Miss curious'un ceyizi..

Ay çok güzel bu. boshayallersmile Ne kadara aldın canım? Güle güle kullan. olumunekankayizsmile
cnm cok sagol dun taçın web sitesinde 1 gune ozel indirim varmis..Normalde 240 tl olan bornoz setini 169 tl te aldim..:dance:
maşallah herşey tam güle güle kullan canım
cnm sagol gucum yettigince tamamlamaya calisiyorum, akliniza gelen eksikler varsaa soyleyebilisiniz..kaydirigubbakcemile2

tatlım aldıkların çok güzel güle güle kullan ama biraz fazla almışsın sankikaydirigubbakcemile3gerçi al al bitmiyoki benimde biçok şeyim aynı seninle allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile3

Süper bi fiyata almışsın canım, güle güle kullan inşallah. opuyorumnanaktan

Fazla mal göz çıkarmaz bol'cum. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel bayıldım ya bende dün taçın özel indiriminden hamam takımı aldım çok güzel

güle güle kullan canım

cnm valla hakkaten aldikca alasim geliooo..Biri beni durdursun..
Bi de tatlim yazin ince detaylarla ilgilenmek istemiyorum mutfagi halledip direk mobilya,hali,perde ile ugrasmayi istiyorum insallah...Amiiiiiin guzel dilegin icin allah aldiklarimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallh..a.s.

Süper bi fiyata almışsın canım, güle güle kullan inşallah. opuyorumnanaktan
Fazla mal göz çıkarmaz bol'cum. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
cnm valla sorma bu ay da tam onu dusunuyodum almayi isabet oldu..:teytey:

hepsi çok güzel bayıldım ya bende dün taçın özel indiriminden hamam takımı aldım çok güzel güle güle kullan canım
amiin cnm sen de aldiklarini gule gule kullan insallah, bu tac super oldu hepimiz icin..kaydirigubbakcemile5

saool tatlım allah hepimize ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin
bişe sorucam bu özel indirimler 1 gün oluyor ya hani bu her ay yapılıyor mu ben yeni üye olduğum için pek bilmiyorum kampanyalarını indirimlerini yardımcı olabilirsen bana sevinirim canımopuyorumnanaktan

cnm simdi taçınki her zaman olmaz sanmiyorum bu web sitelerinin kurulus yil donumu oldugu icin yapilmis bi kampanyaydi..
Onun disinda iki tane site var ben onlardan cok urun aldim biri markafoni,digeri limango..ben bi cok urunu bu iki siteden aldim,cogunu indirimden almisimdir aldiklarimi..Bu siteler indirimi 2-3 gunluk yapiyor her gun farkli marka ve urunler indirime giriyor..

mssim güle güle kullan..o folyoluk mu daha iyi olur yoksa hani duvar monteli 3lü şey mı daha iyi.. sırayla folyo
aliminyum folyo ve kagıt havlu konuluyor ya ..ben öyle dusunuyorum ama ne etsek?

mssim güle güle kullan..o folyoluk mu daha iyi olur yoksa hani duvar monteli 3lü şey mı daha iyi.. sırayla folyo
aliminyum folyo ve kagıt havlu konuluyor ya ..ben öyle dusunuyorum ama ne etsek?
cnm mutfagimin durumunu bilmedigim icin ben cekmeceye koymaya aldim bi tane..Şık durmasi acisindan duvara monte edlenleri tercih ederdim yerinde olsam..

bu arada birazdan provaya gidicem yine sinoplum,sabahtan beri hic durmadim aksama arkadasim gelio o yuzden tum gun temizlik yaptim...Aksam da valiz toplarim artik bi yandan yarin gidiyorum antalyaya nasipse..gorusuruz cnm..

cnm mutfagimin durumunu bilmedigim icin ben cekmeceye koymaya aldim bi tane..Şık durmasi acisindan duvara monte edlenleri tercih ederdim yerinde olsam..

öyle yapayım bende o zaman cnm..benım mutfagımda küçük ama duvarlar boş durmasınkaydirigubbakcemile5
bu arada son aldıklarınıda gülerek kullan cnm yetişemiyorum sanasositososito

bu arada birazdan provaya gidicem yine sinoplum,sabahtan beri hic durmadim aksama arkadasim gelio o yuzden tum gun temizlik yaptim...Aksam da valiz toplarim artik bi yandan yarin gidiyorum antalyaya nasipse..gorusuruz cnm..

yehu kavuşmak vakti olumunekankayizsmile çok takdir ediyorum seni missim herşeye tek başına yetişmeye çalışıyorsun ben olsan sevgilime isyan bayrağını çekmiştim,sabırlı ve anlayışlısın vesselam :1hug:

görüşürüz tatlım..Allah yardımcın olsun ..cok kolaylıklar diliyorum sana.. takdirde ediyorum jean gibi.. maşallah..:)

öyle yapayım bende o zaman cnm..benım mutfagımda küçük ama duvarlar boş durmasınkaydirigubbakcemile5
bu arada son aldıklarınıda gülerek kullan cnm yetişemiyorum sanasositososito
canim benim oyle yap senin kendi evin sonucta çok daha şık duracaktir..
Ya tatlim eve giderken gozume kestirdiklerimi aliyorum istanbuldan o yuzden hizli ilerliyor surec..

canimcim sorma ya organize ede ede bi hal oldum valla..kaydirigubbakcemile3Allahtan seviyorum bu isi o yuzden sorun olmuyo pek..İstedigim olsun hic sorun yok, ben ugrasmayi severim..kaydirigubbakcemile2

miss güle güle kullan bornoz takımını
ve de hayırlı yolculuklar cnm
cook sagol guzelim..opuyorumnanaktan

kizlar bugun de cop kovami aldim en buyugunun bi kucugunu aldim..
kosusturmaca icinde onu da hallettim.Bu arada nikahimda makyajimi yapan yere gittim,kizla diyalogu ilerlettim ve makyaj malzemelerinin urun kodlarini aldim gunluk makyajda kullanirim die..
ha bi de gelinlik provama gittim..

bu ne diceksiniz simdi..kaydirigubbakcemile3Bu da yemek masasi ortum siyah olucak onun uzerine masanin ortasina dekoratif bi tul..Rengini gri aldim uyumlu olsun die..

bi de ciciler almis esim bugun limangoda indirim varmis ic camasirlarinda onlari eklemedim simdi..aklinialirimsmile
son eklediklerim bi onceki sayfada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…