Miss curious'un ceyizi..

aynen ya tebrik ederim hannecim doktora hemde süper boshayallersmile biz evlilik heyecanından yüksek lisansa bile bakmıyoruz valla tebrik ettim

Şu an olsa ben de yapamazdım belki canım hayat koşuşturmacasından. Mezun olduğum yıl kabul edildim, öğrencilik geçen sene son buldu benim. Şimdi daha da zorlaştırdılar yüksek yapmayı zaten. Allah gönlünüze göre versin ikinizin de inşallah. Teşekkürler tebrikleriniz içinopuyorumnanaktan

valla tekrar tebrik ettim canım mezun olduğun yıl kabul edilmek süper,aslında bende ilköğretimde çalıştığım zaman istiyorum yapmayı misscim sence nasıl olur aday öğretmenken yapabilir miyim zaman kalıyor mu?ama birde şey var biz 5 yıldır beraberiz okumaktan çok para lazım ki evimizi kuralım boshayallersmile ay ne bileyim kısmet siz ne dersiniz?

cnm sevdiginle beraber ol da her sehirde yasanir..Ben antalya'ya donuyorum memleleketime ama cok fazla istemiyorum 8 senedir burda olunca..
bu arada ben biraz geri kaliyorum kizlar bi yandan esimle gorusuyorum goruntulu malum ayriyiz..boshayallersmile

Haklısın canım, sevdiğinle sana her yer güzel.
Sen konuş eşinle canım, bölmeyelim biz.zemuszemus

cnm yaparsin tabii neden olmasin, aday ogretmenligin bi farki yok ki normal ogretmenlikten..istiyorsan yap tabiki ben direk hayata atildim cnmcm ya gecim derdine dustum..:çok üzgünüm:gerci ben bi de yapi olarak hirsliyimdir hannecim de oyle saniyorum, kendimi fazla yipratirim diye yapmak istemedim cnm..

ay canlarım benim konuşun konuşun benimde uykum geldi zeten :kedi: iyi geceler çok öptüm hanne tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canımcım. Valla canım ya bayağı zorluyor ne yalan söyleyeyim. Hele tez dönemi iyice bunaltıyor. Çok da zaman alıyor. Allahtan benim nişanlımın askere gittiği döneme denk geldi benim tez dönemim. Sadece onunla uğraştım, vakit de çok çabuk gçti uğraştığım bir şey olunca. Ama o dönem kaynaklara para vermekten ne üstüme başıma ne de çeyizime çalışabilmiştim. Biz 10 kişi başlamıştık yüksek lisansa,ders döneminde bir fre verdik. Tezini de yanılmıyorsam 5 kişi teslim etti. Evli çocuklu bir bayan vardı, hepimizden daha azimliydi ders döneminde. Ama tez döneminde bıraktı çok şaşırdık. Çocuk falan yapmadan bitirmek lazım bu işlerikaydirigubbakcemile3
Ama yapınca da yanına kar kalıyor o ayrı. Ben dene derim, halledersin bir şekilde.

Ben de aynen senin gibiyim Miss'cim. Oyun oynarken bile hırslı görüntüm yüzünden arkadaşlarımın diline düşmüşümdürkaydirigubbakcemile3. Yıpranıyorsun Yüksek lisans yaparken ama sadece tez döneminde. Ders dönemi lisanstan kat be kat daha kolay.

ay canlarım benim konuşun konuşun benimde uykum geldi zeten :kedi: iyi geceler çok öptüm hanne tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile

ıyi geceler canım, ben de çok kaldım bilgisayar başında gidip kitap okuyayım biraz da sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan

EDıT: Miss'im sana da iyi geceler canım.

kagit havluluk..
kalabalik misafirlerim icin kullanacagim surahim..

Mutfak setim renkleri canli yesil ama makinada oyle cikmadi..

ay bunlarda çok hoş canım,tupperware diğerlerine göre daha sağlıklı aynı şeylerin camını kullanmak daha zor sanırım bu yüzden tercih ediliyor ama çok pahalı ya

ayy çook zarif canım eminim sana çok yakışacak hiç abartılı değil tam sana göre olumunekankayizsmile ben giysem hiç yakışmaz boy minik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…