Miss curious'un ceyizi..

Ben de dayanamıyorum oraya gittim mi ya, orda bir şey var kaydirigubbakcemile3
Kaça aldın peki indirimden canımcım?

canım gelinligin cok zarif yahu.. cok güzel ben cok begendım hem abartılı da degil:)
üstünde gormekte nasip olur inş.:)
diger aldıklarınıda güle güle kullan cnm..ne güzel evlilige hazırsın ah bide ben olsam:)

begenmene sevindim sinoplum..alkisalkisalkis insallah dugun resimlerimi de paylasmak nasip olur..
ya cnm ben hala hazir degilim, dusundukce bi suru sey geliyor aklima...Al al bitmiyo bu ceyiz yaa...:hulya:

Miss senin çeyizlerinde birbirinden güzel.. düdüklü tencerem yok bunu farkettim hiçte aklıma gelmemişti çok şarşırtıcı kaydirigubbakcemile3

hazirim cnm kocisime alistim bayaga umarim antalyaya gidince daha iyi olur her sey..:asigim:

ay ayy koçişi heopuyorumnanaktaninş. cnm herşey daha güzel olur umarım ..bugun mobilyalarım alındı biliyor musun cnm,kafamda kurdugumla cok ayrı oldu..şunu anladım kafanda birşeyi yerleştiripte mobilya almıcaksın,bakıp karar verceksin cok üzgünüm bu yüzdensenağlama

aaaa aldin mi cidden hayirli olsun cnm yaaaa resmi varsa gostersene merak ettim cook..
niye uzuluyosun ki begendikten sonra dusundugunden farkli bi sey de olabilir sinoplum ya..:uhm:

aaaa aldin mi cidden hayirli olsun cnm yaaaa resmi varsa gostersene merak ettim cook..
niye uzuluyosun ki begendikten sonra dusundugunden farkli bi sey de olabilir sinoplum ya..:uhm:

ya canım salonu siyah beyaz kırmızı kombin düsünüyordum..kafamda da vardı bu..nişanlımın ailesi bugun alınsın diye diretince mecburiyetten karar verdim birine .salon koltuklarımın kolları koyu kahve deri ,ortası kadifemsi krem ,yemek odamla yatak odamda aynı oldu cnm.. resmini cekemedim üzülmek ve de büüzlmekten.. :2:
modeli suna benzer cnm ama daha güzel tbi

cizgi yerlerinde dalgalı seritler var..
magazaya gidip cekerim inş .cnm

ee cnm guzel bu gayet de şık bence, sıkma canini...Beyaz olmus hem sen beyaz begeniyodun..ozellikle bugun olsun diye neden direttiler peki kayinvalidenler..Ne kadara mal oldu tatlim bi de..

saloni yi duymustum ben mobilya modelleri guzel oluyodu diye hatirliyorum canimcim..Ben de bu tarz bakabilirim hatta bizde de esimin arkadasi mobilyaci o da beni sıkıştırıyor direk olmasa da ordan bakalim die..Bizde de ayni durum soz konusu olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…