Miss curious'un ceyizi..

aynen bende canım olumunekankayizsmile

benimki snrm sade olcak cnmcm bu arada icime hicbi sey giymiycem gibi gorunuyo kalip gibi yani ust kismi..

evet cnm fatihten buket moda evi dilek pastanesi civarinda..Bakalim tatlim insallah begenirsiniz..

Buketin modellerini seviyorum ama vitrindekiler çirkin altı kabarık üstü sırf taş sadece böyle modelleri koyuyorlar hiç beğenmiyorum akannehir bak manolya,şahin,opal,elif akyüz,birde a lı bişey vardı bunlarınkileri çok beğeniyorum olumunekankayizsmile

Bu durumun bir çaresi yok mudur canım yaolumunekankayizsmile.
İnan tedirgin oluyorum ilk birkaç gün, korkuyorum güneşe çıkmaya.

sanırım yok be canım olumunekankayizsmile ama şey yap denize çıkmadan önce kremi sür beyaz iz bırakıp sür yedirme birz bekle sonra güneşe çık en azından böyle duydum ben daha deneyemedim hiç tatile gidemedik :sinifsinif:

Ben de içime bir şey giymeyecekmişim büyük ihtimalle, iç çamaşırı derdinden kurtuldum yani :roflol:

:kedi: genelde giymiyorlar zaten ,arkasından bağlı flansa eğer gerek yok zaten canım senin düğün ne zaman?sende ing öğretmeni misin yoksa olumunekankayizsmile

Hımm. sağ ol canım tavsiyen için. Bir de böyle deneyelim bakalım. Bu şekilde de etrafa, kıyafetlere bulaştırmamak lazım kremi ya. En kısa zamanda tatile gitmen temennisiyle...olumunekankayizsmile

ha evet cnm on taraftakiler oyle hakkaten bi de pahali oluyo onlar, benimki ascik arkada kaliyo onunden gecersen gorursun belki iyice vitrine yaklasinca..
resimleri begenmene sevindim bu arada..

missim ben oteli çook beğendim dışı da çok güzelmiş içi de :kedi: sen neyini beğenmedin ki canım?bide kişi başı fiyatı kaçtı ki pahalı bu hizmete flan dedin aklım takıldı canım

:kedi: genelde giymiyorlar zaten ,arkasından bağlı flansa eğer gerek yok zaten canım senin düğün ne zaman?sende ing öğretmeni misin yoksa olumunekankayizsmile

Yok canım benimkisi bele kadar minik minik düğmeli, sinir olacak müstakbel eşimkaydirigubbakcemile3:kedi:. Benim düğün 19 Eylülde kısmetse tatlım. Türkçe öğretmeniyim ben Miss'imin zümresi.kaydirigubbakcemile3

aaa bak onu hic dusunmemistim cnm arkasi bagli bi model..hanne'nin brans turkce bizim yan alan oluyo bizden sayilir..kaydirigubbakcemile3

abow akannehir ne ettin kız sen adama bağlamalı alsaydın ya bayanssulusmile hadi hayırlısı eylül gelinim,zümresi derken yoksa siz aynı okulda mısınız?

aaa bak onu hic dusunmemistim cnm arkasi bagli bi model..hanne'nin brans turkce bizim yan alan oluyo bizden sayilir..kaydirigubbakcemile3

ay bak hatta şeyi duydum misscim eğer kilo alıp verirsen düğüne kadar telafisi oluyor azıcık daha sıkıyorsun iplerle daha garanti mesela düğmelilerde bu olmaz üstü bol kalır boshayallersmile evet ya türkçe de bizdendir ben ilkokulda türkçe öğretmeni olmak istiyordum ingilizce oldu,lisedeki ingilizce öğretmenimi pek severdim onun vesilesi olumunekankayizsmile

abow akannehir ne ettin kız sen adama bağlamalı alsaydın ya bayanssulusmile hadi hayırlısı eylül gelinim,zümresi derken yoksa siz aynı okulda mısınız?

:kedi::kedi: olsun,olsun. Miss'in söylediği gibi benim de aklıma hiç arkası bağlamalı bir model bakmak gelmedi. kaydirigubbakcemile3. Başka alternatif de yok zaten, moda evim başka türlü çalışmıyor işini garantiye almak için.
Sen de İngilizce öğretmenisin ya, sizi zümre yaptım benkaydirigubbakcemile3. Aynı okulda olmayı isterdim Miss'le ama kısmet, iyi anlaşırdık seninle Miss'imolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…