- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 28
- 358
- Konu Sahibi miss_curious
-
oy oy allah kolaylik versin cnm ya..Simdiden basarilar sana..Ben yavastan kaciyorum cnm iyi geceler diliyorum sana..mirmirmirmirgeçtim canım:)
kpssye hazırlanıyorum bu seferde ,bıktım okumaktan
amerikan servis setim 6 lı..
sagol cnmcm ama rengi gri cikmis resimde de mavi gibi bisi..iyi günlerde kullan canım gri iyi seçim olumunekankayizsmile
tesekkur ederim cnm uzun ugraslarim sonucu sanirim basardim..:icecream:güle güle kullan çok şık
uyumlu olmuş birbirine
amerikan servis setim 6 lı..
amiin cnm insallah..ya valla ne cok kisi var kulupte 25 eylulde evlenen:1hug: benim dogum gunum oldugu icin 25 eylulu tercih ettik..desene ayni heyecani yasiycaz farkli yerlerde..herşey çok güzel tatlım.. kendi aldıklarıma o kadar yakın şeyler var ki :)) hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım sana.. bu arada aynı gün evleniyoruz 25 Eylül :))
sorma hannem ya yemek yerken hatirlariz nerelere gidip almistim die..kaydirigubbakcemile3 Valla butun urunleri tanir oldum artik yok yok benim bi an once evime yerlesmem lzm..kafamçokkarıştıGüle güle kullan tatlım, uğraştığına değmiş çok da güzel olmuş.
sorma hannem ya yemek yerken hatirlariz nerelere gidip almistim die..kaydirigubbakcemile3 Valla butun urunleri tanir oldum artik yok yok benim bi an once evime yerlesmem lzm..kafamçokkarıştı
Valla olabilir cnmcm duramam belli olmaz bana;kaydirigubbakcemile3 ama genelde aldigim seylere bi daha bakmiyorum kapatiyorum o defteri bulana kadar deli gibi arastiriyorum..:hulya:Sen boş durmaz yerleştikten sonra da alırsın canımcımkaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi oldum yaaa, tanıyorum hemen hemen her şeyin nerede satıldığını.
amiin cnm insallah..ya valla ne cok kisi var kulupte 25 eylulde evlenen:1hug: benim dogum gunum oldugu icin 25 eylulu tercih ettik..desene ayni heyecani yasiycaz farkli yerlerde..
insallah cnm diledigimiz gibi gecer, seninki de guzel balayinda ayrica kutlarsiniz...alkisalkisalkisbenimde doğum günüm 28 Eylül hafta sonu olmadığı için 25 'i seçtik :)) balayında olacağız yeni yaşımda dedik :)) hep Eylül gelini olmak isterdim zaten :)) inş.. herşey güzel geçer tatlım.. :1hug:
sagol cnm biraz ugrastim ama degdi sanirim..:icecream:canım güle güle kullan cok uyumlu olmuş..
bende 27 ağustosta evleneceğim o zaman kaydirigubbakcemile3
sagol canim ya,hala bitmiyo eksik al al vallaha bi evleniyim bi sure sirf kiyafet alcam..kaydirigubbakcemile3canım hepsi birbirinden güzel puanlı tepsilerin ayrıca güzel maşaallah hepsini yapmış sayılırsın Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?