misafirlikte ilişki ve banyo

Daha bir kere kardeşimden utandim lafı etmeyip
Üste çıkıp astoria ya cemkirmenizi ayakta alkışlıyorum...
Bence siz açık açık biz seviştik ve banyo yapıcaz
Anne baba bize bi kese atin bile dersiniz
Kocanızin yemeklerine şap koyun .
Kendi otokontrol sistemi yok demek ki

faturayı o mu ödüyormuş.kaynanız bizi görse kalbine iner heralde,eşiminde benimde saçımız uzun eşim duşa girdimi saçı sakalı uğraşırda uğraşır, 2 mizim saç bakım ürünleri parası ayrı zaten, 10 aylık evliyim ilk başlarda banyo kurumuyordu bizde ama 1 kere eşimde bu fatura neden bu kadar geldi dediğini duymadım sonuçta evde 2 kişi yaşıyoruz. 2 mizde insanız 2 mizde çalışıyoruz
illaki su harcanacak doğalgaz yanacak.

amcam mesela oğlunu düşündü göreve gidecek gelebilirse en kötü 1 ay sonra gelemesse 3 ay sonra gelecek,yani şimdi kimsede kör kütük değil,sonuçta karşıdaki oğlu ve gelini ama bazı şeylerin konuşulması sorun olabiliyor,onlarda bu şekilde çözdüler işi kızın babasıda dini nikahınız oldu resmi nikahınız oldu aile cüzdanını aldınız,bundan sonra benlik birşey yok dedi ,hatta kız annesi ile kalmak istemiş babası ,oğlanın babası varken bizde kalman doğru olmaz demiş (doğrumu yanlış mı bilmem ama demekki kızda sorun etmemiş)

Size cevap yazma sebebim sizin yazamadığım şeyleri kafanızdan eklemeniz
Siz de iğneyi kendinize batırırsanız anlarsınız
yine benden çıkmayan bi sözü Aaa hayırrrr sen önce kendine bak tamam mııı diye eklemişsiniz . o yüzden ofkeleniyorum yazdıklarınıza
haddinizi aştığınız için
birilerine hata yaptı diye yukardan yorum yaptığınız için
hiç kendinizi kandırmayın o yorumlarınızda beni aşağı kendinizi yukarı koyma var ve beni rahatsız eden bu
mesele bambaşka biseyken o yuzden kisisele döndü. çünkü siz olay üstünden karakterime yorum yaptınız.

haydi şimdi kendi yolunuza

Hayatım sadece adam değil konu sahibinin de yok otokontrolü. Yazmış ya kocam da bende farklı ortamlarda yapmaktan hoşlanıyoruz diye :)

Ay hanımefendi onu ben söylemiyorum anlamında söyledim, okuduğunuzu anlama konusunda da sıkıntınız var. Oturup ne yazdığınızı takip etmiyorum burada. Cidden hala üste çıkmaya devam ediyorsunuz, ben böyle bir şey görmedim. Bir de son dakika "Haydi şimdi kendi yolunuza" falan, ne bu ya?

Benim eşim ailemin yanına yolluyordu hep. Kendi ailesinin yanına yollamıyor. Ben yokken kalbini kırarlar üzerlerse haberim olmaz yetişemem diye ailemin yanında duruyordum. Halden anlayan insanlarsa sorun olmaz tabiki.

Aynı şekilde eşim de öyle dedi. Faturayı ben ödüyorum size ne oluyor dedi kızdı. Ama amaç fesatlık işte.

Tamam teyze

Ahmak yorumunuzu kendinize saklayın
Haddinizi bilin
Burda derdimi açmam kimseye karakterime yorum yapma haddini vermez
Bu ne cüret ya
Hata diyorum HATA
daha ne diyebilirim
Alay edip üstüne yorum yapılması gereken şeyler bunlar miydi
Çok gereksiz insanlarsınız
Derdi olana gülmek tavsiye vermek karakterine hakaret etmek benim hatamdan daha kötü
Sizi karakterinizle bas basa bırakıyorum
Daha fazla enerjimi burda size harcayamam
Iğrenç olan sizsiniz

Tövbe yarabbim gerçekten yani, ya sabır çekerek yazdım her mesajımı belki anlaşılır olur, biraz empati kurmasını sağlarım diye de ne gezer. Bir kere bile terbiyemi bozmadım da kendisinde beddualar hakaretler gırla.

