misafirlikte ilişki ve banyo

Kendimde kötü bir koku varmış gibi hissediyorum ben belki o sebepten olabilir .
Sabah alinabilir elbette ama akşama kadar duramam ben o yapış yapış halimle sanırım
Bir ben mi terlemiyorum sanırım.
Hiç terleme vs hissetmiyorum,kendimi yapış yapışta hissetmiyorum. Sanırım pisim.
Sabahları çıkarken sadece vücuduma yıkayıp çıkıyorum,saçlarımı hergün yıkamıyorum çünkü kolay şekil almıyor.

Çok çirkin hiç hoş değil.

Anladığım zaten hazırlıklı gidilmiş. Yani duş almak zurnanın zırt deliği

Yazın eşimin ailesinin yanına 15 günlüğüne gidince oluyor valla. Başka evde yapamam diyenler var ama biz yapıyoruz. Sessiz sakin degisik oluyor ama oluyor ama etrafta bir şey bırakmıyoruz en azından.

Höhh kayınvalide "girin birbirinizi keseleyin"mi diyo. Ne densiz ve terbiyesiz bi kadın.

Eşinize gelince, bence biraz dur diyebilmeli kendine, 3 - 5 gün ya da daha fazla yapmazsa ölmez. Kimse seks yapamadığı için ölmemiş şimdiye kadar.

Eğer ortam müsait değilse, çekinceleriniz varsa ve yapmak istemiyorsanız bırakın kendi haline istediği kadar trip yapsın, siz de kendinizi suçlu hissedip açıklama yapmayın. Erkek istedi diye hazır kıta onun bu isteğini gidermek zorunda değilsiniz. Biraz tavrınızı koyun..

Son düzenleme:
Herkes her defasında bağıra bağıra sevişiyor sanırım. Evde çocuklar yok mu, o zaman nasıl yapıyor bu insanlar?
Burada çoğu kişinin de kardeşi vardır. Anne babanız da siz evdeyken yaptı yani o kardeşleri, bu kadar büyütülecek bir mesele değil.

Baba varken eşle yan yana uyumak bile ayıplanmış. Sanki aynı babayla düğünde karşılıklı göbek atılmamış gibi.

Dayanmak isteyen 2 gün de dayanır 2 ay da... Karşılıklı istek varsa yapılır geçilir. Gün olur 3 saat harcanır, gün olur 5 dk'da halledilir. Bu iş bu kadar mekanik bir şey değil ki her defasında aynı şekilde yaşansın, hazırlığı bilmem nesi 3 saat sürsün, sesten camlar sallansın.
Ama taraflardan biri istemiyorsa yapılmaz, diğerinin trip atması çok çocukça.

Bir kere o prezervatifi unutmuşsunuz ve muhtemelen ev ahalisi de biliyor.
Bu saatten sonra sevişmeseniz de sevişmiş olma ihtimaliniz var gibi bilinir herhalde.Çok da kasmayın artik madem. En beteri olmus.

Konuya yapılan en mantıklı yorum.

Hepimiz bir zamanlar yeni evliydik. Bunu bahane olarak kullanmayın. İkinizde saygısızsınız bence. Ölmezsiniz 2 gün dayansanız. Ayrıca o prezervatifi atmak zorunda kalan kardeşinizden umarım özür dilemişsinizdir. Gerçi utanmadan hala o evde birlikte olduğunuza göre pekte utanmamışsınız. Siz regl olduğunuzda nasıl dayanıyor bu adam

valla madem yapıyon o zaman o gun namaz kılmayıp sabah esin banyoya gircek ise giderken sende kahvaltıdan önce bu kadar basit art arda girersen tabi ailen anlar

ayrıca baba evinde yapmak gercekten sapıkca geliyo banada

Siz de duş almayıverin o zaman eee her şeyin bi bedeli var.Bizim bi arkadaş eşiyle bizde kaldı yanlarında şişme yataklarını da getirmişlerdi bi de boyum kadar çocukları var çocuğu uyutmuşlar şişme yatağı kurup bi güzel işi pişirmişler sonra bi de bize anlattılar prezervatifi de camdan atmışlar

Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olur
bu konu cok uzadi, mesajlarimi acik yazdigimi dusunuyorum. simdi size yazdigim cevabi baskasi yanlis anlayacak. birakin daginik kalsin :)

mılletın evınde bırbırınızı mıncırmayıverın madem bukadar dus sorunu ve utanma yasıyorsanız
sevmekten gelır ıkı dakıkalık iş degıldır ustelık pıslıgınızı de bırakmıssınız
ne ayıp ya
kocaman ınsanlarsınız kendını bukadar tutamayacak ne var ben anlamıyorum

En mantıklı yorum . Bravo...

valla madem yapıyon o zaman o gun namaz kılmayıp sabah esin banyoya gircek ise giderken sende kahvaltıdan önce bu kadar basit art arda girersen tabi ailen anlar

ayrıca baba evinde yapmak gercekten sapıkca geliyo banada
İnsanın esiyle kapalı kapı ardında sevişmesi neden sapıkça olsun o kadar degil yani, bende ne annemlerde ne kayınvalidemlerde 15 gün kalmamiza rağmen rahat edip birlikte olmam eşimle ama olana da sapık denmez ne alaka sapıklıkla

Estağfurullah ben Sadece o ilişkiden sonra gerçekten kokuyormus gibi hissediyorum psikolojik te olabilir bilemiyorum .
Böyle bi ağırlık oluyor

Ben birseyi anlamadim. Esinizin isi dilayisiyla iki gun kayinvalidenizde kaliyormussunuz. Neden ikiniz birden? Sadece esiniz o iki gunu neden gidip annesinde kalmiyor?

Bi daha kabul etmezdim o arkadaşı. Kuzenim askerdeydi bulunduğum şehirde. Karısı ziyarete gelecekti. Korktum gelip kalmak isterlerse diye. Çünkü aylar sonra görüşünce illa işi pişirecekler. Neyse ki otele gittiler. Millet başkasının evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…