Miss curious'un ceyizi..

canim ceyizine bayildim hepside coook guzeller.

gule gule kullanman dilegi ile

Son düzenleme:

canim en ustteki pike setini nerden ve kaca aldin.cok hosuma gitti.birde kravat ve sal asacaginida cok begendim.pratik bir sey.onuda nerden aldigini soylersen cok sevinirim

canim en ustteki pike setini nerden ve kaca aldin.cok hosuma gitti.birde kravat ve sal asacaginida cok begendim.pratik bir sey.onuda nerden aldigini soylersen cok sevinirim

cnm tesekkur ederim cok daha iyileri sana insallah en usttekini days in colourstan almistim tek kisilik ama ne kadara aldigimi tam hatirlayamiyorum cnm ya:uhm: bi indirim sitesinden piyasa fiyatinin altinda almistim sadece onu hatirliyorum..
kravat askisini ikeadan almistim cnm..

Kız bu kadar şeyi eklemeye yorulmadın mı:)) Hepsi çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullan inşallah...

Kız bu kadar şeyi eklemeye yorulmadın mı:)) Hepsi çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullan inşallah...
cnm tesekkur ederim cook simdi soyle esim farkli bi ilde oldugu icin adiklarimi bazen ona da gostermek icin resimlrini hep kaydetmistim bilgisayarma..Bi de ceyizimin yaridan fazlasini internetten alinca resimleri hep kolaylikla buldum...

canım gördün mü benim çeyizleri bilmem ama
bende almıştım cem'in kızartma tenceresini kullanımı çok kolay
bir tane çeyizime bir tanede bekar evime almıştım hiç yapışmıyor

bu arada nevresimlerin çok şık
hepsi çok zevkli güle güle güzel günlerde kullan inşallah

cnm hersein harikaa zevkine bayıldım sölemeden edemicem :)) gule gule agız tadyla kullan inşş. yanlız pasta standını ve tasa benzeyen tuzluklarını nerden kaca aldın acaba?? cok guzellermiş

cnm gormem mi hic tencereyi almak aklima hayatta gelmezdi senin ceyizde gormesem..kaydirigubbakcemile3
Sen de gule gule kullan guzel ceyizini begenmene sevindim cnm..:1hug:

cnm hersein harikaa zevkine bayıldım sölemeden edemicem :)) gule gule agız tadyla kullan inşş. yanlız pasta standını ve tasa benzeyen tuzluklarını nerden kaca aldın acaba?? cok guzellermiş
tesekkur ederim cnm allah hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah..Pasta standini ikea'dan, tuzluklari da esim almis cemile cuisine'den..

bekle tabi canım..inş.en güzelleri olur senin için..son aldıklarınıda gördüm agız tadıyla kullan inş.
bu arada cnm başında sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…