- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Bence anne baba evinde sevişilmemeli ama ben çocuğu babamın evinde yaptım
Beni dinlemeyin yani
Bir ben mi terlemiyorum sanırım.Kendimde kötü bir koku varmış gibi hissediyorum ben belki o sebepten olabilir .
Sabah alinabilir elbette ama akşama kadar duramam ben o yapış yapış halimle sanırım
Anladığım zaten hazırlıklı gidilmiş. Yani duş almak zurnanın zırt deliğiPrezervatif mi unutmuş ya?
Madem sevişmeye karşı prez. Nasil bulmuş cüzdanında mi taşıyor ki anlamadim?
Ve sonrasında nasil bir tepki vermiş ev ahalisi onu çok merak ettim.
O kardeşin yerinde olsam rezil ederim ya igrenc
Gerçekten sinsirella ya
Nerden geldi aklina çok yaşa sen çok guldum
Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Konuya yapılan en mantıklı yorum.Herkes her defasında bağıra bağıra sevişiyor sanırım. Evde çocuklar yok mu, o zaman nasıl yapıyor bu insanlar?
Burada çoğu kişinin de kardeşi vardır. Anne babanız da siz evdeyken yaptı yani o kardeşleri, bu kadar büyütülecek bir mesele değil.
Baba varken eşle yan yana uyumak bile ayıplanmış. Sanki aynı babayla düğünde karşılıklı göbek atılmamış gibi.
Dayanmak isteyen 2 gün de dayanır 2 ay da... Karşılıklı istek varsa yapılır geçilir. Gün olur 3 saat harcanır, gün olur 5 dk'da halledilir. Bu iş bu kadar mekanik bir şey değil ki her defasında aynı şekilde yaşansın, hazırlığı bilmem nesi 3 saat sürsün, sesten camlar sallansın.
Ama taraflardan biri istemiyorsa yapılmaz, diğerinin trip atması çok çocukça.
Hepimiz bir zamanlar yeni evliydik. Bunu bahane olarak kullanmayın. İkinizde saygısızsınız bence. Ölmezsiniz 2 gün dayansanız. Ayrıca o prezervatifi atmak zorunda kalan kardeşinizden umarım özür dilemişsinizdir. Gerçi utanmadan hala o evde birlikte olduğunuza göre pekte utanmamışsınız. Siz regl olduğunuzda nasıl dayanıyor bu adamkendi düşüncenizde tahminde bulunup alay etmenizi gerektirecek bi durum yok ortada. yorum yaparken de bi düzey olması gerekiyor bence. bi yere fırlatmıyor eşim. potesleyip bi yere koymuştuk sabah işe çıkarken almak üzere. onu almayı unutmuşuz.
burda yaşadığım sıkıntıyı anlatırken bi de insanların ego tatmini yaptıkları yorumlarına cevap vermek durumunda kalmak çok can sıkıcı.
valla madem yapıyon o zaman o gun namaz kılmayıp sabah esin banyoya gircek ise giderken sende kahvaltıdan önce bu kadar basit art arda girersen tabi ailen anlarMerhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
bu konu cok uzadi, mesajlarimi acik yazdigimi dusunuyorum. simdi size yazdigim cevabi baskasi yanlis anlayacak. birakin daginik kalsin :)Kusura bakmayın özel olacak ama akşamdan ilişki yaşayıp diğer gün öğleden sonra mı duş alıyorsunuz ben mi anlamadım hayır o kadar bekliyorsanız almasaniz da olur
En mantıklı yorum . Bravo...Herkes her defasında bağıra bağıra sevişiyor sanırım. Evde çocuklar yok mu, o zaman nasıl yapıyor bu insanlar?
Burada çoğu kişinin de kardeşi vardır. Anne babanız da siz evdeyken yaptı yani o kardeşleri, bu kadar büyütülecek bir mesele değil.
Baba varken eşle yan yana uyumak bile ayıplanmış. Sanki aynı babayla düğünde karşılıklı göbek atılmamış gibi.
Dayanmak isteyen 2 gün de dayanır 2 ay da... Karşılıklı istek varsa yapılır geçilir. Gün olur 3 saat harcanır, gün olur 5 dk'da halledilir. Bu iş bu kadar mekanik bir şey değil ki her defasında aynı şekilde yaşansın, hazırlığı bilmem nesi 3 saat sürsün, sesten camlar sallansın.
Ama taraflardan biri istemiyorsa yapılmaz, diğerinin trip atması çok çocukça.
İnsanın esiyle kapalı kapı ardında sevişmesi neden sapıkça olsun o kadar degil yani, bende ne annemlerde ne kayınvalidemlerde 15 gün kalmamiza rağmen rahat edip birlikte olmam eşimle ama olana da sapık denmez ne alaka sapıklıklavalla madem yapıyon o zaman o gun namaz kılmayıp sabah esin banyoya gircek ise giderken sende kahvaltıdan önce bu kadar basit art arda girersen tabi ailen anlar
ayrıca baba evinde yapmak gercekten sapıkca geliyo banada
Bir ben mi terlemiyorum sanırım.
Hiç terleme vs hissetmiyorum,kendimi yapış yapışta hissetmiyorum. Sanırım pisim.
Sabahları çıkarken sadece vücuduma yıkayıp çıkıyorum,saçlarımı hergün yıkamıyorum çünkü kolay şekil almıyor.
Bi daha kabul etmezdim o arkadaşı. Kuzenim askerdeydi bulunduğum şehirde. Karısı ziyarete gelecekti. Korktum gelip kalmak isterlerse diye. Çünkü aylar sonra görüşünce illa işi pişirecekler. Neyse ki otele gittiler. Millet başkasının evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorumSiz de duş almayıverin o zaman eee her şeyin bi bedeli var.Bizim bi arkadaş eşiyle bizde kaldı yanlarında şişme yataklarını da getirmişlerdi bi de boyum kadar çocukları var çocuğu uyutmuşlar şişme yatağı kurup bi güzel işi pişirmişler sonra bi de bize anlattılar prezervatifi de camdan atmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?