Miss curious'un ceyizi..

canım dualarımız seninle
inş en kısa zamanda iyileşir

Ben yasadiklarima gore iyi durumda sayilirim kizlar...Cevremdekilere moral veren benim genelde..Annemin beyninde tumor var,ameliyatla buyuk bi kismi alindi ancak tumorun turu kotu cikti..O yuzden simdi radyoterapi alicak...Allahtan umit kesilmez diye dusunuyorum,Rabbimin mucizelerine inaniyorum....
Daha dugun resimlerimizi bile alamadik salona gidip,studyo resimlerini secmeye de gidemedik.. bugun evliligimizin 1. ayi doluyo esimle ve ilk defa bir pazar gunu evimizde kahvalti yapabildik beraber..
Dugun oncesi gerginlik yasayan arkadaslara tavsiyem,karamsarliga kapilmasinlar evlenince nasil olucak diye...İnanin daha guzel oluyo her sey..On yargili olmayin bir de..
Su an iyiki evlenmisim diyorum..Darisi tum bekar arkadaslarimin basina..
yorumlariniz icin cok tesekkurler..İyi ki varsiniz..

Canım Allah annecine şifa versin .Tez zamanda şifa bulur inşallah .Mutlulugunuda daim etsin ömrün son demlerine kadar el ele göz göze olmayı nasip etsin

Canım şifa Allahtan .. unutma unutturma .. tek güç kaynagı budur çünkü..
şu son paragrafın da tam benım ıcınmış cnm ..Allah mutlulugunu daim etsin,üzüntülerinide mutluluklra cevirsin inş.:Saruboceq:

Annene Allah acil şifalar versin canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız seninle bunu bil.

bu arada canım evinin fotolarını da bekliyoruz..

Annene Allah acil şifalar versin canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız seninle bunu bil.

Kizlar cok sagolun dualariniza annemi de katarsaniz cok sevinirim..Bugun basladi radyoterapiye,hayirlisi insallah...
Sinoplum evimin resimlerini ekliycem cnm insallah bi toparlanabilirsem insallah...Opuyorum ikinizi de...

Böyle güçlü olmana sebindim miss
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç
atlatılır inş.inanıyorum acil şifalar

Böyle güçlü olmana sebindim miss
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç
atlatılır inş.inanıyorum acil şifalar

rabbim acil sifalar versin... maneviyatınızın guclu olması cok guzel ins hersey cok daha guzel olur ....

Allah yardımcınız olsun.
acil şifa versin anneciğine canım

Amiin kizlar insallah rabbim dualarimizi kabul eder,dermanini verir annemin..Allahim kimseye yasatmasin..Annelerinizin kiymetini bilin,onlara sevginizi gosterin olur mu
optum hepinizi......

aranıza yeni katıldım canım ben.Allah mesut etsin ve acil şifalar versin inşallah annene.

allah tüm hastalara acil şifalar versin. annede ayrıca acil şifalar canım

miss curious bunlar gercekten seninmi hepsi yahu ne kadar güzeller güle güle kullan

cok değişik şeyler var hepsi cok güzel maşallah.nerelerden aldın?

aranıza yeni katıldım canım ben.Allah mesut etsin ve acil şifalar versin inşallah annene.

Kizlar amin daha iyileri sizlere insallah..Matmazel ve Atiye ceyizimin bi cogu farkli yerlerden..Tchibo,mudo,limango,markafoni ve ikeadan aldim genellikle..Merak ettiginiz bi seyler varsa sorabilirsiniz cekinmeden..Cok tesekkurler hepinize..

Henuz resimlerimizi alamadik ama esim fotografciya gittiginde1 tane bunu atmis ornek diye..Resimler ciksin koyarim insallah buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…