Miss curious'un ceyizi..

geçmiş olsun güzelim ALLAHIM anneciğine Eyüp as. ın şifasından şifa versin.sana da hayırlı olsun.bi deneme sürecinden geçiyorsunuz bence ve RABBİM en güzel şkilde atlatmayı nasip etsin sizlere...

Geçmiş olsun Miss. Umuyorum ki atlatacaktır annen. Ayrıca evlenmişsin mutluluklar dilerim.

tatlım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..
canını sıkma hiç .. herşey gönlünce olsun canım benim ..

herşeyin hayırlısı olsun canım benim Rabbim annene acil şifalar versin üzülme emi

Amin kizlar insallah annem hayirlisi ile atlatir bu hastaligi..Allahim saglik sihhat versin tum annelerimize ve sevdiklerimize..Saglik olmadan hepsi bos cunku..Varliklari bile yeter onlarin..Ben de bi deneme surecinden gectigimizi dusunuyorum,allahin izniyle ustesinden geliriz insallah..Esimle evdeyiz simdi yarin calismaya basliycak..Yeni evimi sevdim,huzurluyum burda..Cok sag olun yanimda oldugunuz icin..

canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda çok çok iyi olur
sakın kötü düşünme dediğin gibi bu da bi süreç geçecek inş
tüm iyi dileklerimizle yanındayız canım benim üzülme

Miss çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
en kısa zamanda iyileşsin
dediğin gibi sağlık önemli olan gerisi boş

çok geçmiş olsun
çeyizlerin çok güzel
bu arada avatar resmindeki sen misim çok hoşsun ya maşallah kk de ilk defa biri dikkatimi çekti

canim yaa ben yeni gordum bu durumu
cok buyuk gecmis olsun Allah en kisa zamanda sifalar nasip etsin insallah
dedigin gibi saglik olmadan hersey bos
yeterki biz ve sevdiklerimiz iyi olsun
Allah yardimciniz olsun
dualarim sizinle insallah :Saruboceq:

miss annen için çok geçmiş olsun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın, iyi düşünün iyi olsun. biz de annem rahatsız olduğu için (sanırım annende aynı hastalık, Allah herkese şifasını versin, hepimizden uzak tutsun) 3yıldır evlilikle ilgili planlarımızı hep erteledik ama anladık ki annem bizim mutlu olmamızla daha da iyi oluyor. Siz iyiki düğünü ileri bir tarihe atmamışsınız.

bu arada resimden göründüğü kadarıyla çok güzel bir gelin olmuşsun. ömür boyu çok mutlu olmanızı dilerim. hep birlikte dizdiğimiz evinizde ağzınızın tadı bozulmadan hep çok güzel günleriniz olsun inşallah.

miss çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşş!:Saruboceq:
maşallah çok güzel bi gelin olmuşsun tebrik ederim. cumartesi günü seni düşündüm boshayallersmile çok şükür düğününü yapıyor diyee.. mutluluklar.....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:Saruboceq: misscim ben heyecanla düğün resimlerini görmeyi beklerken duydugum haber karşısında çok üzüldüm sen nasıl kaldırdın bilemiyorm zaten benim için çok özel bir yere sahiptin şimdi cesaretin ve metanetinle kendine hayran bıraktın mafoldumben diyebileceğim sadece nazar ve kader.. sen hep o pozitifliğinle güzel yüreğinle bunun küçücük bir nazar olacağına inanıyorsundur eminim.. çok geçmiş olsun canım.. vuslatın da tekrardan hayırlı olsun.. rabbim sizi ayırmasın..

çok geçmiş olsun ..Allah acil şifalar versin..
en kısa zamanda sağlığına kavuşur işalla...
ayrıca tebrık ederım mutluluklar bir ömür boyu...çeyizindeki herşey o kadar güzel ve zevkli ki..evliliğinde hep böyle olsun işalla....

allah bütün hepsini mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.annenle ilgili sağlık problemi inşallah çok büyük bişey değildir.çok çok geçmiş olsun.şifalar versin rabbim.

missim canım arkadaşım uzun zamandan beri gelemiyordum kulübe,cok üzüldüm ya,allah yar ve yardımcınız olsun.bir an once eski sağlığına kavusur insallah annecigin.mutlulugunuz katmerli olur insallah annenin iyilesmesiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…