Miss curious'un ceyizi..

mutluluklar cnm, Allah acil şifalar versin annenede

canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda çok çok iyi olur
sakın kötü düşünme dediğin gibi bu da bi süreç geçecek inş
tüm iyi dileklerimizle yanındayız canım benim üzülme

miss annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.sanada hayırlı olsun mutluluklar canım

Miss çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
en kısa zamanda iyileşsin
dediğin gibi sağlık önemli olan gerisi boş

çok geçmiş olsun
çeyizlerin çok güzel
bu arada avatar resmindeki sen misim çok hoşsun ya maşallah kk de ilk defa biri dikkatimi çekti

geçmiş olsn tatlım inşallah biran önce annen iyileşir.

muhtesem görünüyor... güle güle kullan insaAllah : )

toplam ne kadara aldin ceyizini acaba ?

hepsi ayri bir güzel özellikle cay setin cok seker =)) güle güle güzel günlerde kullanirsin insallah

cnm çok geçmiş olsun.
allah şifalar versin inş.
çok da güzel bir gelin olmuşsun mutluluklar

allah bütün hepsini mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.annenle ilgili sağlık problemi inşallah çok büyük bişey değildir.çok çok geçmiş olsun.şifalar versin rabbim.

misimmmmm merak ettik canım anneni nasıl oldu işallah iyileşmiştir
güzel haberlerini bekliyoruz işallah

Sag olun arkadaslar guzel dilekleriniz icin..Allahim mutlu bi yuva nasip eder insallah evli arkadaslarimiza ve evleneceklere..İstanbuldan dun geldim,annem ameliyat oldu ve pataloji sonucunu bekliyoruz umarim iyi huylu cikar tumor..Zor bi ameliyat oldugunu soyledi dr...Vucudunun sol tarafinda guc kaybi var yuruyemiyo su anda..Agrilari da var tabiki..Ben genelde olumlu dusunuyorum,iyi dusuneyim iyi olsun insallah...Daha evlilik nasil bisi anlayamadim tam olarak..Evime dun aksam geldim zaten..
Umarim yarin hayirli haberler veririrm size....Dua edin oldu mu...optum hepinizi..

canım benim inşallah Allahım şifaların en güzelini verir.benim anneciğimde ameliyatlar oldu çapada, zor günlerdi, insallah bi daha yasatmaz rabbim kimselere...aklıma geldikçe hep dua ettim sizin için seni tanımasamda...sende dua et bize olur mu, çok zor biliyorm çünkü...tabi ki çok şükür bu günümüze:)

Canım çok geçmiş olsun.anneciğine acil şifalar dilerim.rabbim yardımcısı olsun.iyileşmek için sabır ağrıları için güç versin rabbim...

Allah yardımcınız olsun, şifalar versin.İyi düşünmeye devam et canım, annenin morale ihtiyacı olacaktır senin güçlü olman lazım...

Canım dualarımız annenle rabbim şafi ismiyle şifalandırsın inş. tez zamanda tümörden kurtulur inş..
Pozitif olun anneye de pozitiflik yükleyin.. Allahın izniyle atlatacaktır..

evin mobilyaların çok güzeller canım okudum sayfaları herşeyi çok güzel diyodumki annenin hasta olduğunu okudum çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte acil şifalar versin annene ve tüm hastalara Allahım annenizi size bağışlasın inşallah

Canım çok geçmiş olsun.anneciğine acil şifalar dilerim.rabbim yardımcısı olsun.iyileşmek için sabır ağrıları için güç versin rabbim...

Allah yardımcınız olsun, şifalar versin.İyi düşünmeye devam et canım, annenin morale ihtiyacı olacaktır senin güçlü olman lazım...

geçmiş olsun.allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..en kısa zaman iyi haberlerini duyarız işalla...

Canım dualarımız annenle rabbim şafi ismiyle şifalandırsın inş. tez zamanda tümörden kurtulur inş..
Pozitif olun anneye de pozitiflik yükleyin.. Allahın izniyle atlatacaktır..

Dularım anneciğinle olucak miss
acil şifalar diliyorum tekrardan

sag olun canlarim,iyi ki varsiniz..Pataloji sonuclari cikmadi hala bekliyoruz..Ben elimden geldigince pozitifim,allah gercekten bi guc veriyor insana bu tarz durumlarda..insallah annecim yener bu illeti..
Bi kac tane dugun resmi koyucam dugun gunu arkadaslarimin cektigi..
salon ve studyo resimlerini alamadik henuz..

CANIMMMMMMMM okadar güzel olmuşsun ki anlatamam ya süper ötesi bayıldım herşeyine çok çok süper olmuşsun Allahım yeni yuvanda mutluluk huzur verir inşallah bu arada annenede acil şifalar diliyorum acısıyla tatlısıyla bu hayatı yaşamak zorundayız herşey gönlünce olur inşallah

bu zamana kadar olan herseyın gıbı sen de harıka olmussun gercekten ...MASALLAH....... Allah nazarlardan saklasın gercekten cok begendım .....tekrar tekrar mutluluklar miss....

canım benım ne güzel olmussun sen öylee:))tahmınımden de güzelsin maşallah tü tü:)
Allah güzel tebessümünü eksik etmesin yüzünden inş...

ayy maşallahh canım...çok yakışmış gelinlik...sade bir makyaj dağınık saçlar ve çok güzel bir gelinlik...sonuçç süper olmuşsunn :)

çok güzel olmuşsun maşallah Rabbim yüzün gibi kaderinde güzel olsun inşallah gülümsemen hiç bitmesin hep mutlu ol canım çok güzel bi gelin olmuşsun çok mutlu olun inşallah

canımm annenee acil şifalar diliyorum.çok zor bir durum gerçektenn...seni de tebrik ediyorummm allah mutluluğunuzu daim etsin...annen de bir an önce iyileşsin mutluluğunuz kat be kat artsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…