Miss curious'un ceyizi..

herşey çok güzel tatlım.. kendi aldıklarıma o kadar yakın şeyler var ki :)) hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım sana.. bu arada aynı gün evleniyoruz 25 Eylül :))

herşey çok güzel tatlım.. kendi aldıklarıma o kadar yakın şeyler var ki :)) hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım sana.. bu arada aynı gün evleniyoruz 25 Eylül :))
amiin cnm insallah..ya valla ne cok kisi var kulupte 25 eylulde evlenen:1hug: benim dogum gunum oldugu icin 25 eylulu tercih ettik..desene ayni heyecani yasiycaz farkli yerlerde..
Güle güle kullan tatlım, uğraştığına değmiş çok da güzel olmuş.
sorma hannem ya yemek yerken hatirlariz nerelere gidip almistim die..kaydirigubbakcemile3 Valla butun urunleri tanir oldum artik yok yok benim bi an once evime yerlesmem lzm..kafamçokkarıştı

sorma hannem ya yemek yerken hatirlariz nerelere gidip almistim die..kaydirigubbakcemile3 Valla butun urunleri tanir oldum artik yok yok benim bi an once evime yerlesmem lzm..kafamçokkarıştı

Sen boş durmaz yerleştikten sonra da alırsın canımcımkaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi oldum yaaa, tanıyorum hemen hemen her şeyin nerede satıldığını.

Sen boş durmaz yerleştikten sonra da alırsın canımcımkaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi oldum yaaa, tanıyorum hemen hemen her şeyin nerede satıldığını.
Valla olabilir cnmcm duramam belli olmaz bana;kaydirigubbakcemile3 ama genelde aldigim seylere bi daha bakmiyorum kapatiyorum o defteri bulana kadar deli gibi arastiriyorum..:hulya:
az kaldi son gayretler tatlicim..turkbayragi

amiin cnm insallah..ya valla ne cok kisi var kulupte 25 eylulde evlenen:1hug: benim dogum gunum oldugu icin 25 eylulu tercih ettik..desene ayni heyecani yasiycaz farkli yerlerde..

benimde doğum günüm 28 Eylül hafta sonu olmadığı için 25 'i seçtik :)) balayında olacağız yeni yaşımda dedik :)) hep Eylül gelini olmak isterdim zaten :)) inş.. herşey güzel geçer tatlım.. :1hug:

insallah cnm diledigimiz gibi gecer, seninki de guzel balayinda ayrica kutlarsiniz...alkisalkisalkis

canım güle güle kullan cok uyumlu olmuş..
sagol cnm biraz ugrastim ama degdi sanirim..:icecream:

bende 27 ağustosta evleneceğim o zaman kaydirigubbakcemile3

sen de evlenebilirsin tabiki canim o gun olmasa bile 3 asagi 5 yukari ayni tarihlere getirebilirsin..gamyoncuiremsu

kizlar bugun bi arkadasimi yalniz birakmamak icin carsamba pazarina gittim fatih'te..Gitmisken bi kac bisi aldim..
yemekteyizde gormustum KÖZMATıK..kaydirigubbakcemile3
bi de
porselen havan..
bunun ucu düz olanindan 2 tane..

Son düzenleme:
canım hepsi birbirinden güzel puanlı tepsilerin ayrıca güzel maşaallah hepsini yapmış sayılırsın Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

bu arada közmatik denemem basarili oldu,hemen denedim cok islevsel bisi tavsiye ederim kizlar hemen pisiveriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…