Miss curious'un ceyizi..

valla bulamadım
onun dışındakileri aldım ama beğendiklerimi hannecim
teşekkür ederim. Bulursan link yollar mısın bana

buraya eklemeyeyim şimdi
topiğimi açınca bakarıs :)

valla bulamadım
onun dışındakileri aldım ama beğendiklerimi hannecim
teşekkür ederim. Bulursan link yollar mısın bana

buraya eklemeyeyim şimdi
topiğimi açınca bakarıs :)

Hımmm, baktım da canım şimdi yok evet. Son adetlerdi tükenmiş sanırım dolayısıyla da satıştan kalkmış.
Topiğini bir an önce aç da bakalım ya, uzun zamandır yeni cicilere bakamadık.opuyorumnanaktan

seninkilerden farkı yok ki kaydirigubbakcemile3
ama daha çok eksiğim var onları da alayım açıcam hem daha düğüne de var

amanin ne kiziyim hayatim dun ne dedim topigimi dilediginiz gibi kullanablirsiniz..opuyorumnanaktan
hannem yazmis zaten nerden aldigimi zira tchiboyu ben ondan ogrendim zaten..kaydirigubbakcemile3
sadece mor kapakli saklama kaplarini soliyim kizlar onlar da Nobel life die bi markanin..

Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan
Rica ederim, kızmaz o kızmaz öyle nezaketen yazdım benolumunekankayizsmile canım o benim opuyorumnanaktan
oy oy sen de benim canimsin..:1hug:

miss = hanne = jean :1hug:
:1hug:vereliniortakkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:asigim:

kizlar ben de geldim..anam ne kaynatmisiniz bakiim siz ben yokken...opuyorumnanaktan

Kaynattık valla, senin yerine cevap verdim de ben birazcık canımkaydirigubbakcemile3
seninkilerden farkı yok ki kaydirigubbakcemile3
ama daha çok eksiğim var onları da alayım açıcam hem daha düğüne de var

Hımm, sen bilirsin o zamanolumunekankayizsmile

Kızmayacağını biliyordum zaten canımmmmolumunekankayizsmile
Tüh tutturamamış mıyım ya ben İkea diye tahminde bulunmuştum ama olmamışkaydirigubbakcemile3
Öpüldün canımopuyorumnanaktan

Aaa sen de almışsın canım, dün br arkadaş eklemişti aldım diye dikkatimi çekti şeker bir şey. Nasıl göründüğü gibi mi Miss'im. Soğan için de varmış, o da çok hoş. O da A101 den mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…