Miss curious'un ceyizi..

begenmenize sevindim kizlar ama muhtemelen gerek kalmayacak almama..Babaannem vefat etti 2 gun once gerci gecen gun yazmistim buraya ama silinmis sistemi yenilediklerinden oturu heralde..O yuzden kardesimin nisani iptal oldu gibi...gorusmek uzere..

begenmenize sevindim kizlar ama muhtemelen gerek kalmayacak almama..Babaannem vefat etti 2 gun once gerci gecen gun yazmistim buraya ama silinmis sistemi yenilediklerinden oturu heralde..O yuzden kardesimin nisani iptal oldu gibi...gorusmek uzere..

Allah sabırlar versin canım, Mekanı cennet olsun. Benim yeni haberm oldu, ben de 2-3 gündür giremiyordum kulübe. Allah rahmet eylesin.
Görüşmek üzere

Allah sabırlar versin canım, Mekanı cennet olsun. Benim yeni haberm oldu, ben de 2-3 gündür giremiyordum kulübe. Allah rahmet eylesin.
Görüşmek üzere

Cnm yeni gördüm bende başınız sağolsun Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.. Allah sabırlık versin...

Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun...

hepiniz sagolun kizlar,beklemiyoduk biraz ani oldu bizim icin..3 gundur koye gidip geliyoruz..Kendinize iyi bakin..

kizlar ben de yavastan mobilya bakmaya basliycam ancak bakarim gerci tayinim 6 agustosta belli olucak cikmazsa eger bosa almis olurum o yuzden simdi sadece bakicam gibi..

[
ozel gunlerde kullanacagim pike tkimim beyaz olani icine yorgan da giriyo kizlar..

Yüce Allahım çeyizlerini ağız tadıyle kullanmayı nasip etsin ve her ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun...

Benim bir sorum olacak... Acaba bu pike takımını nereden aldın? çok hoşuma gitti de

amin cnm insallah hepimize allahim hayirli gunlerde kullanmayi nasip etsin..
o pike takimimi ECOBELLA dan almistim cnm..Begenmene sevindim..

missim fincan takımı süper kırmızı-siyah uyumuna bayılıyorum iyi günlerde kocişinle bitki çaylarını içersin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…