misafirlikte ilişki ve banyo

Kızın yada erkeğin ailesiyle ne alakası var bunun anlamıyorum
Sessiz olmak şartıyla herherde beraber olunur ve banyo yapılır
Kimsede siz neden banyo yaptiniz diyemez
İnsanların illa niye banyo yaptın demesi mi lazım ? Yani başkasının evinde banyo yapmak hoş mu ? Anne baban bu durumu farkedince rahatsız olurlar ve insanları rahatsız etmeye gerek yok. İlla kovmaları mı lazım ?

Bu kadar iddialı olmasa tepki falan da çekmez, ben birlikte uyumaktan bile çekiniyorum de geç mesela ne gerek var portaldaki mis gibi günahsız kadınları yılın ilk gününden utanmaz ilan etmeye

Bence abartıyorsunuz iki tarafta ortada birşey yok ayrıca kendini yanlış ifade ettiği bazı cümleler olmuş arkadaşın ama burası da bayağı bir gergin herkes birşey söylemiş kızcağıza haliyle gerginleşti o da.
Şunu merak ediyorum hangi ara bu hallere geldiniz kızlar sözüm sana değil astoria genel olarak söylüyorum annelerimiz ninelerimiz hepsi bir göz odada kaynana kayınbaba yanında bir soba başında banyosuz evlerde bizleri annelerimizi babalarımızı dünyaya getirdiler bizleri leylekler getirmedi heralde bu işi onalrin yanlarında yapmak zorunda kaldılar ama bakıyorum da burdaki sonradan görme avrupai konuşmalar hic hos degil olaylara baliklamasina dalmadan bir oturun düşünün konu sahibi haklı demiyorum ama gelecek nesilde bayağı zor durumda Allah yardımcımız olsun.

Ortalıkta sevişmiyoruz diye mi zor durumdayız anlamadım ? Normal olan bu değil mi zaten ?

Hangi ara bu hallere geldiniz kızlar derken ?

Ne yani babaannemizin evinde ebeveyn banyosu vardı da onlar illa ben fantazi yapacağım diye mi tutturdu?

Gerçekten bazı yorumlar beni benden alıyor.
Ona bakarsanız 40 yıl öncesinde insanlar araya perde asarak sevişmek zorunda kalıyordu.
Biz ne ara bu hallere geldik deyip bunu da deniyor musunuz?

Eski nesil öyle diye biz de mi öyle yapalım?

bakın konu sahibinin davranış biçimi uygunsuz banada kalırsa
bahsettiğiniz durumlar insanların beraber yaşamak zorunda olduğu durumlar için geçerliydi
ama şunuda kabul ediyorum konu sahibinin çok fazla üzerine gidilmiş
bir çeşit savunma şekliyle saldırmış anladığım kadarıla

Ortalıkta sevişmiyoruz diye mi zor durumdayız anlamadım ? Normal olan bu değil mi zaten ?
Hayır yanlış mi yazdım şuan bilemedim bu cevabınıza bu kadar abartmak niye konu sahibi haklı demiyorum ki ben eşinin hadsizligi olmuş madem kullanıyorsun birşeyi al götür at çöpe ben sadece tutumları konusmalari pek hoş bulmadım herkes bir elit bir üstün hic görmemiş gibi ayyy diyerek cevap verenler var olabilir insan hali hata yapmak ve ders çıkarmak için varız bu hayatta

E tamam da neden ben arkadaşı alttan almak zorundayım? Kaldı ki yani ilk mesajıma falan bakabilirsiniz, "Ay iğrençsiniz, puu sana" tarzı bir mesaj değil. Yaptığının hoş olmadığını belirten bir mesaj, ki arkadaş hatalı olduğunu falan da düşünmüyor bana kalırsa gayet pişkinler. Cevap olarak "Allah senin de başına versin sen çok mu hatasızsın kendini ne sanıyorsun haydi defol git" tarzı asabi bir cevap alırsam sinirlenirim ve bana da cevap hakkı doğar üzgünüm. Kaldı ki buna rağmen mesajlarım gayet alttan alan tarzdaydı, hakaretleri ve bedduaları başlatan karşı taraf oldu. Bu konuda mesuliyet kabul etmiyorum, dediğim gibi mesajlarıma bakabilirsiniz. Karşı taraf da "Evet doğru söylüyorsunuz düşünemedim" tarzı bir cevap verseydi burada kimse üstüne gitmezdi. İnsanların sinirlendiği inatla kendini haklı çıkarma çabası ve karşı tarafı "Siz hata yapmıyor musunuz haa, teyzeler" tarzı eleştirmesi ve aşağılamaya kalkması oldu. Yoksa nerede seks yaptığının bir önemi yok. Ama ailesini rahatsız etmeye de hakları yok, misafirinizin prezervatif çöpünü atmak bir kere dahi olsa sizin de hoşunuza gitmez bence, sanmıyorum. Kaldı ki çok rahatlar yani, kimin attığını bile bilmiyor, ama ona rağmen atıldığına emin ve hala gitmeyi düşünüyor. Hoş değil yani, kimse kusura bakmasın. Olay seks yapıp yapmamalarından ziyade tavırları ve haklı çıkma çabaları burada.

