misafirlikte ilişki ve banyo

yeni bir konu acalim. beraber yasinlar nasil sevisiyorsunuz evde biri varken tövbe:)))

Yarisi fantazi diyecek diger yarisi mecburiyet,
Eskilerde daha yayginmis, iki odali evde cumbur cemaat yasar, surekli de cocuk yaparlarmis,
Yeni nesile ozellikle de kentli aile yapisina rahat derler ama benim icin yan odada kaynim, yanimda cocugum falan varken sevismek asiri uc ve asla uygulanamaz bir fantazi gibi geliyor, hic tanimadigim insanlarin gormesini, aileme naklen sesli yayin yapmaya tercih ederim sanirim.

Kesinlikle farklı yer gizli birşey yapma heyacanı eşindeki biz de ne zaman ailelere gitsek aynı şeyleri yaşıyoruz çok utanıyorum ama yapacak birşey yok

2 gün duramıyor mu esin demiş 5839 kişi onlara cevap vermemişsin konu sahibi

Üst üst e en fazla iki gün kalıyormuşsunuz onudu yapmayı verin ölmezsinz yeni evlide olsanız eşinizin tavrı hiç normal değil bence ayrıca insan başkasının evinde utunu sıkıla bu işi yapacem sa niye ister teklif eder

Bence zaten ailenizde bu kadar sık kalmanız rahatsızlık verici.
Bir de böyle şeyler ekstra rahatsızlık verebilir yani aile halkına.
Eşinizin libidosu tavan olabilir anlaşılabilir bir şey bu ama kendisini tutması lazım bence.
Ya hiç kalmayacaksınız ya da ilişkiyi eve saklayacaksınız.
Hele hele ben o prezervatif unutma olayından sonra asla böyle bir şey yaşamazdim.

Benim anlamadığım kısacık zamanda nasıl hallediyorsunuz o işi? Bizim hazırlık aşaması, ön sevişmesi cartı curtu derken saatler sürüyor. Başka bir evde mümkünatı yok.

Biz sık duş alan insanlar olduğumuz ve çevremizce bu bilindiği için sorun olmaz. Yarım saat arayla iki kez duşa girsem bile seviştiğimi düşünmezler.

Ayrıca haftada birkaç gün anne evinde kalmak çok saçma değil mi yahu?

Yani sonuçta ilişki sonrası terleme erkekten gelen sıvının bulasmasi bunlar çok ta temiz şeyler değil ve ilişki sonrası temizlenmek çok daha akılcı, dini konuya girmiyorum hem yasak hem de herkes aynı dinde değil,sadece temizlik ve sağlık yönünden yıkanmak gerekiyor

Kullanılmış prezervatifi unutup duş almaya utanmak
Değişiksiniz konu sahibi.
Prezervatif mi unutmuş ya?
Madem sevişmeye karşı prez. Nasil bulmuş cüzdanında mi taşıyor ki anlamadim?
Ve sonrasında nasil bir tepki vermiş ev ahalisi onu çok merak ettim.
O kardeşin yerinde olsam rezil ederim ya igrenc

Gerçekten sinsirella ya
Nerden geldi aklina çok yaşa sen çok guldum

Bir namaz vakti geçmeden abdest alınması gerekir. Ama geç kalan da ömür boyu pis olmaz elbette. Konu sahibi sabah namazı kılacağına göre namazdan önce abdesti yetiştirmesi lazım.
Kime göre neye göre alınması gerekir?
Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Ben almıyorum,vaktim olmuyor acelem oluyor.

Haklısınız ama her erkek terlemiyor ya. O yüzden diyorum yani,ben rahatsız olmuyorum. Tabiki temiz olmak,uyumak daha güzeldir fakat bazen insanın hali olmuyor. Yorgun oluyor,kalkmak istemiyor.

Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?

Gidip aile evinde kalmıyorum. Kalırsam da yani mecburen olur galiba. 1-2 gün de sevişmezsek ölmeyiz herhalde. O kadar uzun süre kalıyorsanız da annenizde kalmayın sürekli yani bu kadar cinsel ilişki talep eden bir kocanız varsa. Ayıp yani bu kadarı da, kusura bakmayın. Prezervatif çöpünü erkek kardeşin atması falan, hiç hoş değil.

Evinizde kalın
Ailenizle niye kalıyorsunuz anlamadım

Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Ben almıyorum,vaktim olmuyor acelem oluyor.
O zaman neyi soruyorsunuz hanımefendi... dini yorum olsun diye yazmadım zaten. Sağlık açısından falan mı merak ettiniz.

Biraz alakasız olacak ama
Ben bu konuda kullanılan terminolojiye çok takıldım kimse “seks” diyemiyor mu ya? Yani ben de öyle inanılmaz “modern” bir insan değilim ama yine de garip geliyor. Sürekli seksi ima eden bir takım tamlamalar icat ediyoruz İlişki kurmak, beraberlik, “şey” diyen bile olmuş zaten konunun özü de bizim bu kendi kendimizi ayıplamalarımıza dayandığı için, bu yazdıklarım o kadar da alakasız sayılmaz sanırım.

Nikahlı eşle seks yapmak “ayıp” olmasa gerek. Tabi ki bazı durumlarda utanmak da normal olsa gerek. Rahat edemediğiniz bir ortamda böyle özel bir anı paylaşmak istememenizi de anlıyorum. Tek anlayamadığım şey bazı üyelerin yorumları.

Konuyla ilgili ne desem bilemedim. Eşiniz çocuk gibi tutturuyor. Yeni evlisiniz, cinsellik önemlidir eminim (ben epeydir evliyim ) O bu sebeple küsmesin, biraz özleşin karşılıklı, telafisi olur nasıl olsa.

O zaman neyi soruyorsunuz hanımefendi... dini yorum olsun diye yazmadım zaten. Sağlık açısından falan mı merak ettiniz.
Ben size değil,yorumunu alıntıladığım kişiye sordum. Ona yöneltilmiş bir soruydu,size değil yani. Cevabımı da aldım zaten,gereksiz bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Dini yorum yasak.

Kendimde kötü bir koku varmış gibi hissediyorum ben belki o sebepten olabilir .
Sabah alinabilir elbette ama akşama kadar duramam ben o yapış yapış halimle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…