- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 28
- 358
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm ben beyaz delisiyim farkli renklerle kombine edilebilir ama acik renk taraftariyim hep..o yüzden demem o ki, canım kafada kurmamak lazım.. bakıp begenmek lazım.. sonra benim gibi birebir benzeşmedigi icin üzüntü vakaları cereyan edebiliyor..ama buna da şükür..
canım kayınpederim buraya geldi kendileri sinoptalar.. ev alındı ,evin borcunu onlar oduyor diye bir an önce evlendirme niyetindeler ben naptım ettim 2011 e ertelettim tbi,alın taksidi ödeyin dediler.. mobilyacıda tanıdıkmıs peşinatsız taksit yapcam diyince illada buradan alcaksın dediler..fiyatı 3 milyarı buldu cnm bazası ve yatagıyla..y odamı babam aldı o da ayrı bir dert tbi:)
sen de beyaz mı alcan cnm y odasını?
sagol cnm ama kafamda hala bi suru eksik var..Onlari da insallah hallederim onumuzdeki gunlerde..Benim aldigim indirimdeydi cnm o donemde o yuzden aldim hemen 12 kisilik..Maşallah canım, yok yok çeyizinde. Güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bazı şeylerimiz de aynıymış. kaydirigubbakcemile3 Günlük aldığın yemek takımından da bende alıcaktım, sonra farklı bi model almaya karar verdim. kaydirigubbakcemile3
cnm ben beyaz delisiyim farkli renklerle kombine edilebilir ama acik renk taraftariyim hep..
aaa odayi baban mi aldi ben onlar alcak diye sıkıştırdılar sandim..
Tatlim ben kafamda direk bisi kurmadim dikkat ettiysen fazla girmiyorum mobilya bolumune..Antalyaya gidince bakicaz esimle ama biz de onun dedigi yere bakicaz oncelikle..Ben biraz on yargiliyim bu yuzden onceki aylarda cok tartistik, begenmek zorunda degilsin diyo ama ben baski hissediyorum iste ne biliyim..Huyumu da biliyo begenmezsem onu alir, ustune begendigimi de alir mazallah..kaydirigubbakcemile3 O yuzden bakalim gidince gorcez ne olacagini..
valla sorma nereye gitsem en pahalisini seciyorum ben de..kaydirigubbakcemile3 Simdi cnm direk aklima bi renk gelmiyo ama begendigin modeller ve renkler varsa gorerek tartisabiliriz hangisi uyar diye..Ben beyaz dusunuyodum pek dusunmeden aldim rengini tas rengini almistim linensten..magazadaki en pahalı mobilyaları secmisim benım zevkım böyle cnm ya ,nişanlım ödicek digerlerini 2 büklüm oldu garibim:sinifsinif: ..inş. degerbilmiyorumkismile
böyle bir yatak odasına nasıl bir yatak ortüsu gider sence cnm fikrin cok önemli cunku?CADIARZU
sagol cnm ama kafamda hala bi suru eksik var..Onlari da insallah hallederim onumuzdeki gunlerde..Benim aldigim indirimdeydi cnm o donemde o yuzden aldim hemen 12 kisilik..
ben once normal yemek takimi alicaktim cnm sonra dedim gerek yok bu kadar masraf yapmaya bi de icinde gereksiz parcalar vardi..Sonra gunlugu yuvarlak aliyim dedim kareler makinaya zor giriyomus die kullanimi rahat olsun dedim..Benim alacağım zamanda indirimdeydi canım. Çok düşündüm, çokta beğendim, sonra 12 kişilik başka bir takım almaya karar verdim. Eksikler hiç bitmez zaten canım, evlensek bile sanırım eksiklerimiz olucak. kaydirigubbakcemile3
hatta nisanlim da online su an ona da sordum ne renk ortu gider diye(kendisi web sitesi yaptigi icin)bu konularda iyidir renk uyumu vs..O da kararsiz kaldi cnm..Var mi senin kafanda bi renk..
anladim cnm linense,yatasa bi baksana orda sade modeller var..Evet duz-beyaz olsa renk alternatifi cok ama kahveli olunca ben de arada kaldim..cnm tamamen düz beyaz olsaydı şeker pembesi düsünüyordum ama beyaz da istiyorum .. böyle sade ama şık.. abiye örtüleri de sevmiyorum .
birde ona perde uydurmak lazım ohaoldumsmile
anladim cnm linense,yatasa bi baksana orda sade modeller var..Evet duz-beyaz olsa renk alternatifi cok ama kahveli olunca ben de arada kaldim..
cnm ne demek yaaa benim topigim senin topigin..Rahat ol..beyaz yatak örtsune beyaz perde olsa ,renk nasıl katcaz kafam karıstıı:uhm:
topiginide isgal ediyorum missim kusuruma bakma nolur bilmiyorumkismile:2:
rica ederim cnm naptim ki..pastel tonlari kullanmislar o zaman genelde...beyaz,kahve krem renkler koymuşlar cnm.. buluruz bişeyler:)
canım cok saol fikirlerin ,yardımın icin.. Allah razı olsun.
güzel bir modelmiş canım,dışının malzemesi ne peki kumaş mı?
gercekten degişik ve güzel canım,alışılmışlar gibi degil..hosuna gittiyse aradan cıkar onuda..daha eksikler cıkar diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?