Aynen öyle teşekkür ederim güzel yorumun için ben şunu anladim ki burda herşey terse çekiliyor herkes anlamak istediği gibi anlıyor.

Avrupai olma dead, geleneklerimiz icinde bir goz odada 40 kisi icinde yapmak var

Ay daha fazla dayanamiyorum seeee yuuuu
Ayy çok komiksin keşke mantıklı bir şekilde okusan da ne demek istediğimi anlaşan bende herkes icnde yapıyorum dedim sanki bu işi cidden komiksiniz

İyi de bunu siz dışarıdan biri olarak söylüyorsunuz,peki o kardeş içinden ne demiştir sizce ?
Yani böyle bir hatayı yapan insan,bu hatanın bir daha tekrarlanabileceği bir ortama izin dahi vermemeli,buna eşi de dahil.Buraya gelip ''ne yapsak yaa'' diyeceğine eşine söylesin yaptıklarının ve dikkatsizliklerinin hoş olmadığını.
Şaka gibi konu,şaka gibi yorumlar.2 gün sevişmedi diye ölmez kimse,hey Allahım ya.

Dediğim gibi bu ortamda patlamış kiz da belli ki patlayacağı kişi de sen olmuşsun astoriyacim burda ki bazı yorumlar insani çileden çıkarır

Ayy çok komiksin keşke mantıklı bir şekilde okusan da ne demek istediğimi anlaşan bende herkes icnde yapıyorum dedim sanki bu işi cidden komiksiniz

Ne dediginizi anladim zaten o yuzden cok komik.. eskilerin bir seyi yapmis olmalari dogru oldugu anlamina gelmez, bence gayet rezilceymis zaten.. hani ozel, mahrem vardir bunlar avrupalilik degil gelismisligin gostergesidir.. eskiler kanli carsaf da gosteriyormus gosteriyor musunuz?

Yanlış anlatmazsam sevmediğim Freud' dan yine beni haksız çıkartan önermelerini paylaşacağım.
İd- der insanların içgüdüsü ve hayvanlarda da vardır. Her an her şeyi isterler. Açlık, yemek, çiftleşme, uyku gibi tüm canlılarda olan genel ihtiyaçlar. Ve hayvanlar buna engel olamaz direk id dürtüsüne boyun eğerler.
İnsanlar ise ego sayesinde id' i bastırıp, zaman, mekan uyumuna göre hareket ederler. İsteklerini, dürtülerini erteleyebilirler.

Yok öyle canım istedi, istediği an yapayım. O zaman sokak ortasında da yapılsın, nasılsa engel olunmuyor. Nerde kaldı insanın kendisini konrtol edebilme yeteneği. Çok haklısınız.

Tabi canım o kardeş bunları her gördüğünde aklıma o olay gelir gerçekten kötü bir durum hoş demiyorum ki insan utanmalı böyle şeylerden

Dediğim gibi bu ortamda patlamış kiz da belli ki patlayacağı kişi de sen olmuşsun astoriyacim burda ki bazı yorumlar insani çileden çıkarır

Olabilir ama burada kimsenin kimseye patlama hakkı yok, hakaret içerikli bir mesaj aldıysan o kişilere yazarsın. Ben inatla kibar yazmaya çalıştıkça benimle uğraşıp durdu, ettiği hakaret ve beddualar da cabası. Neden sessiz kalayım ki? Hakaret içerikli olduğunu düşündüğü kişilere verseydi cevabını madem. Kimsenin stres topu değilim burada, insanlara yardımcı olmak için yazıyorsam yazıyorum. Böyle çirkin tavırları da hak etmiyorum, kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…