- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cook tesekkur ederim cnm sagolasin..a.s.eşyaların ve gelinliğin çok güzel devamlı mutlu ve güzel kullanırsın inşallah =)
aaa valla gittim buldum hemen sayfada es gecmisim cnmcm yaaa ben direk gelinlige odaklanmisim demek..kaydirigubbakcemile3
yaa aslinda amerikan servisler icin gittim bugun ortumu elime alip ama uyduramadim,girince dayanamiyorum oraya ben cnm yaaaaa..:roflol: mutfak takimi aslinda cok elzem bisi diil ama %30 indirim olunca aldim..sırnaşık şey
cnm 27 olabilir yanlis hatirlamiyosam..:uhm:Ben de dayanamıyorum oraya gittim mi ya, orda bir şey var kaydirigubbakcemile3
Kaça aldın peki indirimden canımcım?
cnm 27 olabilir yanlis hatirlamiyosam..:uhm:
sagol cnmcm insallah...opuyorumnanaktanHımm, iyiymiş fiyatı Miss'im. Güle güle kullanasın e mi?kaydirigubbakcemile3
begenmene sevindim sinoplum..alkisalkisalkis insallah dugun resimlerimi de paylasmak nasip olur..canım gelinligin cok zarif yahu.. cok güzel ben cok begendım hem abartılı da degil:)
üstünde gormekte nasip olur inş.:)
diger aldıklarınıda güle güle kullan cnm..ne güzel evlilige hazırsın ah bide ben olsam:)
cnm karisik ikeadan da var bievden de mudodan da..ılk olanlari soruyosan ikeadan evet..cnm bardaklarını ıkea'danmı aldın?
begenmene sevindim sinoplum..alkisalkisalkis insallah dugun resimlerimi de paylasmak nasip olur..
Ya cnm ben hala hazir degilim, dusundukce bi suru sey geliyor aklima...al al bitmiyo bu ceyiz yaa...:hulya:
hazirim cnm kocisime alistim bayaga umarim antalyaya gidince daha iyi olur her sey..:asigim:psikolojikman hazır mısın cnım:)
Miss senin çeyizlerinde birbirinden güzel.. düdüklü tencerem yok bunu farkettim hiçte aklıma gelmemişti çok şarşırtıcı kaydirigubbakcemile3
kesinlikle cnm sag olsunlar, var olsunlar..:teytey:Allah razı olsun siteyi kurandanzemuszemus
hazirim cnm kocisime alistim bayaga umarim antalyaya gidince daha iyi olur her sey..:asigim:
aaaa aldin mi cidden hayirli olsun cnm yaaaa resmi varsa gostersene merak ettim cook..ay ayy koçişi heopuyorumnanaktaninş. cnm herşey daha güzel olur umarım ..bugun mobilyalarım alındı biliyor musun cnm,kafamda kurdugumla cok ayrı oldu..şunu anladım kafanda birşeyi yerleştiripte mobilya almıcaksın,bakıp karar verceksin cok üzgünüm bu yüzdensenağlama
aaaa aldin mi cidden hayirli olsun cnm yaaaa resmi varsa gostersene merak ettim cook..
niye uzuluyosun ki begendikten sonra dusundugunden farkli bi sey de olabilir sinoplum ya..:uhm:
ee cnm guzel bu gayet de şık bence, sıkma canini...Beyaz olmus hem sen beyaz begeniyodun..ozellikle bugun olsun diye neden direttiler peki kayinvalidenler..Ne kadara mal oldu tatlim bi de..ya canım salonu siyah beyaz kırmızı kombin düsünüyordum..kafamda da vardı bu..nişanlımın ailesi bugun alınsın diye diretince mecburiyetten karar verdim birine .salon koltuklarımın kolları koyu kahve deri ,ortası kadifemsi krem ,yemek odamla yatak odamda aynı oldu cnm.. resmini cekemedim üzülmek ve de büüzlmekten.. :2:
modeli suna benzer cnm ama daha güzel tbi
cizgi yerlerinde dalgalı seritler var..
magazaya gidip cekerim inş .cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?