Miss curious'un ceyizi..

baharatlığını nereden aldın kırmızı olanını 6lı büyük mü yoksa günlük kullanmak için mi
bende paslanmaz olanlarından düşünüyordum da . 6lı falan.

baharatlığını nereden aldın kırmızı olanını 6lı büyük mü yoksa günlük kullanmak için mi
bende paslanmaz olanlarından düşünüyordum da . 6lı falan.
baharatligimi bernardodan almistim..Cok buyuk degil oyle yemek yaparken falan kullanirim diye dusundum..Hepsi bir arada yer alir,kullanimi da kolay olur diye dusundum..boshayallersmile.

hepsi çok güzel...çok şık... güle güle kullanın
tesekkurler..opuyorumnanaktan

ya saate bayıldım aynalı kelebekli olan. nereden aldınız ögrenebilirmiyim
?
saati gittigidiyor isimli siteden almistim o gun indirimdeydi su an da olabilir ama..
boshayallersmile

tamam teşekkür ederim şimdi gördümmm
rica ederim cnm..

hayy maşallah çeyizinee hepsi çokk güzell...
tesekkurler cnm allah hepimize aldiklarimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah..

Uploaded with ImageShack.us

Canım bu sürahi plastik mi nereden aldın?
cnm bu surahi plastik evet pazardan almistim ben ama bi cok yerde bulabilirsin aynisini..

hepsi süper gülerek iyi günlerde kullan
tesekkur ederim cnm insallah hepimiz aldiklarimizi guzel gunlerde kullaniriz..

aynı sürahiden ben almıştımm çok hoşuma gitmişti beyazını aldım annem kullandı neymiş plastikmş daha alcakmış başka yerde gördüm yine alıcamkaydirigubbakcemile3

hafta sonu koçtaşa gitmistim..Patates dilimleyici aldik esimle..Bekar evimde vardi cok memnun kalmistim..Tavsiye ederim kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…