misafirlikte ilişki ve banyo

Valla insanlar da ne performans var kardesim
Anamim evine 2gunlugune gidicem de sevismeyi dusunucem?
2 gunde sevismek isteyen kocaya da baslarim
Gebermez sıksın disini.

Dimi..
Bizim senede1 haftaligina gittigimiz oluyor ve ben o zaman izin vermiyorum, yapamam yani, cidden utaniyorum.
Millet 2 gun dayanamiyor.

UNUTTUK
ÇÖPÜ BIRAKMADIK ARKADAŞLAR
kimsenin bu şekilde bi hata yapmam şeklinde bi kibirle yorum yapması gerekmiyor. Utandığımı söyledim. Bilerek yapılacak bir sey değil bu tabiki.
Siz hiç hata yapmayan insanlar mısınız?

Zaten utandığım için de kardeşimden ayrıca özür dileyip yüz göz olmak ve konuyu tekrar dillendirmek istemedim.

Çok soran olmuş.
Evet eşim cüzdanında taşıyor. Hazır vardı yani.
Ben de bu konudaki talebine direk sert bi şekilde hayır diyemedigim için asla yanında taşıma asla olmaz annemlerin evinde diyemedim. Ben genel olarak daha ciddi şekilde istemediğimi belirtmeliyim. Bunu anlamış oldum yorumlar sayesinde. Teşekkür ederim.

Çok erdemli çok temiz olup kibirleri taşan iğneleyici yorum yapan arkadaslar yeterince yazmış. Şöyle bi silkelendim. Daha çok yazmanıza gerek yok. Kafi.

Vakit ayırıp değerli görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Benim için önemli bi konuydu. Tek tek yazamıyorum ama beğendim.

Onlarda aylar sonra kavuşmuşlar size gelip gerilerek sevişmektense otelde rahat sevişmeyi düşünmüşlerdir istedikleri kadar

Kendinizce haklı olabilirsiniz, ama herkesin ilişki anlayışı bir değil sonuçta.
Kimisi her defasında duygusal olmasını tercih etmez, kimisi heyecan arar, kimisi farklı fanteziler peşindedir. Duyulur mu korkusu belki birini çok gerip olayın bütün anlamını kaçırırken bir başkası için o anın heyecanına heyecan katabilir.
Bu kadar kesin yargılarla konu sahibini ayıplamaya gerek yok.
Kocası saçma sapan küsüp trip attığı için ayıplanabilir ama karşılıklı bir istek varsa ayıplanacak ya da garipsenecek bir durum yok.

Son düzenleme:
Ne var bunda yeni evli cift böyle seyler olacak yani. Cok abartilmis konu.
Evliligin ilk yillari unutulmayacak anilar bunlar.
Coluk cocuga karisinca arasin o gunleri

Yaşadığınız zor bir durum.
Açıkçası herkes istekli eş ister siz bu konuda şanslısınız. Aile evinde yaşadığınız zorluk aslında ailenin anlayışsızlığından geçiyor. Tabiiki kayınvaliden gibi açık açık söylemekte size müdahale etmek oluyor ve doğru değil.
Evli bir çift için normal bişey hatta çiftin birbirini sevdiğini ve düşkün olduğunu gösterir, bu yüzden sevindirici bence. O yüzden gittiğiniz yerde bu yönden rahat edemiyorsanız kalmayın. Kalacaksanız regl günlerinizde kalın bişey yapamasın

açıkçası ben istemediğimi belirtince küsüp bana hiç bakmadan arkasını dönüp yatması beni de üzdü. zaten ben de hem kendim istediğim halde hem de reddetmekten ayrıca mutsuzken aramızın açılmasına üzüldüm . buraya yazmaktaki amacım biraz teselli bulmak idi . sizin yorumunuz ve sayılı bir kaç yorum için yazmış olduğuma memnun oldum. Teşekkür ederim.

empati kurduğunuz için
saygılı seviyeli bi yorum yazdığınız için
teşekkür ederim

klavye arkasında erdem abideleri arasında bi nefes oldu yorumunuz

pohpohlanmak aman boşver hatanı denilmesi değildi bekledigim
ama hiç bi faydası olmayan yorumlar canımı sıktı
neyse öyle işte
teşekkürler :)

evet eşim yeni ortamlardan hoşlanıyor
açıkçası ben de
ama ailemde bi de öyle bi utanç anısı varken ve o gün de ortam müsait olmadığından reddettim istemeye istemeye . anlayış beklerken o da trip atınca burdan teselli aradım.

teşekkür ederim yorumunuz için

Hiç üzülme okuma bile hatta o tarz yorumları
Empati denen şeyi bir kenara atıp yapılan yorumların bir önemi yok bence. Birde hepsinin eşi anlayış abidesi sanki.

benim eşim özellikle uzak duruyor ailemin yanında,hele akşamları erkek kardeşim ve babam varken aklı gidiyor ,konuşurken bişey desem yanlış anlaşılır diye,

aile ortamın eşle uzak durmakta garip oluyor,aranızda sorun mu var denmeye başlıyor,annem çok sıkışıtırdı beni bu hafta derdinizmi var neden soğuksunuz diye.

tamam aile evinde olacak olmayacak diye bi şart yok.

ama mesela ben veya eşim için bir kıvılcım yetiyor,parlamaya o yüzdende uzak durmaya çalışıyor eşim .kaç gündür farkındayım eşimde çok sıkıldı bu durumdan ama bir kere ağzını açmadı imaa etmedi,

aksine bende özledim ona dokunmayı,onun saçıyla oynamayı ama eşim istemiyorken ,sık boğaz etmek,zor duruma düşürmek istemem.

ama ne oldu bugün babam ve kardeşim dışardalardı evde ben eşim annem vardı ,eşim duş almak için girdi bende fırsattan istafede yanına girdim biraz rahatladık çıktık.

eşlerin birbirini istemesi ,arzulaması sadece tam bir ilişki için değil bence,mesela ben eşimin saçıyla oynarım elleriyle oynarım yeterki ona temas edeyim o bile yetiyor bana huzur ve mutluluk için.

Teyemmüm mü
Konu sahibi çölde yaşamıyordur herhalde

Ben bu yıl hamileyken 6 ay dogum sonrası da 4 Ay toplam 10 ay ailemin yanında kaldım. Sebep eşimin geçici göreviydi asker çünkü.ve görev yerine daha yakın oldugu için ailem oraya bıraktı beni. Ve mecbur orda oldugumuz için hayır diyemedim.Sizin süre azsa olmaya dabilir. Uzunsa bence kafaya takmayın. Evlisiniz sonuçta. Eşim geldi mi benim ailem ortalıktan kayboluyordu bile. Normal şeyler bunlar

@ezo26 aynı şeyi kuzenim bu hafta yaşadı,normalde nikahı yaza düşünüyorlardı ama görev ve tayin sorunları yüzünden erkene aldılar.geçen hafta başında nikahları kıyıldı,ee tabi görev yaptığı yerde bekar evinde kalıyordu,ev durumu filan yok orda,kızın babasıda yaza kadar ailenle kalsın demiş,bi şekilde halletmişler.

amcamla yengem güya romatizma için 2-3 gün sıcak kaplıcada kaldılar.hani söz nişan nikah bitti kavuşssunlar artık birbirlerine diye,

bizde eşimle birlikte nişanlı iken hep laflardık evlenince şuraya gidelim buraya gidelim diye.
ilk işimiz çift olarak sıcak kaplıcaya gitmiş :)

farklı ortamların zevki duygusu başka oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…