Valla insanlar da ne performans var kardesim
Anamim evine 2gunlugune gidicem de sevismeyi dusunucem?
2 gunde sevismek isteyen kocaya da baslarim
Gebermez sıksın disini.
Onlarda aylar sonra kavuşmuşlar size gelip gerilerek sevişmektense otelde rahat sevişmeyi düşünmüşlerdir istedikleri kadarBi daha kabul etmezdim o arkadaşı. Kuzenim askerdeydi bulunduğum şehirde. Karısı ziyarete gelecekti. Korktum gelip kalmak isterlerse diye. Çünkü aylar sonra görüşünce illa işi pişirecekler. Neyse ki otele gittiler. Millet başkasının evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorum
Annemin balkonuna atmıştılar yazın.Prezervatifi camdan atmak nasıl bir pisliktir ya
Yuh ya cidden insan denmez bunlara, az gelişmiş organizmalarAnnemin balkonuna atmıştılar yazın.
kendi evinizde çocuğunuzun huyunu suyunu bilir ona göre önlemini alarak sevişirsiniz,
ama başkasının evinde her an her şey olabilir, dedğiniz gibi bu mekanik bir iş değil, bir duygu işi, hem fiziksel hem psikolojik olarak hazır olmayı gerektiren bir şey, duyulur mu anlaşılır mı, nasıl yıkanacağım hesaplarıyla yapılınca mekanikleşiyor asıl.
Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Yaşadığınız zor bir durum.
Açıkçası herkes istekli eş ister siz bu konuda şanslısınız. Aile evinde yaşadığınız zorluk aslında ailenin anlayışsızlığından geçiyor.Tabiiki kayınvaliden gibi açık açık söylemekte size müdahale etmek oluyor ve doğru değil.
Evli bir çift için normal bişey hatta çiftin birbirini sevdiğini ve düşkün olduğunu gösterir, bu yüzden sevindirici bence. O yüzden gittiğiniz yerde bu yönden rahat edemiyorsanız kalmayın. Kalacaksanız regl günlerinizde kalın bişey yapamasın
Kendinizce haklı olabilirsiniz, ama herkesin ilişki anlayışı bir değil sonuçta.
Kimisi her defasında duygusal olmasını tercih etmez, kimisi heyecan arar, kimisi farklı fanteziler peşindedir. Duyulur mu korkusu belki birini çok gerip olayın bütün anlamını kaçırırken bir başkası için o anın heyecanına heyecan katabilir.
Bu kadar kesin yargılarla konu sahibini ayıplamaya gerek yok.
Kocası saçma sapan küsüp trip attığı için ayıplanabilir ama karşılıklı bir istek varsa ayıplanacak ya da garipsenecek bir durum yok.
açıkçası ben istemediğimi belirtince küsüp bana hiç bakmadan arkasını dönüp yatması beni de üzdü. zaten ben de hem kendim istediğim halde hem de reddetmekten ayrıca mutsuzken aramızın açılmasına üzüldüm . buraya yazmaktaki amacım biraz teselli bulmak idi . sizin yorumunuz ve sayılı bir kaç yorum için yazmış olduğuma memnun oldum. Teşekkür ederim.
empati kurduğunuz için
saygılı seviyeli bi yorum yazdığınız için
teşekkür ederim
klavye arkasında erdem abideleri arasında bi nefes oldu yorumunuz
pohpohlanmak aman boşver hatanı denilmesi değildi bekledigim
ama hiç bi faydası olmayan yorumlar canımı sıktı
neyse öyle işte
teşekkürler :)
Bu çöp aklıma gelen çöp değildir inşBunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım.
Teyemmüm müYani bana kalırsa olmazsa ölüncek bir durum değil (ömrümün hiçbir anında olmadı) ama herkes farklı herhalde diyeyim. Teyemmümü araştırın, birkaç hocaya danışın. Bence anne- babanızı rahatsız etmekten daha evla((( ben olsam gelmeinizi de istemezdim sezersem
Hahahah gülelim beraber de, tuğla ya da seramikle de olabiliyor. Daha ziyade şekilsel bir ibadet diyebiliriz.Teyemmüm mü
Konu sahibi çölde yaşamıyordur herhalde
Sobalı evse ben boruyu söküp altına girmeyi teklf ediyorumBir sabah reçel bir sabah çay
Adam cinsellik olmayınca küsüyormuş ya kızgın yağ dökse ses etmez kanımca
Hahahah gülelim beraber de, tuğla ya da seramikle de olabiliyor. Daha ziyade şekilsel bir ibadet diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?