- Konu Sahibi miss_curious
-
ben de cok seviyorum cnm ikeayi hatta mobilya bakarken aldigim dekoratif urunlerin bi cogunu magazalarda gordum..eşyaların çok güzel.ikea ya gitmiştim orada insan dayanamıyor aldıkça alası geliyor ev için dekoratif şeyler çok güzel
amiin cnm insallah:Saruboceq:,huzur olmadiktan sonra gerisi bos gercekten..Hepsi de çook güzel, her şeyi düşünmüşsün huzurlu günlerde kullanırsın inşallahopuyorumnanaktan
Güle güle kullan tatlım, o hurçlardan bende de vaarrrr.
sagol cnm benim gece gece aldim yine bisiler..sen de gule gule kullan cnm...:1hug:
[
banyoda kapi arkasina havlu asmak icin..
tesekkur ederim cnm, askiyi tchibo'dan almistim..sanirim 15 tl idi...internet sitesinden alisveris yapabilirsin..cnm güle güle kullan aldıklarını
askını çok beğendim ama bende arıyrm bu tarz bişiy nerden aldın fiyatı nedir?
ben bulduklarımı pek beğenmedim bu hoşmuş
hurçlarını nerden aldın şekerim çok beğendiimm
zaten bi zenin çeyizin bide hannemin valla tek geçerim :1closedeyes:
sıkı sıkı takipteyim he ona göre aklinialirimsmile
seninle kahvaltı takımlarımız da aynı
örtünü de yaz bakim
hurçları bende merak ediyorum..ayrıca mor kapaklı cam saklama kaplarını ekmek sepetini nerden aldın canım..çok güzeller.
Miss'ciğim yok sanırım, ben cevap vereyim sizeHurçlar Tchibo'dan. Ama sanırım mağazalarında bulamazsınız, çünkü eski temalardan birine ait. İnternette satışı mevcut. Örtü de aynı şekilde Tcihibo.
Bu arada canım iltifatın için de teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile3
birincisi iltifat etmedim şekerim :1closedeyes:
görünen köye klavuz gerekmez di mi :1rolleyes:
tamam şimdi tchiboya damlıyorum ben
sağol canım benim, kızmaz curious canım niye kızsın :1hug:
Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan
Rica ederim, kızmaz o kızmaz öyle nezaketen yazdım benolumunekankayizsmile canım o benim opuyorumnanaktan
Miss'ciğim yok sanırım, ben cevap vereyim sizeHurçlar Tchibo'dan. Ama sanırım mağazalarında bulamazsınız, çünkü eski temalardan birine ait. İnternette satışı mevcut. Örtü de aynı şekilde Tcihibo.
Bu arada canım iltifatın için de teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile3
Mor kapaklı saklama kapları konusunda bir fikrim yok (Hayret valla, Çeyiz işine girdiğimden beri ne görsem markasını şıp diye söylüyorum) ama İkea olabilir. Miss'imin cevabını bekleyelim. Ekmek sepeti ise Mudo.kaydirigubbakcemile3
Miss'ciğim cevap verdim diye kızmadın değil miolumunekankayizsmile
aldım kız bir sürü şey aldım yaaa kaydirigubbakcemile2
hım yazmıssın canım..tchiboyu nerden bulcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?