Miss curious'un ceyizi..

yaa bak onu bilmiyodum cnm insallah vermem allahim..:Saruboceq: tabiiii turkce bizim yan dal direk, calistigin okulda turkce ogretmeni sıkıntısı olursa sen turkce dersine girebilirsin cnmcm..

yaa bak onu bilmiyodum cnm insallah vermem allahim..:Saruboceq: tabiiii turkce bizim yan dal direk, calistigin okulda turkce ogretmeni sıkıntısı olursa sen turkce dersine girebilirsin cnmcm..

evet ya çok avantajlı,çok severim zaten bizimde çokçok iyi olmalı türkçemiz olumunekankayizsmile ay evet daha önce okumuştum çok kilo veriyormuşsun ah keşke bende verebilsem ya :sinifsinif: azcık daha çıtı pıtı gelin olsam keşke

Sizdenim ya bende . Eminim doğru düzgün fazlan yoktur canımcım he. Ufak tefek oyunlarla kapatıyorlar bazı hataları hem, takma kafana canım.

hakkaten ya super olurdu bak ayni okulda olsak hannecim...olumunekankayizsmile
cnm beni arkasi bagcikli ascik sirti acik olcak galiba, annem acik olmasin dedi ben de kocam ne derse o olur dedim..kaydirigubbakcemile3 ben artik evli bi bayanim dedim..zemuszemus

Sizdenim ya bende . Eminim doğru düzgün fazlan yoktur canımcım he. Ufak tefek oyunlarla kapatıyorlar bazı hataları hem, takma kafana canım.

biz boşnağız bir az aileden canım bacaklarım kalın,popom var işte o da gelinlikten hiç gözükmüyor kaydirigubbakcemile3 daha var benim en az 2 yıl askerlik flan kaydirigubbakcemile

allam ben de oyle demek istiyorum ya ben vitamin aliyorum kilo vermiyim die..:çok üzgünüm:

Süper olurmuş ama ne yapalım kısmet değilmişolumunekankayizsmile

:roflol: geçen bir yerde görmüştüm böyle bir model bakayım bulabilir miyim tekrar göstereyim size de. Evet bağlamalı olursa biraz daha açık oluyor sırt kısmı.

aşk olsun miss beni de al okuluna :sinifsinif: kocan ne derse o bence de öyle hatta sen neyi istiyorsan onu al,bazen burda okuyorum nişanlısı straples istemiyor diye askılı flan alıyorlar alsanaalsanasmile ona ne :1ninca:

biz boşnağız bir az aileden canım bacaklarım kalın,popom var işte o da gelinlikten hiç gözükmüyor kaydirigubbakcemile3 daha var benim en az 2 yıl askerlik flan kaydirigubbakcemile

Boşversene canım yaaakaydirigubbakcemile3. Gelinlikte önemli olan bel bölgesi göğüs falan. Bacak,popo önemli değil hiç, görünmüyor kaydirigubbakcemile3. Hem daha zamanın da varmış popoyu eritirsin sen 2 senedekaydirigubbakcemile5

aşk olsun miss beni de al okuluna :sinifsinif: kocan ne derse o bence de öyle hatta sen neyi istiyorsan onu al,bazen burda okuyorum nişanlısı straples istemiyor diye askılı flan alıyorlar alsanaalsanasmile ona ne :1ninca:

Bşr okula Miss gibi bir İngilizceci yeter, sen başka okulllara ışık saç.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 haklısın valla ama gelinlik bi çıksın ya da nişan da istemede flan o zamana zayıf olmam gerek boshayallersmile

aaaa cnm benim ya gel hemen bi an once devlete bekliyoruz seni de..Evet ya bu tarz sorunlar yasaniyor cnm ama cok sukur bizim herif o konuda rahat..kaydirigubbakcemile3

Bşr okula Miss gibi bir İngilizceci yeter, sen başka okulllara ışık saç.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tamam ben başka okullara gideyim,ya bu arada her lise anadolu olackmış ya şimdi ilk atandığımda ben ilköğretime gitcektim 3 yıl çalıştıktan sonra sınava gircektim şimdi direk mi sınava gireceğim de iyi anadolu lisesine geçeceğim ?missim bilgin var mı?

Canım onu bir an önce yapamazlar gibime geliyor. Kademe kademe olur gibime geliyor bu dönüşüm.

aaaa cnm benim ya gel hemen bi an once devlete bekliyoruz seni de..Evet ya bu tarz sorunlar yasaniyor cnm ama cok sukur bizim herif o konuda rahat..kaydirigubbakcemile3

bizim herif benimkide straples gelinliğe diyor herkes senden uzun olacak memişlerini görürler diyor kaydirigubbakcemile3 yahu görmezler alt tarafı 1.64 üm birde topuk ekle nasıl görünecek aranızda straples deneyen var mı?böyle bişey olur mu ya? :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…