- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
bakalim tatlim insallah dedigin gibi olur valla, renk nasil bu krem koyu durmus mu peki..ayy çook zarif canım eminim sana çok yakışacak hiç abartılı değil tam sana göre olumunekankayizsmile ben giysem hiç yakışmaz boy minik kaydirigubbakcemile3
canım bu flaslı çekim mi?kumaşı parlak bayağı ama hiç koyu değil kırık beyaz gibi duruyor şuan
denedim tatlicim evet hem de 2 kezkaydirigubbakcemile3 ben cok rahat buldum,calisanlar cok begendi uzerimde ama dugunde nasil olur bilmiyorum cnmcm..bence de ve flashlı olmadığı halde çok net çıkmış hiç koyu değil denedin mi?rahat mıydı missim?
cnm siyah olur herhalde daha o olaya el atamadimkaydirigubbakcemile3 bizimkini de ben giydiririm muhtemelen cnmcm..Sirf rengi yuzunden topic actim cnm pazartesi gunu rengini arayip soyliycem tam olarak ama sanirim boyle kalmasini istiyorum..O bizim gorduklerimiz krem diilmis megersem cappucino die bi renk oluyomus koyu olanlari..yok canım korkma bak seninle aynı gün evlenen öğretmeniminki resmen krem rengiydi ve hiç sırıtmıyordu damatlık siyahtı bide onun yanında beyaz duruyordu foto çekerken yanında beyaz giyen arkadaşım durdu ancak öyle aradaki farkı anladık kaydirigubbakcemile3 o gün psikolojik beyaz gelinlik gözüyle bakıyoruz sanırım ama bu öğretmeniminkinden daha açık renkli bence hiç dert etme bile damatlığı ne renk düşünüyorsunuz?
tesekkur ederim cnm begenmene sevindim..opuyorumnanaktangelinliğin çok şıkmış
gelinlik koyunca aldiklarim geride kaldi, bugun yine duramadim malesef..kagit havluluk..
kalabalik misafirlerim icin kullanacagim surahim..
Mutfak setim renkleri canli yesil ama makinada oyle cikmadi..
tupperwaredan aldim buzluk icin 4 lu..
Bundan da 2 tane aldim..
bende tupperın şu miniwaxlerini sipariş ettim bunlardan ve mikrodalgada kullanılanların da bir ara alacağım
cnm evet cook sevdim ya kocaman bisi..miss cnm sürahi mudo sanırım.
dün görmüştüm orda
cnm evet cook sevdim ya kocaman bisi..
Aldıklarını güle güle kullan tatlım. Gelinlik ile ilgili yorumun "Gelinliğim" topiğinde opuyorumnanaktan
aaa valla gittim buldum hemen sayfada es gecmisim cnmcm yaaa ben direk gelinlige odaklanmisim demek..kaydirigubbakcemile3Bana teşekkür etmemişsin benneyaptımki, oysa ki ben de güle güle kullan demiştimbenneyaptımki.
Mudo'ya gidilmiş, boş çıkılmamış yine kaydirigubbakcemile3. Mutfak takımı da ordan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?