Miss curious'un ceyizi..

oh yeni ciciler gelmişş
missim çok çok zevklisin valla çok beğendim canım benim iyi günlerde kullan
sagol cnm benim,daha iyileri sana insallah..
bayıldım, bayıldım, bayıldım... hemen bir tane nazar boncuğu eklermisin buraya. biri diğerinden, hepsi birbirinden güzel. mutlu günlerde kullanın.
cnm cok tesekkur ederim,bazen koymasam daha mi iyiydi die dusunurum aslinda nazara cok inanirim cnm..Bi cok kisiye fikir olur diye dusundum sonra..

Senin vaktin var guzelim istedigin sekilde alirsin insallah..Bana baksana dugune 1 hafta kala ancak alabildim..

sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Bana da uzakti bisilerin adi konulunca aldim her seyi..Halledersin insallah sen de..

misscim seninle birlikte gün sayıyorum inan ben evleniyormuşum gibi de heyecanlıyım evinin son halini merakla bekliyorummm herşey istediğin gibi olmuştur umarımm şimdiden ömür boyu mutluluklarrrr

cnm biz nişanlımla nişan olmadan 6 ay önce başladık çeyize :)ancak bitti sayılır
evde heryer kutu içinde
şimdi ev tutulmadan böyle çamaşır sepeti gibi yer tutucak şeyleri alamıyrm
ztn birşeyi çeşitli yerlere bakmadan almam
eğer zevkime uygun bulamazsam almıcam
evlendikten sonra halledicez.

misscim seninle birlikte gün sayıyorum inan ben evleniyormuşum gibi de heyecanlıyım evinin son halini merakla bekliyorummm herşey istediğin gibi olmuştur umarımm şimdiden ömür boyu mutluluklarrrr
ayyy cnm benim cok tesekkur ederim yaaa,sayili gunler kaldi di mi..
Ben ceyiz derdindeyim hala..kaydirigubbakcemile3

evet cnm cok mantikli, begenmiyosan hic acele etme zamanin var daha..Siz erken baslamissiniz super cnm yaa benim gibi son dakikalara birakmamissiniz ne guzel..

yeni ciclerini de güzel günlerde kullan missim.. banyo halısı limangda da vardı ordan sanırım..:)
hoş ,banyo halısı nasıl oluyor anlayamadım da

yeni ciclerini de güzel günlerde kullan missim.. banyo halısı limangda da vardı ordan sanırım..:)
hoş ,banyo halısı nasıl oluyor anlayamadım da

ben de bilmiyorum sinoplum nasi oluyo banyo halisi bakalim deniyim yazarim tecrubelerimi..kaydirigubbakcemile3 Artikin limango ve markafoni mudavimi oldum sanirsam..

eski torbalik posetleri koyarim die..yerimseniben

süperrrrrrrrrrrr hihoyyyt
çok beğendim bunu missim
geçen gün keyif tepsisini gördüm
bi markette ay hangisiydi aklımdan çıktı bak
heh tansaş olabilir
19,90 idi fakat resimlerde gördüğüm gibi sünger yoktu içinde
hani böyle hareket eden jeller gibi bişey vardı
köpüklerin tek tek ayrılmış hali gibi
hepsi mi böyle?:ecrin_bebek:

cnm benim tesekkurler..Keyif tepsisi almadim guzelim ya hic de incelemedim..Laptop koyarim die dusundumbi ara ama sonra bole farkli vizon sehpalar gibi oluyo ya onlardan alirim dedim artik notebook icin..

kizlar dugunum oldu..Resimlerimiz cikinca paylasirim burdan ama bazi sıkıntılı gunler geciriyoruz..Annemiin rahatsizligi ortaya cikti,ismi bende kalsin ve dugunum bile erteleniyordu..Kina gecem cok kotu gecti,annemin rahatsizligi yuzunden oynayan bile yoktu nerdeyse ve herkes agliyodu..Dugunum guzel gecti ama cok sukur..ben de balayini iptal ettim ve istanbula gidicem allah nasip ederse hafta ici annem ameliyat olacagi icin..Kendinize iyi bakin..

geçmiş olsun güzelim ALLAHIM anneciğine Eyüp as. ın şifasından şifa versin.sana da hayırlı olsun.bi deneme sürecinden geçiyorsunuz bence ve RABBİM en güzel şkilde atlatmayı nasip etsin sizlere...

tatlım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..
canını sıkma hiç .. herşey gönlünce olsun canım benim ..

cnm hayırlı olsun eminim bi ömür mutlu olcaksın işallah hastalıgı atlatısınız önemli olan saglık bundan sonrası için herşey diledigiz gibi olur dualarımız annen için alalhım şifa versin.....

herşeyin hayırlısı olsun canım benim Rabbim annene acil şifalar versin üzülme emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…