- Konu Sahibi miss_curious
-
aynen ya tebrik ederim hannecim doktora hemde süper boshayallersmile biz evlilik heyecanından yüksek lisansa bile bakmıyoruz valla tebrik ettim
Şu an olsa ben de yapamazdım belki canım hayat koşuşturmacasından. Mezun olduğum yıl kabul edildim, öğrencilik geçen sene son buldu benim. Şimdi daha da zorlaştırdılar yüksek yapmayı zaten. Allah gönlünüze göre versin ikinizin de inşallah. Teşekkürler tebrikleriniz içinopuyorumnanaktan
cnm sevdiginle beraber ol da her sehirde yasanir..Ben antalya'ya donuyorum memleleketime ama cok fazla istemiyorum 8 senedir burda olunca..Olmaz 150 den aşağı vermem benkaydirigubbakcemile3.
Birkaç sene daha burdayız, doğu görevi muafiyeti geldi ya. Nişanlım İzmit'i çok seviyor bir de Eskişehir'i. Eğer olursa bu iki şehkaydirigubbakcemile3irden birisine yerleşmek istiyoruz. Kısmet bakalım. İstanbul'da olmayı çok isterdim ya da Ankara'da sırf şu dil muhabbeti için. İyi bir dil kursu yok bulunduğum ilde malesef.
cnm sevdiginle beraber ol da her sehirde yasanir..Ben antalya'ya donuyorum memleleketime ama cok fazla istemiyorum 8 senedir burda olunca..
bu arada ben biraz geri kaliyorum kizlar bi yandan esimle gorusuyorum goruntulu malum ayriyiz..boshayallersmile
cnm yaparsin tabii neden olmasin, aday ogretmenligin bi farki yok ki normal ogretmenlikten..istiyorsan yap tabiki ben direk hayata atildim cnmcm ya gecim derdine dustum..:çok üzgünüm:gerci ben bi de yapi olarak hirsliyimdir hannecim de oyle saniyorum, kendimi fazla yipratirim diye yapmak istemedim cnm..valla tekrar tebrik ettim canım mezun olduğun yıl kabul edilmek süper,aslında bende ilköğretimde çalıştığım zaman istiyorum yapmayı misscim sence nasıl olur aday öğretmenken yapabilir miyim zaman kalıyor mu?ama birde şey var biz 5 yıldır beraberiz okumaktan çok para lazım ki evimizi kuralım boshayallersmile ay ne bileyim kısmet siz ne dersiniz?
cnm sevdiginle beraber ol da her sehirde yasanir..Ben antalya'ya donuyorum memleleketime ama cok fazla istemiyorum 8 senedir burda olunca..
bu arada ben biraz geri kaliyorum kizlar bi yandan esimle gorusuyorum goruntulu malum ayriyiz..boshayallersmile
valla tekrar tebrik ettim canım mezun olduğun yıl kabul edilmek süper,aslında bende ilköğretimde çalıştığım zaman istiyorum yapmayı misscim sence nasıl olur aday öğretmenken yapabilir miyim zaman kalıyor mu?ama birde şey var biz 5 yıldır beraberiz okumaktan çok para lazım ki evimizi kuralım boshayallersmile ay ne bileyim kısmet siz ne dersiniz?
ay canlarım benim konuşun konuşun benimde uykum geldi zeten :kedi: iyi geceler çok öptüm hanne tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile
tamam cnm iyi geceler sana cook..mirmirmirmiray canlarım benim konuşun konuşun benimde uykum geldi zeten :kedi: iyi geceler çok öptüm hanne tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile
cnm yaparsin tabii neden olmasin, aday ogretmenligin bi farki yok ki normal ogretmenlikten..istiyorsan yap tabiki ben direk hayata atildim cnmcm ya gecim derdine dustum..:çok üzgünüm:gerci ben bi de yapi olarak hirsliyimdir hannecim de oyle saniyorum, kendimi fazla yipratirim diye yapmak istemedim cnm..
ay canlarım benim konuşun konuşun benimde uykum geldi zeten :kedi: iyi geceler çok öptüm hanne tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile
iyi günlerde kullan canım kaydirigubbakcemile5 hannecim bilgiler için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?