- Konu Sahibi miss_curious
-
kizlar bugun bi arkadasimi yalniz birakmamak icin carsamba pazarina gittim fatih'te..Gitmisken bi kac bisi aldim..
yemekteyizde gormustum KÖZMATıK..kaydirigubbakcemile3
bi deporselen havan..
bunun ucu düz olanindan 2 tane..
evet ya ben de cok sevdim közmatigimi..kaydirigubbakcemile3..havani denemedim cnm ama tahta kasigi ile bi kac kere sert vurdum bisi olmadi..ceviz bile kiriliyo dedi satici bayan..Bilmiyorum artik..sarimsak eziciden ben de aldim hatta ona bile gerek olmuyo bazen bicakla sert bi darbe ile eziliveriyo sarimsak..Ama yine de lzm olur diye aldim bi tane..Masallah sana tamamlamissin benim daha var eksikler 2 ay kaldi onlari da tamamlarim insallah senin gibi..bu közmatiklerden bende almıştım evde de annemin aldığını denedik süper yapıo
ama havan almadım böyle ya kırılırsa korkum var
bambularda eskilerde kaldı gibime geliyor
sarımsak ezmek için küçük aparatlardan aldım ama aklım hala bunlarda
güle güle kullan hepsini güzel günelrde
bu arada topicini takip ediom kendi çeyizimi bitirdim fkt eksik bişiyim kaldımı die
aaa valla karsilasmis olabilirz bile belki cnm..kaydirigubbakcemile3 Ben o kadar zamandir burda otururum dogru duzgun hic gittigmi bilmem..İyi ki de gitmisimkaydirigubbakcemile2miss bende bugün fatihteydim
ve çarşamba pazarından geçerek. mağazaların olduğu caddeye indim alışveriş yaptım.
tüh karşılaşırdık belki seninlekaydirigubbakcemile3
sagol canimcim ben de bugun annemle gorustum o da almis eve bi tane..kaydirigubbakcemile3missim iyi günlerde kullan közmatik iyi bişey annemde sever hep patlıcan yapar lezzetli oluyor yağsız oluyor diye seviyor valla
evet valla cnm cok kalmadik biz de gerci biz sabah gittik 10 da..kaydirigubbakcemile3cnm açıkçası sıcakta pazarlar çekilmiyor
bn zor attım kendimi pazardan:hulya:
cnm ben greyderden sandalet aldım. bide armağandan etek aldım.
bak sana sandaletimin fotoğrafını ekliyeyimsempatiksalakcinni
evet ya ben de cok sevdim közmatigimi..kaydirigubbakcemile3..havani denemedim cnm ama tahta kasigi ile bi kac kere sert vurdum bisi olmadi..ceviz bile kiriliyo dedi satici bayan..Bilmiyorum artik..sarimsak eziciden ben de aldim hatta ona bile gerek olmuyo bazen bicakla sert bi darbe ile eziliveriyo sarimsak..Ama yine de lzm olur diye aldim bi tane..Masallah sana tamamlamissin benim daha var eksikler 2 ay kaldi onlari da tamamlarim insallah senin gibi..
begendim cnm guzel gunlerde kullan insallah..:1hug:teşekkür ederim cnm.
cnm şu an çoğu yerde indirm var. ben bunu 79 liraya aldım.
çok cici bişikaydirigubbakcemile2
insallah cnm dedigin gibi kalanini sonra tamamlarim..aa gzl o zaman ztn görüntüsü çok şık o yeter :)
evet normalde bende bıçakla görüyrm işimi ama işte bulunsun die bir de yetmedi 2 tane aldım.ne yapcaksam onu neyse dursun yedekli
evet bitti benim şükürr daha da vaktim var bol bol zamanım kaldı
cnm biter daha 2 ayın varmş hem tamamlamışsın az kalmış
bikaç parça eksikte evlendikten sonra bile alınır.
ayy çok tatlı canım beğenip aldın demek opuyorumnanaktan
canım bornozun cok şıkmış..:) gülerek kurulan:)
sagol canimcim..opuyorumnanaktanGüle güle kullan tatlım.
alüminyum folyo kabi evde kullaniyoruz cok isime yariyo..
bi de yag sisesi aldim..
Güle güle kullan bunları da canım benim.
tesekkur ederim kizlar..:1hug:güle güle kullan cnm hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?