben yatakta o da çekyatta yatıyor,ama en son ben dün banyodayken havlu bahanesile daldım yanına saçı uzun saçını filan yıkadım biraz sırnaştık,ilişiki olmasa bile rahatladık :) banyonun anlamı olsun diye :) ben dokunarak temasla severim genelde :)
1 haftadır ne dokundu ne yanıma yaklaştı babam ve kardeşimden çok çekiniyordu,en son ben dayanamadım :)
sizin eşiniz çok rahatmış valla o konuda benimki babamın yanında yanıma oturmuyor bile
Herkes her defasında bağıra bağıra sevişiyor sanırım. Evde çocuklar yok mu, o zaman nasıl yapıyor bu insanlar?
Burada çoğu kişinin de kardeşi vardır. Anne babanız da siz evdeyken yaptı yani o kardeşleri, bu kadar büyütülecek bir mesele değil.
Baba varken eşle yan yana uyumak bile ayıplanmış. Sanki aynı babayla düğünde karşılıklı göbek atılmamış gibi.
Dayanmak isteyen 2 gün de dayanır 2 ay da... Karşılıklı istek varsa yapılır geçilir. Gün olur 3 saat harcanır, gün olur 5 dk'da halledilir. Bu iş bu kadar mekanik bir şey değil ki her defasında aynı şekilde yaşansın, hazırlığı bilmem nesi 3 saat sürsün, sesten camlar sallansın.
Ama taraflardan biri istemiyorsa yapılmaz, diğerinin trip atması çok çocukça.
Ben de sizdenim, yalnız hissetmeyin kendinizi :)Haklısınız ama her erkek terlemiyor ya. O yüzden diyorum yani,ben rahatsız olmuyorum. Tabiki temiz olmak,uyumak daha güzeldir fakat bazen insanın hali olmuyor. Yorgun oluyor,kalkmak istemiyor.
İyi hoş da güzelim, dolu prezervatiflerini de erkek kardeşe attırmasınlar bir zahmet. Ben ayıpladım, konu sahibine de söyledim kusura bakmasınlar. Anne laf sokacak hale gelmiş demek ki bir şeyleri çaktırıyorlar, hoş değil.
Şöyle söyleyeyim prezervatif marketten temin ediliyor. İlla yanında götürmek gerekmiyor.Ben bir şeye takildim. Bütün yorumları okumadım o yüzden açıkladınız mi bilmiyorum ama annenizin evine giderken yanınızda prezervatif nasil bulunuyor onu cok merak ettim. Bi akrabaya kalmaya giderken yanıma alacağım son şeydir muhtemelen.
Şimdi konunuza yorum yapayım. Eşimin ailesinin yanında iki hafta kaldığımız bile oldu. Hiç öyle bir olayımız olmadı. Bir süre yapmayınca hiç bişey olmuyor korkmayın. Açıkçası evimde biri varken de baskasindayken de yapmam. Ses gidecek diye korkacagima sakin sakın uyurum. Ikı gece için eşinizin böyle bir talepte bulunması çok saçma ve bencilce
Valla insanlar da ne performans var kardesim2 gunde mi dayanamiyorsunuz ya?
Yapmayin, yaptiniz prezervatifi bi zahmet kendi elinizle yok edin.
Suan okudum da ben bile gerildim alenen ima etmiş. Evlenirken babası bilmiyor ne yaptığını galiba. Hamile kalsa mazallah leylekler getirdicilik oynayacaklar. Evli insanın odasına ne olursa olsun girilmez zaten. Arkadaş aklınca muhafazakarlığını sergilemiş. İnsan seccade icin bile girmez gider bir örtüde kılar yine girmez odaya ama bizim gibiler bu duyguyu bilemezYalnız ben bu mesajı ve sanıyorsam ima var, o imayı anlamadım. Utanmak mı gerekiyor birlikte uyuduğumuz için hem de eşimizle? Hani rahat edemedim bilmem neyi anlarım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?