- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.041
mutluluklar cnm, Allah acil şifalar versin annenede
canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda çok çok iyi olur
sakın kötü düşünme dediğin gibi bu da bi süreç geçecek inş
tüm iyi dileklerimizle yanındayız canım benim üzülme
miss annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.sanada hayırlı olsun mutluluklar canım
Miss çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
en kısa zamanda iyileşsin
dediğin gibi sağlık önemli olan gerisi boş
çok geçmiş olsun
çeyizlerin çok güzel
bu arada avatar resmindeki sen misim çok hoşsun ya maşallah kk de ilk defa biri dikkatimi çekti
geçmiş olsn tatlım inşallah biran önce annen iyileşir.
canim yaa ben yeni gordum bu durumu
cok buyuk gecmis olsun Allah en kisa zamanda sifalar nasip etsin insallah
dedigin gibi saglik olmadan hersey bos
yeterki biz ve sevdiklerimiz iyi olsun
Allah yardimciniz olsun
dualarim sizinle insallah :Saruboceq:
muhtesem görünüyor... güle güle kullan insaAllah : )
toplam ne kadara aldin ceyizini acaba ?
miss annen için çok geçmiş olsun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın, iyi düşünün iyi olsun. biz de annem rahatsız olduğu için (sanırım annende aynı hastalık, Allah herkese şifasını versin, hepimizden uzak tutsun) 3yıldır evlilikle ilgili planlarımızı hep erteledik ama anladık ki annem bizim mutlu olmamızla daha da iyi oluyor. Siz iyiki düğünü ileri bir tarihe atmamışsınız.
bu arada resimden göründüğü kadarıyla çok güzel bir gelin olmuşsun. ömür boyu çok mutlu olmanızı dilerim. hep birlikte dizdiğimiz evinizde ağzınızın tadı bozulmadan hep çok güzel günleriniz olsun inşallah.
miss çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşş!:Saruboceq:
maşallah çok güzel bi gelin olmuşsun tebrik ederim. cumartesi günü seni düşündüm boshayallersmile çok şükür düğününü yapıyor diyee.. mutluluklar.....opuyorumnanaktan
:Saruboceq: misscim ben heyecanla düğün resimlerini görmeyi beklerken duydugum haber karşısında çok üzüldüm sen nasıl kaldırdın bilemiyormzaten benim için çok özel bir yere sahiptin şimdi cesaretin ve metanetinle kendine hayran bıraktın mafoldumben diyebileceğim sadece nazar ve kader.. sen hep o pozitifliğinle güzel yüreğinle bunun küçücük bir nazar olacağına inanıyorsundur eminim.. çok geçmiş olsun canım.. vuslatın da tekrardan hayırlı olsun.. rabbim sizi ayırmasın..
hepsi ayri bir güzel özellikle cay setin cok seker =)) güle güle güzel günlerde kullanirsin insallah
çok geçmiş olsun ..Allah acil şifalar versin..
en kısa zamanda sağlığına kavuşur işalla...
ayrıca tebrık ederım mutluluklar bir ömür boyu...çeyizindeki herşey o kadar güzel ve zevkli ki..evliliğinde hep böyle olsun işalla....
cnm çok geçmiş olsun.
allah şifalar versin inş.
çok da güzel bir gelin olmuşsun mutluluklar
allah bütün hepsini mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.annenle ilgili sağlık problemi inşallah çok büyük bişey değildir.çok çok geçmiş olsun.şifalar versin rabbim.
misimmmmm merak ettik canım anneni nasıl oldu işallah iyileşmiştir
güzel haberlerini bekliyoruz işallah
missim canım arkadaşım uzun zamandan beri gelemiyordum kulübe,cok üzüldüm ya,allah yar ve yardımcınız olsun.bir an once eski sağlığına kavusur insallah annecigin.mutlulugunuz katmerli olur insallah annenin iyilesmesiyle.
Sag olun arkadaslar guzel dilekleriniz icin..Allahim mutlu bi yuva nasip eder insallah evli arkadaslarimiza ve evleneceklere..İstanbuldan dun geldim,annem ameliyat oldu ve pataloji sonucunu bekliyoruz umarim iyi huylu cikar tumor..Zor bi ameliyat oldugunu soyledi dr...Vucudunun sol tarafinda guc kaybi var yuruyemiyo su anda..Agrilari da var tabiki..Ben genelde olumlu dusunuyorum,iyi dusuneyim iyi olsun insallah...Daha evlilik nasil bisi anlayamadim tam olarak..Evime dun aksam geldim zaten..
Umarim yarin hayirli haberler veririrm size....Dua edin oldu mu...optum hepinizi..