Miss curious'un ceyizi..

cnm bence de ya bi anda olmaz o, sen yine ilkogretimde calisirsin bi kac sene ben oyle yapiyorum su anda ve bekliyorum atama yapilirsa diye..Ben girmistim anadolu liseleri sinavina ama istanbul'da acik yoktu guzelim ya...

cnm olur mu hic gormezler gormezler straplez benim gelinlik gerci ben topuklu ile 1.80 oluyorum..

cnm bence de ya bi anda olmaz o, sen yine ilkogretimde calisirsin bi kac sene ben oyle yapiyorum su anda ve bekliyorum atama yapilirsa diye..Ben girmistim anadolu liseleri sinavina ama istanbul'da acik yoktu guzelim ya...

ilköğretimi çok istiyorum nedense çok candanlar çok sevdim onları ama çok köreltiyor kafayı yiyecektim bi ara elementry dersine girdim nasıl sevindim o yüzden ilk minikler sonra hep büyükler dil sınıfımın olmasını en çok istiyorum opuyorumnanaktan bize yapılmayanı yapacağım inş alsanaalsanasmile

Yahu görüyorum forumlarda gezerken millet ne straplezler giyiyor. gayet normal bir straplez olursa hiç de senden uzun boylular görecek bir şey bulamaz. Benim gelinliğim straplez olacak işte. Rahat edeceğim şekilde ayarlattım.

cnm evet ilkogretim rahat ama koreliyorsun malesef..dil siniflari buyuk sorumluluk herhalde ilk gittigim sene dusunmezdim cnm ben..

ben zaten çok açık giyemem utanırım :kedi: normal giymek istiyorum,inş içine sinen bir gelinlik olur canım benim

cnm evet ilkogretim rahat ama koreliyorsun malesef..dil siniflari buyuk sorumluluk herhalde ilk gittigim sene dusunmezdim cnm ben..

ilk sene zaten vermezler misscim zamanında bize de öyle yapmışlardı ama sonra o heyecanı tekrar yaşamak istiyorum nedense kaydirigubbakcemile2

Kendini geliştireceksin canım okul dışında, okulda olmuyor. Hele de seviyesi düşük bir okuldaysan. Kızlarrr aklıma gelmişken bana İngilizce dersi versenizekaydirigubbakcemile3, doktora için tek eksiğim İngilizce malesef:sinifsinif:

oy oy veririz tabiii masallah sana cnm ya yuksek yapmissin ne guzel..alkisalkisalkis

hannecim bir saat 100 dolar kaydirigubbakcemile3 online verelim sana sakaryadasın istanbulda olsaydın keşke evlenince de orda mısın?

hannecim bir saat 100 dolar kaydirigubbakcemile3 online verelim sana sakaryadasın istanbulda olsaydın keşke evlenince de orda mısın?

Olmaz 150 den aşağı vermem benkaydirigubbakcemile3.
Birkaç sene daha burdayız, doğu görevi muafiyeti geldi ya. Nişanlım İzmit'i çok seviyor bir de Eskişehir'i. Eğer olursa bu iki şehkaydirigubbakcemile3irden birisine yerleşmek istiyoruz. Kısmet bakalım. İstanbul'da olmayı çok isterdim ya da Ankara'da sırf şu dil muhabbeti için. İyi bir dil kursu yok bulunduğum ilde malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…