- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
eskiden aldigim hasir tepsimiz..
bi de 2 tane kase..
canim yasli biraz 80 yasinda babaannem ile kardesti bu arada onunda tansiyon 20 ye yukselmis gecen gun...Umarim bi sey olmaz,aslinda ananemden korkuyorduk kisa zaman oncesine kadar ama aniden babaannem rahatsizlandi..umarim bi sey olmaz cnm..Bunlar da güle güle kullan şekerim, her bir şeyini iyi günlerde kullanasım. Canım bu arada anneannen nasıl, o da rahatsızdı sanırım?
cnm benim sagol hasir tepsi sert bayaga cnm bundan 4 yil oncesinde bi ara dusunmustum evliligi o niyetle almistim ama esime nasipmis..yerimsenibenmissim iyi günlerde kullan canım hasır tepsi nasıl sert mi yani daha önce hiç görmedim ondan soruyoruminş kötü günler geride kalır canım benim
cnm benim sagol hasir tepsi sert bayaga cnm bundan 4 yil oncesinde bi ara dusunmustum evliligi o niyetle almistim ama esime nasipmis..yerimseniben
eskiden aldigim hasir tepsimiz..
bi de 2 tane kase..
canim yasli biraz 80 yasinda babaannem ile kardesti bu arada onunda tansiyon 20 ye yukselmis gecen gun...Umarim bi sey olmaz,aslinda ananemden korkuyorduk kisa zaman oncesine kadar ama aniden babaannem rahatsizlandi..umarim bi sey olmaz cnm..
iyi günlerde kullan canım kısmetdiğer topiğe gel missim mutlu haberim var sana
I am a teacher again a.s.
bugün anlaştım hemde şartları çok iyi özelden anlatırım canım olumunekankayizsmile
tesekkur ederim canim benim sanirim benim en buyuk sansim ya da bilemiyorum sanssizligim da diyebilirim annemin pek bi sey almamis olmasi canim o yuzden ancak tamamlayabildim ben de..Bu arada bugun bi tane daha begendim bi tepsi tuttum kendimi simdilik..güle güle kullan cnm
hasır tepsiler çok hoşuma gidiyor ama annem baya tepsi almış bana
alamıyrm şimdi bende
amiiin hannecim insallah canim..:1hug:Allah uzun ömürler versin canım, umarın kötü bir şey yaşamazsınız yineolumunekankayizsmile
cnm evet bizim evde de ayni sey oldu hala da duruyor oylece annem kullanmadi hic dogru duzgun..tesekkur ederim tatlicim..missim çok akıllıca bir seçim ben de almayı düşünmüyorum,bizim evde vardı ama pisliği hiç arınmadı ne yapsak olmadı attık, kızartma tenceresi aldıkkaydirigubbakcemile2 bol bol çıtır patates yaparsın inş iyi günlerde kullan canım benim
yesil mumluklar 2 tane..
Çoh hoş, güle güle kullanın canım.olumunekankayizsmile
cnm tesekkur ederim cok CEM in kizartma tenceresini 30 tl ye almistim..güle güle kullan canım yeni aldıklarını.. bende fritöz istemiyorum aynen böyle kızartma tenceresi alıcam çok iyi yapmışsın bencede.. markası nedir seninkinin cnm bide fiyatı?
tesekkur ederim cnm benim sen de gule gule kullan fritozunu..Kucuk olunca bence de rahat olur temizligi..yerimsenibengüle güle kullan cnm kızartma tencereni.
ayy ben fritöz aldım ama çok küçük.sanırım temizlemesi daha kolay olur.:uhm:
mumlarda çok hoş
yesil mumluklar 2 tane..
insallah cnm :asigim:en sevdiklerim opuyorumnanaktan kokulu mumlarda koyarsın pek severim romantik romantik kullanın canımm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?