misafirlikte ilişki ve banyo

Kızacak olanlar vardır aranızda; ama yazmadan edemeyeceğim.
Aklıma geldi buna benzer bir olay duymuştum.
Bazı erkekler bunu fantezi olarak görüp; başkasının evinde ilşkiye girmek özellikle de kv kp evinde daha çok hoşuna gidiyormuş.
Acaba eşiniz bu yüzden mi ilişki konusunda ısrarcı?
Yoksa ısrarı hatta küsmesi ve misafirlikte ilişkiye girmek; hiç hoş ve normal değil. Yukarıda da yazdım; Siz bu konuyu eşinizle aranızda bir konuşun.

Niye yalan söylesinler? İsteyen misafir olduğu evde sevişir istemeyen sevişmez. Acil ihtiyaç değil ki bu, insanlar kendilerini tutabilirler. Tercih meselesi ve bazı insanlar bunu tercih etmez. Yalan söylemekle itham etmek çirkin değil mi? Sizin gibi yaşamayan, düşünmeyen herkes yalan mı söylüyor?

Hayatım zaten evde biri varken yada başkasının evinde stresten yatamıyoruz bile çoğumuz,kaldı ki sevişicez. Koca kişisi çok fantazi istiyorsa kendi ana babasının evinde sevişsin ben ailemi onun azgınlığı yüzünden rahatsız edemem yani.

Yani babası diye başkasının konusunda çok şey etmeyeyim dedim de siz söylemişsiniz :))
Lütfen bizim anlayabilme şansımız dahi yok. Kenarda birlikte ağlamayı öneriyorum?

Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.

Şunu farkettim eşiniz yaşadığı ilişkinin başkalarının bilmesinden hoşlanan biri. Ailenizin evinde ısrarla sevişmek istemesi de o yüzden. Siz ilişkiye girin ve aileler bunu mutlaka farketsin diye uğraşıyor. Şuna eminim kondomu da bilerek bıraktı. Bir insan kullandığı kondomun akıbetini merak etmez mi? Yaptığı şey gerçekten mide bulandırıcı.

Hala acil ihtiyaç degil
insanlar kendini tutabilir diyosunuz

Bu öyle bişey değilki insanın canı anlık bile istiyebilir engel olamassın kendine

Mantıklı konuşun lütfen

Tartismasiz katiliyorum.. benim yazmayayim dedigim seyi yazmissin wolf..

Sizde masum değilsiniz karşılıklı atışıyorsunuz hoş değil

Hala acil ihtiyaç degil

Bu öyle bişey değilki insanın canı anlık bile istiyebilir engel olamassın kendine

Mantıklı konuşun lütfen

Biz normal insanlar dürtülerimize engel olabiliyoruz zira muhakeme etme yeteneğine sahibiz. Şartlar uygun değilse, rahatsız hissediyorsak sevişmiyoruz. Nasıl ki her acıktığımızda ya da susadığımızda (en önemli ihtiyaçlardır) bu ihtiyaçlarımızı gideremiyor, uygun zamanı bekliyorsak sevişmek için de uygun zamanı bekleyebiliyoruz.
Siz mantıklı konuşmayın, mantıklı düşünüp muhakeme etmeyi deneyin. Konuşma aşamasına daha sonra geçeriz.

Yani babası diye başkasının konusunda çok şey etmeyeyim dedim de siz söylemişsiniz :))
Lütfen bizim anlayabilme şansımız dahi yok. Kenarda birlikte ağlamayı öneriyorum?

Biraz daha zorlayıp utanabiliriz bence denemeliyiz ayar oluyorum böyle tiplere arkadaş düğün gecesi ne yaptığını bilmiyor mu insanlar veya evlenince neler neler yaptığını. Gelip ahlak dersi veriyorlar bir de aklınca laf sokmus. Densiz işte

Hala acil ihtiyaç degil

Mantıklı konuşun lütfen

şu yazdıklarınızdan sonra çıkıp kadına birde "mantıklı konuşun" yazdınız ya Allah ta sizi güldürsün

Öyle ama annesinin yorumuna gülüyor utanmıyor. Kayınpederin evine giderken kondomsuz çıkmıyor. İlla olacak diye de tutturuyor. Normal mi gerçekten...

Kesinlikle normal degil.. Yani o unutulacak bir sey degil, hata hic degil.. pantolonunu giymeyi unutup sokaga cikmasi ne kadar “hata” ise bu da o kadar hata cunku bir insanin bundan daha buyuk bir ozeli yok.. bilincli birakildigina inaniyorum bende..

Kızın yada erkeğin ailesiyle ne alakası var bunun anlamıyorum
Sessiz olmak şartıyla herherde beraber olunur ve banyo yapılır
Kimsede siz neden banyo yaptiniz diyemez

Hala acil ihtiyaç degil

Mantıklı konuşun lütfen
Ayy nasıl engel olamazsın kendine diyebiliyorsun ya gercekten ciddi misin. Ya ben kadın değilim yada başka birşey var bu iste anlamadım. Bir insan nasıl 2 gün hakım olamaz kendine inanmıyorum buna ben. Yemek yemek mi su içmek midir bu ki engel olunmasın yapmayın Allah aşkına. Koskoca insanlar damadının kondomunu ellemek zorunda mı ?

Peki teyze!!!
Erdemli nezaketli empati dolup taşan yorumunuz için teşekkür ederiz!!!
toplumsal analiz de bonus oldu. Eyvallah!

Banyo sadece seksten sonra yapılmaz, insan her gün duş alır! Tabi hergün duş almadığınızı herkes bilir ama aynı zamanda dini hassiyetlerinizinde farkında iseler ve arka arkaya insanların evinde duşa girerseniz “ seks yaptığınızı” herkes çakar, ailenizinde en az sizin kadar dindar olduğunu düşünürsek ve benzer alışkanlıklarınız varsa tabiki hemen çalarlar ne yaptığınızı. Ailenizin evinde seks yapmayacaksınız , başka da çözüm yok, bilmem anlatabildim mi.

Bu arada teyze de sana denir!

Sizde masum değilsiniz karşılıklı atışıyorsunuz hoş değil

E ne diyeyim bana beddua edince susup oturayım mı? Atışmadım ben, hiçbir şekilde onu tahrik edici bir mesaj da yazmadım. Yazdıysam gösterebilirsiniz. Ama kendisinin bana sürüsüyle hakaret içerikli mesajı var, bence az bile tepki gösterdim.

konu sahibinin matematiğine göre ona teyze değil büyükanne demen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…