- Konu Sahibi miss_curious
-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Senin çeyiz topiğini de muhabbet topiğine çevirdik tatlımkaydirigubbakcemile3
yaa bak onu bilmiyodum cnm insallah vermem allahim..:Saruboceq: tabiiii turkce bizim yan dal direk, calistigin okulda turkce ogretmeni sıkıntısı olursa sen turkce dersine girebilirsin cnmcm..ay bak hatta şeyi duydum misscim eğer kilo alıp verirsen düğüne kadar telafisi oluyor azıcık daha sıkıyorsun iplerle daha garanti mesela düğmelilerde bu olmaz üstü bol kalır boshayallersmile evet ya türkçe de bizdendir ben ilkokulda türkçe öğretmeni olmak istiyordum ingilizce oldu,lisedeki ingilizce öğretmenimi pek severdim onun vesilesi olumunekankayizsmile
yaa bak onu bilmiyodum cnm insallah vermem allahim..:Saruboceq: tabiiii turkce bizim yan dal direk, calistigin okulda turkce ogretmeni sıkıntısı olursa sen turkce dersine girebilirsin cnmcm..
evet ya çok avantajlı,çok severim zaten bizimde çokçok iyi olmalı türkçemiz olumunekankayizsmile ay evet daha önce okumuştum çok kilo veriyormuşsun ah keşke bende verebilsem ya :sinifsinif: azcık daha çıtı pıtı gelin olsam keşke
aynen ya kaptırdık gidiyoruz,açaım bi topik bizde eğitimin gücü adına olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
hakkaten ya super olurdu bak ayni okulda olsak hannecim...olumunekankayizsmile:kedi::kedi: olsun,olsun. Miss'in söylediği gibi benim de aklıma hiç arkası bağlamalı bir model bakmak gelmedi. kaydirigubbakcemile3. Başka alternatif de yok zaten, moda evim başka türlü çalışmıyor işini garantiye almak için.
Sen de İngilizce öğretmenisin ya, sizi zümre yaptım benkaydirigubbakcemile3. Aynı okulda olmayı isterdim Miss'le ama kısmet, iyi anlaşırdık seninle Miss'imolumunekankayizsmile
Sizdenim ya bende . Eminim doğru düzgün fazlan yoktur canımcım he. Ufak tefek oyunlarla kapatıyorlar bazı hataları hem, takma kafana canım.
allam ben de oyle demek istiyorum ya ben vitamin aliyorum kilo vermiyim die..:çok üzgünüm:evet ya çok avantajlı,çok severim zaten bizimde çokçok iyi olmalı türkçemiz olumunekankayizsmile ay evet daha önce okumuştum çok kilo veriyormuşsun ah keşke bende verebilsem ya :sinifsinif: azcık daha çıtı pıtı gelin olsam keşke
hakkaten ya super olurdu bak ayni okulda olsak hannecim...olumunekankayizsmile
cnm beni arkasi bagcikli ascik sirti acik olcak galiba, annem acik olmasin dedi ben de kocam ne derse o olur dedim..kaydirigubbakcemile3 ben artik evli bi bayanim dedim..zemuszemus
hakkaten ya super olurdu bak ayni okulda olsak hannecim...olumunekankayizsmile
cnm beni arkasi bagcikli ascik sirti acik olcak galiba, annem acik olmasin dedi ben de kocam ne derse o olur dedim..kaydirigubbakcemile3 ben artik evli bi bayanim dedim..zemuszemus
biz boşnağız bir az aileden canım bacaklarım kalın,popom var işte o da gelinlikten hiç gözükmüyor kaydirigubbakcemile3 daha var benim en az 2 yıl askerlik flan kaydirigubbakcemile
allam ben de oyle demek istiyorum ya ben vitamin aliyorum kilo vermiyim die..:çok üzgünüm:
aşk olsun miss beni de al okuluna :sinifsinif: kocan ne derse o bence de öyle hatta sen neyi istiyorsan onu al,bazen burda okuyorum nişanlısı straples istemiyor diye askılı flan alıyorlar alsanaalsanasmile ona ne :1ninca:
Boşversene canım yaaakaydirigubbakcemile3. Gelinlikte önemli olan bel bölgesi göğüs falan. Bacak,popo önemli değil hiç, görünmüyor kaydirigubbakcemile3. Hem daha zamanın da varmış popoyu eritirsin sen 2 senedekaydirigubbakcemile5
ah canım kıyamam sana ben olumunekankayizsmile bünye işte en azından bi sürü yemek yiyip kilo almayanlardan değilsin opuyorumnanaktan
aşk olsun miss beni de al okuluna :sinifsinif: kocan ne derse o bence de öyle hatta sen neyi istiyorsan onu al,bazen burda okuyorum nişanlısı straples istemiyor diye askılı flan alıyorlar alsanaalsanasmile ona ne :1ninca:
Bşr okula Miss gibi bir İngilizceci yeter, sen başka okulllara ışık saç.kaydirigubbakcemile3
Çok özeniyorum öylelerne yaaa, inkar ediyorlar yedikleriniopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 tamam ben başka okullara gideyim,ya bu arada her lise anadolu olackmış ya şimdi ilk atandığımda ben ilköğretime gitcektim 3 yıl çalıştıktan sonra sınava gircektim şimdi direk mi sınava gireceğim de iyi anadolu lisesine geçeceğim ?missim bilgin var mı?
aaaa cnm benim ya gel hemen bi an once devlete bekliyoruz seni de..Evet ya bu tarz sorunlar yasaniyor cnm ama cok sukur bizim herif o konuda rahat..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?