Teyze dedin ya nasıl kalbim kırıldı
Dur gitmeden şunu da sorayim
Kocan düz duvara da tırmanıyor mu

Önüne gelene teyze diyorsun da teyze dediklerin senden 3 4 yaş büyük insanlar. 30 una merdiven dayamışsın hala 18 yaşında gibi davranıyorsun.

Önüne gelene teyze diyorsun da teyze dediklerin senden 3 4 yaş büyük insanlar. 30 una merdiven dayamışsın hala 18 yaşında gibi davranıyorsun.

Dur kızcağız hem yanındaki azman i zaptediyo hem bize çemkiriyo
Bi de ahmak demiş bana
Prezervatifi kardeşine attıran Einstein
Şimdi bu kocisimi reddedersem beni aldatır kafasında
Adam zaten zaptolmuyo
Elektrikli vibratör gibi
Cebinde de taşıyor
O yüzden ağaç altı
Araba üstü
Anne baba evi
Merdiven köşesi takiliyolardir

Konu sahibi, buraya konu açtığınızda gelecek her türlü yoruma hazırlıklı olmalı, kabullenmeli ve ders çıkarmalısınız. İşinize gelmeyen yorumlar geldiğinde insanlara hakaret etme gibi bir hakkınız yok.
Hata yapılır, ancak imkan varsa düzeltilir. Ortalıkta unuttuğunuz! çöpünüzü kimin aldığını bile bilmiyor, tahmin yürütüyorsunuz. Hatasını anlayan bir insan gidip kardeşinden özür diler. Eğer kardeşiniz aldıysa çöpünüzü muhtemelen sizin misafirliğinizden rahatsızdır, kırılmayın diye söyleyemiyordur. Zorunlu bir durum yoksa bu misafirliğinize son vermenizi tavsiye ederim. Hem siz rahat rahat sevişirsiniz, hem misafir olarak bulunduğunuz evdeki insanlar rahatsız olmazlar.

29 yaşındaymışsınız sizden 3 yaş büyük birine teyze diyorsunuz ben de size teyze diyeceğim çünküm sizden 7 yaş küçüğüm
Şimdi teyzecim üyeler diyor ki, siz o çöpü unutmak gibi bir hata yapmışsınız ki bu bence hatadan da öte çok başka bişey. Siz yapacağınızı yapmışsınız bu saatten sonra evde sevişseniz de sevişmesiniz de bir önemi kalmamış adamı geri çevirmeyin bari

Empati yapayim dedim oyle bir “hata” yapsam bir daha oraya gitmem.. yok gidiyorsam da banyo manyo hic mabadimin umurunda olmaz.. ha oyle bir cop bulsam acik acik gelmeyin derim ama kizima.. o kadar da kendinizi kaybetmeyin yahu, esiniz cok umursamamis bile.. ne bileyim cok degisik olaylar azizim..

Ayyy yarıldım gece gece Allah iyiliğini versin .
Yok benim kızdığım nokta yaşanan prezervatif skandalının üstüne hala ailesinde kalmaları ,ne ayıp . Kaç senelik evliyiz daha böyle bişey görmedim. O aile de bence istemiyor kalmalarını ama ses etmiyorlar kızları diye. E bari biraz gurur yapıp da artık kalmasınlar milletin evinde.
Tutturmuş bir teyze teyze sanki kendisi 18 lik çıtır, güya hemcinslerini yaşından vuracak en sevmediğim şey.

Ssssssss 14 dk önce açıldı bir paket daha

Böyle durumlarda çekinmek lazım biraz acil bir durum olsa kendi eviniz bile değil ne kadar ayıp ömür boyu unutulmaz utanç bir durum. Evet bütün evliler sevişiyor ama her gece değil onuda geç herkesin evinde değil.

B baaran
Herkes Konu sahibinin üzerine gitmiş

Ne var ki bunda evli çift onlar
İstedikleri gibi her yerde yaparlar

Evet kardeşinin çöpleri atması iyi olmamış ama unuttu demek ki

Bu arada misafirlikte veya kendi evlerinde birileri varken gizli gizli yapmak daha heycanlı olur tabiki

İnsanın canı istemese bile gizli olduğu için daha cazip gelir

Şimdi herkes linç eder beni

Ben asla evde başkası varken yapmam deyip yalan söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…