- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.061
CANIMMMMMMMM okadar güzel olmuşsun ki anlatamam ya süper ötesi bayıldım herşeyine çok çok süper olmuşsun Allahım yeni yuvanda mutluluk huzur verir inşallah bu arada annenede acil şifalar diliyorum acısıyla tatlısıyla bu hayatı yaşamak zorundayız herşey gönlünce olur inşallah
bu zamana kadar olan herseyın gıbı sen de harıka olmussun gercekten ...MASALLAH....... Allah nazarlardan saklasın gercekten cok begendım .....tekrar tekrar mutluluklar miss....
cnm maşallahh çok güzel olmuşsun.
annene çok geçmiş olsunn.bir ömür mutluluklar
canım benım ne güzel olmussun sen öylee:))tahmınımden de güzelsin maşallah tü tü:)
Allah güzel tebessümünü eksik etmesin yüzünden inş...
ayy maşallahh canım...çok yakışmış gelinlik...sade bir makyaj dağınık saçlar ve çok güzel bir gelinlik...sonuçç süper olmuşsunn :)
çok güzel olmuşsun maşallah Rabbim yüzün gibi kaderinde güzel olsun inşallah gülümsemen hiç bitmesin hep mutlu ol canım çok güzel bi gelin olmuşsun çok mutlu olun inşallah
miss cnm annene şifa diliyorum cnm.
sanada maşallah diyorum.:)
Allah mutlu etsin
hepsi çok güsel güle güle kullan.su takımı galiba eksik yada ben göremedim
canımm annenee acil şifalar diliyorum.çok zor bir durum gerçektenn...seni de tebrik ediyorummm allah mutluluğunuzu daim etsin...annen de bir an önce iyileşsin mutluluğunuz kat be kat artsın...
Miss hiç abartmıyorum
prenses gibi olmuşsun
gelinliğin süper tam benim zevkim inş.bende görebilirim o günleri
hep mutlu olun inşallah
Misscim maşallah cok şık olmuşsun Rabbım mutlulugunu daım ettırsın ınsallah . Annecıgınede cok gecmış olsun Rabbım tez zamanda acıl şifalar versın
çok güzel olmuşsun maşallah Rabbim yüzün gibi kaderinde güzel olsun inşallah gülümsemen hiç bitmesin hep mutlu ol canım çok güzel bi gelin olmuşsun çok mutlu olun inşallah
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ..en kısa zaman iyi haberlerini duyarız işalla...
Canlarim benim cok tesekkur ederim ya..İnanin cok mutlu ettiniz beni..Guzel dilekleriniz ve yorumlariniz icin cok sag olun..O sizlerin bakisinin guzelligi..Annecigimle ilgili su anda bi haber yok,pataloji sonucunu bekliyoruz..Her gece ruyalarima giriyo ama annem..İnsallah size hayirli haberler verebilirim..Destekleriniz icin ve en onemlisi yanimda oldugunuz icin cok sagolun..Hepinizi tek tek opuyorum..ayy missim bende seni topiğe bekliyordum
meğer buraya resmini koymuşsun
daha yeni gördümm
abartmıyorum çok çok süper olmuşsun
prensessin yahu
yeminle o gelinlik mankende bile abes duruyordu
sanki senin için yapılmış gibi
ok çok güzel taşımışsın canım ya
saçın makyajın süper
herşey çok çok hoş gözüküyor
valla güzelliğin ortaya çıkmış
nikahtakinden bile daha güzel olmuş bu saç-makyaj
çok çok yakışmış canım arkadaşım
çok çok mutlu olun siz
canım annene Allah acil şifalar versin biran önce.
gerçekten çok çok güzel olmuşsun. benimde 30 ekimde düğünüm olacak inşallah. bende kuaför arıyorum gelin saçı ve makyaı için. sen hangisine gittin canım. yada tavsiye edebileceğin bi yer var mı. ve fiyatlar nasıl acaba?
ayy canımmmmm sen ne güzel bi gelin olmuşşun bayıldım ya.. biliyormusun aynı gün gelin olduk seninle. ara ara topik actınmı diye bakıyorum tesadüfen gördüm resimlerini. çok beğendim. bu arada annene de geçmiş olsun. mutluluklar :)
tebrikler canım çok çok güzel bir gelin olmussun
tebrik ederim ömür boyu mutluluk sizinle olsun
Mutluluklar dileriim canım çok hoş bir gelin olmuşsun..
Allah annene acil şifalar versin inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur..
miss evini de çok merk ediyorum evinden kareler de paylaş bizimle...
çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler de vereceksin canım gerçekten inan her kk ya girdiğimde bakıyorum sayfana annenden güzel haber var mı diye.bozma moralini.dua edelim hayırlısıyla geçecek inşallah.kendine dikkat et.
Tekrardan geçmiş olsun canım
Anlayabiliyorum kolay değil
Allah şifa versin
miss güzel haberlerini de burada paylaşırsın bizimle inşallah. annen için dualarımız.
Merhaba Miss, Ben Siteye girdiğimdne beri senin hazırlıklarını takip ettim. Çok özenle ve zevkli yapmışsın hazırlıklarını. Tebrik ederim. Sen de çok güzel olmuşsun. Allah Mutlu Etsin. Annen için geçmiş olsun. Nazar değmiş bence. Tekrar mutluluklar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?