Ssssssss 14 dk önce açıldı bir paket daha
B baaran
Herkes Konu sahibinin üzerine gitmiş
Ne var ki bunda evli çift onlar
İstedikleri gibi her yerde yaparlar
Evet kardeşinin çöpleri atması iyi olmamış ama unuttu demek ki
Bu arada misafirlikte veya kendi evlerinde birileri varken gizli gizli yapmak daha heycanlı olur tabiki
İnsanın canı istemese bile gizli olduğu için daha cazip gelir
Şimdi herkes linç eder beni
Ben asla evde başkası varken yapmam deyip yalan söyler...
Hayatım zaten evde biri varken yada başkasının evinde stresten yatamıyoruz bile çoğumuz,kaldı ki sevişicez. Koca kişisi çok fantazi istiyorsa kendi ana babasının evinde sevişsin ben ailemi onun azgınlığı yüzünden rahatsız edemem yani.B baaran
Herkes Konu sahibinin üzerine gitmiş
Ne var ki bunda evli çift onlar
İstedikleri gibi her yerde yaparlar
Evet kardeşinin çöpleri atması iyi olmamış ama unuttu demek ki
Bu arada misafirlikte veya kendi evlerinde birileri varken gizli gizli yapmak daha heycanlı olur tabiki
İnsanın canı istemese bile gizli olduğu için daha cazip gelir
Şimdi herkes linç eder beni
Ben asla evde başkası varken yapmam deyip yalan söyler...
Suan okudum da ben bile gerildim alenen ima etmiş. Evlenirken babası bilmiyor ne yaptığını galiba. Hamile kalsa mazallah leylekler getirdicilik oynayacaklar. Evli insanın odasına ne olursa olsun girilmez zaten. Arkadaş aklınca muhafazakarlığını sergilemiş. İnsan seccade icin bile girmez gider bir örtüde kılar yine girmez odaya ama bizim gibiler bu duyguyu bilemez
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Hala acil ihtiyaç degilNiye yalan söylesinler? İsteyen misafir olduğu evde sevişir istemeyen sevişmez. Acil ihtiyaç değil ki bu, insanlar kendilerini tutabilirler. Tercih meselesi ve bazı insanlar bunu tercih etmez. Yalan söylemekle itham etmek çirkin değil mi? Sizin gibi yaşamayan, düşünmeyen herkes yalan mı söylüyor?
Şunu farkettim eşiniz yaşadığı ilişkinin başkalarının bilmesinden hoşlanan biri. Ailenizin evinde ısrarla sevişmek istemesi de o yüzden. Siz ilişkiye girin ve aileler bunu mutlaka farketsin diye uğraşıyor. Şuna eminim kondomu da bilerek bıraktı. Bir insan kullandığı kondomun akıbetini merak etmez mi? Yaptığı şey gerçekten mide bulandırıcı.
Sizde masum değilsiniz karşılıklı atışıyorsunuz hoş değilTövbe yarabbim gerçekten yani, ya sabır çekerek yazdım her mesajımı belki anlaşılır olur, biraz empati kurmasını sağlarım diye de ne gezer. Bir kere bile terbiyemi bozmadım da kendisinde beddualar hakaretler gırla.
Hala acil ihtiyaç degil
insanlar kendini tutabilir diyosunuz
Bu öyle bişey değilki insanın canı anlık bile istiyebilir engel olamassın kendine
Mantıklı konuşun lütfen
Tartismasiz katiliyorum.. benim yazmayayim dedigim seyi yazmissin wolf..
Yani babası diye başkasının konusunda çok şey etmeyeyim dedim de siz söylemişsiniz :))
Lütfen bizim anlayabilme şansımız dahi yok. Kenarda birlikte ağlamayı öneriyorum?
Hala acil ihtiyaç degil
Bu öyle bişey değilki insanın canı anlık bile istiyebilir engel olamassın kendine
Mantıklı konuşun lütfen
Öyle ama annesinin yorumuna gülüyor utanmıyor. Kayınpederin evine giderken kondomsuz çıkmıyor. İlla olacak diye de tutturuyor. Normal mi gerçekten...
Kızın yada erkeğin ailesiyle ne alakası var bunun anlamıyorumHayatım zaten evde biri varken yada başkasının evinde stresten yatamıyoruz bile çoğumuz,kaldı ki sevişicez. Koca kişisi çok fantazi istiyorsa kendi ana babasının evinde sevişsin ben ailemi onun azgınlığı yüzünden rahatsız edemem yani.
Ayy nasıl engel olamazsın kendine diyebiliyorsun ya gercekten ciddi misin. Ya ben kadın değilim yada başka birşey var bu iste anlamadım. Bir insan nasıl 2 gün hakım olamaz kendine inanmıyorum buna ben. Yemek yemek mi su içmek midir bu ki engel olunmasın yapmayın Allah aşkına. Koskoca insanlar damadının kondomunu ellemek zorunda mı ?Hala acil ihtiyaç degil
Mantıklı konuşun lütfen
Peki teyze!!!
Erdemli nezaketli empati dolup taşan yorumunuz için teşekkür ederiz!!!
toplumsal analiz de bonus oldu. Eyvallah!
Sizde masum değilsiniz karşılıklı atışıyorsunuz hoş değil
konu sahibinin matematiğine göre ona teyze değil büyükanne demen lazım29 yaşındaymışsınız sizden 3 yaş büyük birine teyze diyorsunuz ben de size teyze diyeceğim çünküm sizden 7 yaş küçüğüm
Şimdi teyzecim üyeler diyor ki, siz o çöpü unutmak gibi bir hata yapmışsınız ki bu bence hatadan da öte çok başka bişey. Siz yapacağınızı yapmışsınız bu saatten sonra evde sevişseniz de sevişmesiniz de bir önemi kalmamış adamı geri çevirmeyin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?