- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.001
sagol cnm benim,daha iyileri sana insallah..oh yeni ciciler gelmişş
missim çok çok zevklisin valla çok beğendim canım benim iyi günlerde kullan
cnm cok tesekkur ederim,bazen koymasam daha mi iyiydi die dusunurum aslinda nazara cok inanirim cnm..Bi cok kisiye fikir olur diye dusundum sonra..bayıldım, bayıldım, bayıldım... hemen bir tane nazar boncuğu eklermisin buraya. biri diğerinden, hepsi birbirinden güzel. mutlu günlerde kullanın.
Senin vaktin var guzelim istedigin sekilde alirsin insallah..Bana baksana dugune 1 hafta kala ancak alabildim..cnm hasırlar eskiden çok modaydı şimdi yeni şeyler çıktı
ama bütçeme bakıcam artık çok iyisini alamasamda ilerde değiştiririm.
4 aralık düşünüyrz ama gün almadık daha.herşey hazır aslında birtek ev tutulcak birde gün alıncak.onuda ekim gibi halletcez inş.
sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Bana da uzakti bisilerin adi konulunca aldim her seyi..Halledersin insallah sen de..Baştan sona herşeyi inceledim ve bayıldımmm hepsineopuyorumnanaktan
Çok zevklisin canım tebrik etmeden geçemicem :1rolleyes:
Ben de istiyorum böyle ciciler almaya başmalak ama henüz bana çok uzak ne yazık kiiii :kedi:
sagol cnm benim,daha iyileri sana insallah..
cnm cok tesekkur ederim,bazen koymasam daha mi iyiydi die dusunurum aslinda nazara cok inanirim cnm..Bi cok kisiye fikir olur diye dusundum sonra..
Senin vaktin var guzelim istedigin sekilde alirsin insallah..Bana baksana dugune 1 hafta kala ancak alabildim..
sagol cnm begenmen mutlu etti beni..Bana da uzakti bisilerin adi konulunca aldim her seyi..Halledersin insallah sen de..
ayyy cnm benim cok tesekkur ederim yaaa,sayili gunler kaldi di mi..misscim seninle birlikte gün sayıyorum inan ben evleniyormuşum gibi de heyecanlıyım evinin son halini merakla bekliyorummm herşey istediğin gibi olmuştur umarımm şimdiden ömür boyu mutluluklarrrr
cnm biz nişanlımla nişan olmadan 6 ay önce başladık çeyize :)ancak bitti sayılır
evde heryer kutu içinde
şimdi ev tutulmadan böyle çamaşır sepeti gibi yer tutucak şeyleri alamıyrm
ztn birşeyi çeşitli yerlere bakmadan almam
eğer zevkime uygun bulamazsam almıcam
evlendikten sonra halledicez.
yeni ciclerini de güzel günlerde kullan missim.. banyo halısı limangda da vardı ordan sanırım..:)
hoş ,banyo halısı nasıl oluyor anlayamadım da
eski torbalik posetleri koyarim die..yerimseniben
süperrrrrrrrrrrr hihoyyyt
çok beğendim bunu missim
geçen gün keyif tepsisini gördüm
bi markette ay hangisiydi aklımdan çıktı bak
heh tansaş olabilir
19,90 idi fakat resimlerde gördüğüm gibi sünger yoktu içinde
hani böyle hareket eden jeller gibi bişey vardı
köpüklerin tek tek ayrılmış hali gibi
hepsi mi böyle?:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?