Miss curious'un ceyizi..

Canım Miss'im güle güle kullan şekerim, çöp kovasını da dekorafif tülüğnü de kaydirigubbakcemile3
İlk sorum: Kaç litleymiş bu çöp kovası?
İkinci sorum:Makyaj malzemelerinin markası nedir, fiyatları nasıldır?
Üçüncü soru:Gelinlik provan nasıldı?
Not: Dekoratif tülün açıklamasını yapmasaydın asla keşfedemezdim

canim benim ya 20 lt sanirim sormadim bilio musun goz karari aldim surekli bi ceyiz magazam var ordan..
canim aklinda olsun KRYLON(umarim dogru yazmisimdir) profesyonel makyaj malzemeleri..Tv spikerlerine yapilan makyaj bunlar oluyomus..Dugun gunu makyajini yapan yere mutlaka sor hangi malzemeyi kullaniyorlar..Bu marka bildigim kadariyla pahali canimcim turkiye de sadece bi kac ilde satiliyor die biliyorum..
provam nasil gecti dersen ustunu dikmisler etek boyuma baktilar ayakkabilarima gore onu ayarladim agustosta nasipse bitirecekler son seklini gorucem dugunden once..

Niye sormadın yaaaa, merak etmiştim ben oysa ki:sinifsinif:
Markayı daha önce duymuştum,ama burda kullanan kuaför yok sanırım. Balıkesir'e sormak lazım bir de.
İnşallah içimize siner canımcım gelinliklerimiz.:Saruboceq:

insallah cnm misafirim vardi ancak girebildim nete,sabah da erken kalkicam malum kpss gorevi geldi okula..Valla bileydim sorardim cnm ama dedigim gibi satici cocuk da pek bilmiyodu bence..kaydirigubbakcemile3

herşey çok güzel güle güle kullan canım..

bakarken büyük zevk aldım olumunekankayizsmile
tesekkur ederim canim sevindim begenmene..opuyorumnanaktan

aynen bende hanne gibi o tülü söylemeseydin anlamazdım meğer bizim meşhur runner mış kaydirigubbakcemile3 iyi günlerde kullan canım çeyiz mağazan hangisi onu da öğreneyim eksik kalmayayım ayy çok seviyorum seni ya olumunekankayizsmile

oy oy sagolasin canim benim yaaa sen sor bana soylerim fatihteki magazalari genelde biliyorum canim..MENNAN ÇEYİZ var akdeniz caddesi uzerinde ben ordan yaparim hep alisverislerimi SERKAN die bi cocuk var sagolsun cok yardimci olur..opuyorumnanaktan

Teşekkürler canım adı çok tanıdık geldi yarın gidip bakarım kaydirigubbakcemile3 iyi yolculuklar canımcm

:lepi:

ıyi yolculuklar tatlım, Allaha emanet ol. Görüşürüz. Bu arada yeni pike takımın da hayırlı olsun.zemuszemus
sagol hannem geldim sonunda antalyaya..esim karsiladi, bu saate kadar da dolastik cnm..
ancak girebildim kulube..

Teşekkürler canım adı çok tanıdık geldi yarın gidip bakarım kaydirigubbakcemile3 iyi yolculuklar canımcm
git bak canim arkadas tavsiye etti dersen bi sey alacagin zaman serkan bey yardimci olur..(ismen beni bilmez ama çöp kutusu alan arkadas dersen hatirlar heralde..kaydirigubbakcemile)

süper ya cok guzelmış ben plastık seylaerı pek sevmem cam hem cok saglıklı İyi günlerde kullan inşallah

Kizlar ya esim cepten cekti tam net gorunmuyo ama haftasonu kardesimin nisani var,sole bi elbise baktim..Nasi sizce..Rengi gul kurusu gibi,omuzlarinda taslar var ve zincirler sarkiyo..

bu yılın modası olan bir elbise canım,baktığımda itici gelen bir şey yok :1hug: sana da çok yakışmış a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…