- Konu Sahibi miss_curious
-
misafir pike setimiz..
gunluk kullanim icin pikemiz..
aynisinin diger rengini de aldim..
ozel gunlerde kullanacagim pike tkimim beyaz olani icine yorgan da giriyo kizlar..
English home'dan kampanya doneminde aldigim polar pattaniyeler..Fıstık yesili ve Pembe almistim..
pike takimi..
arkadasimin hediye ettigi pike takimi..
canim en ustteki pike setini nerden ve kaca aldin.cok hosuma gitti.birde kravat ve sal asacaginida cok begendim.pratik bir sey.onuda nerden aldigini soylersen cok sevinirim
cnm tesekkur ederim cook simdi soyle esim farkli bi ilde oldugu icin adiklarimi bazen ona da gostermek icin resimlrini hep kaydetmistim bilgisayarma..Bi de ceyizimin yaridan fazlasini internetten alinca resimleri hep kolaylikla buldum...Kız bu kadar şeyi eklemeye yorulmadın mı:)) Hepsi çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullan inşallah...
cnm tesekkur ederim cok CEM in kizartma tenceresini 30 tl ye almistim..
tesekkur ederim cnm benim sen de gule gule kullan fritozunu..Kucuk olunca bence de rahat olur temizligi..yerimseniben
cnm gormem mi hic tencereyi almak aklima hayatta gelmezdi senin ceyizde gormesem..kaydirigubbakcemile3canım gördün mü benim çeyizleri bilmem ama
bende almıştım cem'in kızartma tenceresini kullanımı çok kolay
bir tane çeyizime bir tanede bekar evime almıştım hiç yapışmıyor
bu arada nevresimlerin çok şık
hepsi çok zevkli güle güle güzel günlerde kullan inşallah
tesekkur ederim cnm allah hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah..Pasta standini ikea'dan, tuzluklari da esim almis cemile cuisine'den..cnm hersein harikaa zevkine bayıldım sölemeden edemicem :)) gule gule agız tadyla kullan inşş. yanlız pasta standını ve tasa benzeyen tuzluklarını nerden kaca aldın acaba?? cok guzellermiş
cnm benim ceyize ara verdim biraz..Buyuk baslar var sirada..Tayini bekliyoruz cnm ya..Ama mobilyaya baktim gecen hafta..Begendigim seyler de oldu ama mecburen 6 agustosu bekliyoruz....mrb missim :) nasıl gidiyor çeyiz işleri?
bekle tabi canım..inş.en güzelleri olur senin için..son aldıklarınıda gördüm agız tadıyla kullan inş.
bu arada cnm başında sağolsun..
amiin cnm cumlemize insallah..Sen neler yaptin bayagadir goremiyorum seni burda..
anladim cnm..kendine cok dikkat et, ozletme kendini..yerimsenibensakaryadaydım cnm üstüne birde bilgisayarım bozuldu..gelemedim buralara..
tesekkur ederim cnm amin insallah...hepimiz aldiklarimizi gule gule kullanalim..çok güzeller bayıldımm...iyi günlerde kullanırsın inşallah.
anladim cnm..kendine cok dikkat et, ozletme kendini..yerimseniben
o zaman cnm oglunla ayni gun dogmusuz..kaydirigubbakcemile3 Benim de dugun gunum,dogum gunum..çok güzeller, güle güle kullan. Oğlumun doğum gününde evleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?