- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.081
geçmiş olsun annen için üzüldüm. en kısa zamnada sağlığına kavuşur umarım galiba hastalık yeni başladığı için bir adaptasyon sürecini hep birlikte atlatıyorsunuz aile içerisinde birbirinize gereken desteği verirseniz ve annenize moralini yüksek tutması için gereken desteği verirseniz hep birlikte bu durumun üstesinden gelebilirsiniz diye düşünüyorum hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama uzun süren veya kronik hastalıklarda moralin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. umarım en kısa zamanda iyileşir. bu bir süreçtir, aşılması gereken bir engeldir, ve bu engeli hep beraber aşmanız lazım... ayrıca çeyizlerin gerçekten çok güzeller, bu günler geçecek daha güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle
canım dualarımız seninle
inş en kısa zamanda iyileşir
eşinle mutlu olmanıza sevindim canım
inş.yüzünüz hep gülsün,anneciğinde iyileşsin hemen inşallah
sizin için zor sıkıntılı dönemler Allahın izniyle bu günlerde biticek
ailecek tadını çıkartırsınız inşallah
çoğu aldıklarımız aynı sayılır.Özellikle bernardo ürünlerimiz:>Hepsini güle güle kullanıyorsundur inş canım.Darısı bana inşş Martta:>:>
Ayrıca annen için de Allah acil şifalar versin:İnş bi,r an önce yüzünüz güler.
Ben yasadiklarima gore iyi durumda sayilirim kizlar...Cevremdekilere moral veren benim genelde..Annemin beyninde tumor var,ameliyatla buyuk bi kismi alindi ancak tumorun turu kotu cikti..O yuzden simdi radyoterapi alicak...Allahtan umit kesilmez diye dusunuyorum,Rabbimin mucizelerine inaniyorum....
Daha dugun resimlerimizi bile alamadik salona gidip,studyo resimlerini secmeye de gidemedik.. bugun evliligimizin 1. ayi doluyo esimle ve ilk defa bir pazar gunu evimizde kahvalti yapabildik beraber..
Dugun oncesi gerginlik yasayan arkadaslara tavsiyem,karamsarliga kapilmasinlar evlenince nasil olucak diye...İnanin daha guzel oluyo her sey..On yargili olmayin bir de..
Su an iyiki evlenmisim diyorum..Darisi tum bekar arkadaslarimin basina..
yorumlariniz icin cok tesekkurler..İyi ki varsiniz..
Canım şifa Allahtan .. unutma unutturma .. tek güç kaynagı budur çünkü..
şu son paragrafın da tam benım ıcınmış cnm ..Allah mutlulugunu daim etsin,üzüntülerinide mutluluklra cevirsin inş.:Saruboceq:
bu arada canım evinin fotolarını da bekliyoruz..
Annene Allah acil şifalar versin canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız seninle bunu bil.
Böyle güçlü olmana sebindim miss
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç
atlatılır inş.inanıyorum acil şifalar
rabbim acil sifalar versin... maneviyatınızın guclu olması cok guzel ins hersey cok daha guzel olur ....
Allah yardımcınız olsun.
acil şifa versin anneciğine canım
aranıza yeni katıldım canım ben.Allah mesut etsin ve acil şifalar versin inşallah annene.Ben yasadiklarima gore iyi durumda sayilirim kizlar...Cevremdekilere moral veren benim genelde..Annemin beyninde tumor var,ameliyatla buyuk bi kismi alindi ancak tumorun turu kotu cikti..O yuzden simdi radyoterapi alicak...Allahtan umit kesilmez diye dusunuyorum,Rabbimin mucizelerine inaniyorum....
Daha dugun resimlerimizi bile alamadik salona gidip,studyo resimlerini secmeye de gidemedik.. bugun evliligimizin 1. ayi doluyo esimle ve ilk defa bir pazar gunu evimizde kahvalti yapabildik beraber..
Dugun oncesi gerginlik yasayan arkadaslara tavsiyem,karamsarliga kapilmasinlar evlenince nasil olucak diye...İnanin daha guzel oluyo her sey..On yargili olmayin bir de..
Su an iyiki evlenmisim diyorum..Darisi tum bekar arkadaslarimin basina..
yorumlariniz icin cok tesekkurler..İyi ki varsiniz..
allah tüm hastalara acil şifalar versin. annede ayrıca acil şifalar canım
miss curious bunlar gercekten seninmi hepsi yahu ne kadar güzeller güle güle kullan
cok değişik şeyler var hepsi cok güzel maşallah.nerelerden aldın?
aranıza yeni katıldım canım ben.Allah mesut etsin ve acil şifalar versin inşallah annene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?