- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi miss_curious
-
baharatligimi bernardodan almistim..Cok buyuk degil oyle yemek yaparken falan kullanirim diye dusundum..Hepsi bir arada yer alir,kullanimi da kolay olur diye dusundum..boshayallersmile.baharatlığını nereden aldın kırmızı olanını 6lı büyük mü yoksa günlük kullanmak için mi
bende paslanmaz olanlarından düşünüyordum da . 6lı falan.
tesekkurler..opuyorumnanaktanhepsi çok güzel...çok şık... güle güle kullanın
saati gittigidiyor isimli siteden almistim o gun indirimdeydi su an da olabilir ama..ya saate bayıldım aynalı kelebekli olan. nereden aldınız ögrenebilirmiyim
?
rica ederim ben de cevahirden aldim cnm...tamam canım bende bakıyım. bi ara cevahirde vardı. teşekkür ederim
30 du sanirim cnm tam hatirlamiyorum...:uhm: aynisi bievde de var bu arada aklinda olsun..ama internette yok öyle bişey fiyatı neydi.
rica ederim cnm..tamam teşekkür ederim şimdi gördümmm
tesekkurler cnm allah hepimize aldiklarimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah..hayy maşallah çeyizinee hepsi çokk güzell...
cnm bu surahi plastik evet pazardan almistim ben ama bi cok yerde bulabilirsin aynisini..
tesekkur ederim cnm insallah hepimiz aldiklarimizi guzel gunlerde kullaniriz..hepsi süper gülerek iyi günlerde kullan
rica ederim cnm ne demek..cevabın için teşekkür ederim canım alıcam bende muhakak
ben de gunluk kullanim icin almistim cnm..Gule gule kullanalim insallah..aynı sürahiden ben almıştımm çok hoşuma gitmişti beyazını aldım annem kullandı neymiş plastikmş daha alcakmış başka yerde gördüm yine alıcamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?