yeni bir konu acalim. beraber yasinlar nasil sevisiyorsunuzevde biri varken tövbe:)))
Kesinlikle farklı yer gizli birşey yapma heyacanı eşindeki biz de ne zaman ailelere gitsek aynı şeyleri yaşıyoruz çok utanıyorum ama yapacak birşey yokcevaplarınız için teşekkür ederim.
eşimle yeni evli sayılırız. o yüzden her gün ya da gün aşırı beraber oluyoruz. bazı arkadaşların dediği gibi farklı ortam olunca daha bi libidosu yükseliyor
annemlerde de pes pese 2 gün kalıyoruz en fazla ve önceki gün de büyük ihtimalle beraber olmuş oluyoruz. yine de dün yılbaşı diye falan sanırım ayrıca beraber olmak istedi
teşekkür ederim cevaplarınız için
unuttum. bırakmadım. hata yani. kasti bisi değil.
kendi düşüncenizde tahminde bulunup alay etmenizi gerektirecek bi durum yok ortada. yorum yaparken de bi düzey olması gerekiyor bence. bi yere fırlatmıyor eşim. potesleyip bi yere koymuştuk sabah işe çıkarken almak üzere. onu almayı unutmuşuz.
burda yaşadığım sıkıntıyı anlatırken bi de insanların ego tatmini yaptıkları yorumlarına cevap vermek durumunda kalmak çok can sıkıcı.
Yani sonuçta ilişki sonrası terleme erkekten gelen sıvının bulasmasi bunlar çok ta temiz şeyler değil ve ilişki sonrası temizlenmek çok daha akılcı, dini konuya girmiyorum hem yasak hem de herkes aynı dinde değil,sadece temizlik ve sağlık yönünden yıkanmak gerekiyorNiye almasalar da olur?
Anlamadım bunun belirli bir zaman dilimi mi var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum,yani şu kadar saat içinde almazsanız ömür boyu pis olacaksınız diye bir kural mı var? Ben üşendiğim zaman kalkıp sabah alıyorum,hatta ertesi günün akşamı alıyorum. Bu kötü birşey değil yani.
Prezervatif mi unutmuş ya?Kullanılmış prezervatifi unutup duş almaya utanmak
Değişiksiniz konu sahibi.
Gerçekten sinsirella yaSen girip duş alsaydın kahvaltı hazırlarken masaya reçel tabağı taşırken eşinin üstüne dökseydin tabağı (anlaşmalı plan) üstü batınca ayy hemen duşa gir hayatım derdin.
Ayrıca yeni evlisiniz diye iradesiz olmanız gerekmiyor varsın 3 gün olmayıversin
Bu yüzden küsen trip atan adam ne bileyim biraz şey..
Kime göre neye göre alınması gerekir?Bir namaz vakti geçmeden abdest alınması gerekir. Ama geç kalan da ömür boyu pis olmaz elbette. Konu sahibi sabah namazı kılacağına göre namazdan önce abdesti yetiştirmesi lazım.
Haklısınız ama her erkek terlemiyor ya. O yüzden diyorum yani,ben rahatsız olmuyorum. Tabiki temiz olmak,uyumak daha güzeldir fakat bazen insanın hali olmuyor. Yorgun oluyor,kalkmak istemiyor.Yani sonuçta ilişki sonrası terleme erkekten gelen sıvının bulasmasi bunlar çok ta temiz şeyler değil ve ilişki sonrası temizlenmek çok daha akılcı, dini konuya girmiyorum hem yasak hem de herkes aynı dinde değil,sadece temizlik ve sağlık yönünden yıkanmak gerekiyor
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
O zaman neyi soruyorsunuz hanımefendi... dini yorum olsun diye yazmadım zaten. Sağlık açısından falan mı merak ettiniz.Kime göre neye göre alınması gerekir?
Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Ben almıyorum,vaktim olmuyor acelem oluyor.
Ben size değil,yorumunu alıntıladığım kişiye sordum. Ona yöneltilmiş bir soruydu,size değil yani. Cevabımı da aldım zaten,gereksiz bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.O zaman neyi soruyorsunuz hanımefendi... dini yorum olsun diye yazmadım zaten. Sağlık açısından falan mı merak ettiniz.
Kime göre neye göre alınması gerekir?
Dini yorum yasak.
Herkes aynı dine inanmak zorunda değil. Ben almıyorum,vaktim olmuyor acelem oluyor.
Çok gerekli sorunuzu dikkatsizce cevapladım kusura bakmayınBen size değil,yorumunu alıntıladığım kişiye sordum. Ona yöneltilmiş bir soruydu,size değil yani. Cevabımı da aldım zaten,gereksiz bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?