- Konu Sahibi miss_curious
-
soğan koyucuda böyle
ben gördüm ikisde aynı boyutta ya sarımsak için büyük bencedekaydirigubbakcemile3
efet cnmcm aksam gittim aldim..arkadastan gormustum supurgelicadidan kaydirigubbakcemile3 ama esime bayaga bi ilginc geldi delikleri var bunun nasil koruycak dio..:uhm:Aaa sen de almışsın canım, dün br arkadaş eklemişti aldım diye dikkatimi çekti şeker bir şey. Nasıl göründüğü gibi mi Miss'im. Soğan için de varmış, o da çok hoş. O da A101 den mi canım?
ben de aldim cnm umarim ise yarar...
soğan koyucuda böyle
Bana da öyle geldi kaydirigubbakcemile3ama hoşlar ya, güzel detaylar yani. Fiyatları nasılmış peki biliyosundur gördüysen canım? HAE
migrosta vardı orada görmüştüm fiyatı 2.50yi galiba aynı şekilde limon koruyucuda vardı
efet cnmcm aksam gittim aldim..arkadastan gormustum supurgelicadidan kaydirigubbakcemile3 ama esime bayaga bi ilginc geldi delikleri var bunun nasil koruycak dio..:uhm:
ben de aldim cnm umarim ise yarar...
1 tl kizlar soliyim ben...Hakkaten ama sarimsak koruyucu ile ayni boyutta sogan koruyucukaydirigubbakcemile3..
sogan icin olani ideal tatlim ama sarimsak icin olanini acaba soyup mu koycaz kullanirken..Hakikaten delikleri var onun hem d bayağı büyükler, yoksa bana mı öyle geliyor? Çok minik olarak yapılsaymış daha mantıklı olmaz mıymış koruma açısından.
sogan icin olani ideal tatlim ama sarimsak icin olanini acaba soyup mu koycaz kullanirken..
canim A101 den aldim ben de arkadas gibi...Yarin unutmadan koyiim bi hakkaten ise yariyosa eve de alirim hem...İyi fikir hannem..kaydirigubbakcemile5Aaa hiçbir şeymiş 1 tl. Denemeye değer valla. Miss sen bu akşam içlerine bir soğan bir sarımsak koy bakalım.3 gün sonra test ederizkaydirigubbakcemile3
Sen nerden aldın bu arada Miss canım, benim de çok hoşuma gitti. Ben de istiyorumboshayallersmile
yok cnm kutusu yok...ama nete sarimsak koruyucu yazinca cikiyo resimler..Belki orda yaziyodur..Bilmem ki ben ilk defa gördüm bunları. Kutusu var mı, onda yazmıyor mu. Netten araştıralım nasıl kullanılıyormuş.
canim A101 den aldim ben de arkadas gibi...Yarin unutmadan koyiim bi hakkaten ise yariyosa eve de alirim hem...İyi fikir hannem..kaydirigubbakcemile5
iyi gclr cnm sana da..neyse size iyi geceler kızlar....
neyse size iyi geceler kızlar....
cnm aslina bakarsan ben pek umutlu diilim tupperware de var mesela o daha gusel boyle beyaz sogan koruyucu ama bunun plastigi bana cok kaliteli gelmedi aslina bakarsan ama bi deniycem almisken dedigin gibi..Koy koy bakalım canımcımkaydirigubbakcemile5, merak ettim işe yarıyor mu acaba?
cnm aslina bakarsan ben pek umutlu diilim tupperware de var mesela o daha gusel boyle beyaz sogan koruyucu ama bunun plastigi bana cok kaliteli gelmedi aslina bakarsan ama bi deniycem almisken dedigin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?