miyom ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim çok dikkat edeceksin ilaç kullanmadım ben.benimde çok ağrım oluyordu gece uyuyamıyordum acile gittiğim çok olmuştur. kontrollerini aksatma.dua edeceğim sana ve bebeğine.inşaallah sağ salim alacaksın bebeğini kucağına.bol bol istirahat et ağır işler yapma. magnesium başladınmı.başlamadıysan doktoruna sor bu önemli kasılmalar için.kendine dikkat et. bebeğini kucağına alınca bütün acılarını unutacaksın.istersen özeline msn mi yazayım burada bulamazsan oraya yazarsın.

arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim daha önce başka forumlardaydım ancak durumum ile ilgili konuyu burada bulabildim ben 3,5 yıllık evliyim 7 aydır hamile kalmaya çalışıyordum olmadı 1,5 ay önce buradaki özel hastahaneye gittim doktor ultrason muayenesinden sonra sag yumurtalıgımda 3 cm kist ve rahim arka duvarına yapışık 4 cm myom tespit etti hamile kalamama sebebin bu olabilir dedi sonuç denemeye devam edeceksin bakacagız diye iletti ancak bir daha ne zaman kontrol olacagımı sorum reglinin 2. gel dedi ve çıktım bir kaç gün sonra karneme baktıgımda bana bir ilaç yazdıgını gördüm tanıdıgım bir eczane vardı oraya gittimdoktor bana klomen adında bir ilaç yazmıştı ve regimin 2. başlamam gerekiyormuş bana bunu söylemedi hatta ilaçı bile kendim sonradan gördüm.unuttumuştur. dedim oradan doktoru aradık reglimin 5 gününe geldigimi söyledim fark etmez ilacı kullan dedim kullandım normal periyodum 26-28 gündür bu ay 32. gende son iki günü agrılı olmak üzere kanamam oldu ancak içimden parçalar düştü doktoru aradım izne çıkmış halada dönmedi başka gidebilecegim bir doktorda yok ancak şimdi yazdıklarınıza bakınca korkmadım degil ne yapmalıyım doktorumu degiştireyimmi sizce

aa yaz cnm msn ni çok sevinirim magnezyum verdi ama böbreklere zararlıymış doktor günde 2 kez sabah akam dedi ben sadece akşam içiyorum onu sürekli kullanacakmıyım?:CüvCüv:

cnm nasıl parçalar düştü anlamadım acaba hamilemiydin bende 1,5 yıl kalamadım o ilaçla kaldım biliyomusun ama onu çok dikkatli kullanman lazım tarihler önemli yanii başka gidebilecegin doktor yokmu?:1shok::1shok:

burada gidebilecegim 2 doktor var şu anda 2 side izinli ayın 10 da geleceklermiş devlet hastahanesindeki doktorları tavsiye etmiyorlar bugün reglim bittihep 4-5 gün sürerdi ancak bu sefer 3 gün sürdü şimdi tekrar doktora muayene olmadan çocuk denememliyim galiba sizce

bence bi hamielik testi al eczaneden yap belki üstüne gördün ama olumsuz çıkarsa dene gene sen olursa olur hiç doktora gitmeden iyidir bence bi devlet hastanesinede git içine sinmezse dediklerini yapmazsın

aa yaz cnm msn ni çok sevinirim magnezyum verdi ama böbreklere zararlıymış doktor günde 2 kez sabah akam dedi ben sadece akşam içiyorum onu sürekli kullanacakmıyım?:CüvCüv:

böbreklere zararlı ama içmezsen daha kötü sonuçlar olabilir sadece hamilelik süresince içeceksin her hamile gibi ihmal etme.yazıyorum msnmi.

gebelik şüphen olduğunu düşünürsen hormon tahlili yaptır mutlaka.kan aldırıp yani.daha önce regl döneminde yine böyle parçalar düşermiydi.ilacı almaya geç başlamış olman adetinin gecikmesine sebep olmuş olabilir ama parçalar için birşey diyemeyeğim.bence devlet hastanesindeki doktorlardan birine diğer doktor gelene kadar git acil bir durumsa geç kalmış olma.

benisec canım özel mesajın kapalı galiba kontrol edermisin.

böbreklere zararlı ama içmezsen daha kötü sonuçlar olabilir sadece hamilelik süresince içeceksin her hamile gibi ihmal etme.yazıyorum msnmi.

cnm doktor sabah akşam dedi bende 3 gündür sadece sabah içiyorum sence ne yapayım gene 2 ye çıkarayımmı?:CüvCüv: özel mesajlarımı kontrol ettim açık cnm

evet o benim senin adresinden iki kişi var diyor ikisinide ekledim ama hangisi sensin neyse konuşunca diğerini iptal ederim.

evet o benim senin adresinden iki kişi var diyor ikisinide ekledim ama hangisi sensin neyse konuşunca diğerini iptal ederim.

tamam cnm:CüvCüv: bi arada çaldılar benim msnyi ondan olabilir

arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((

Çok geçmiş olsun canım. Bende dün ilk kontrolume gittim. Bendeki myom şu anda 5mm falan büyümüş 7 cm gibi. Buna rağmen doktorum çok ümitli konuştu. 12 cm ye kadar çıkabilir dedi. Sendekinin de büyümesi normal olabilir. Doktorun istirahat falan vermedi mi? Birde istersen başka güvendiğin bir doktordan fikir al derim ben. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi. Stres yapmamaya ve kendini üzmemeye çalış ki bebişin de rahat olsun.

merhaba kızlar bende dün ani bir kanamayla acil doktora gittim ve bebek iyi dedi rahim ağzında yara vardıysa gebelik öncesi o sepep olmuştur olabiliyor dedi bende yok diyince bi daha baktı bu seferde myomun var dedi gebelikle beraber büyüyecek dedi hala kanam var bana bişey vermedi bişeyde demedi dinlen kanaman artarasa gel filan demedi yardım edin hamilelik öncesi temizdi hiç birşeyim yoktu bu ne şimdi kızlar .gebelilkle oluşmuşmudur .daha önceden olsa görünmezmiydi birde ben 36 yaşındayım yaşla bir ilgisi varmı.sol tarafımda myom ama kaç cm olduğunu söylemdi.bebek sağda duruyor

Canım hala kanaman varsa doktoruna veya başka bir doktora başvur bence. sürekli istirahat et. Myomlara gelince 40 yaş üstü kadınlarda sık görülmekle beraber her yaştaki kadında olabiliyor. Mesela ben 28 yaşındayım.Sende belki önceden de myom vardır ama fark edilemeyecek kadar küçük olabilir. Veya yeni oluşmuş da olabilir.Ancak gebelik myoma yol açar diye bişey yok bildiğim kadarıyla. Sadece gebelikte artan östrojen hormonu ile birlikte myomlar büyüme yapıyorlar. Doktorun neden kaç cm olduğunu söylemedi? Çok mu küçük acaba????

bilemiyorum yarın başka doktora görünecem daha önce olsa görünmezmiydi ben birde bir gün önce halı çırptım fazla değil ama yaptım az silkeledim ondan sonraki sabahta böyle bişey çıktı.kanama oldu yani daktorum hep aynıydı daha önce niye göremedi

beni rahatsız eden hemen myom demedi önce yara varsa ondan dedi sonra bu teşhisi koydu daha doğrumu değilmi emin bile değilim yarın başka doktora gidicem mutlaka ozaman netleşir umarım.

arkadaslar benim plesentanın karşı duvarındaydı şimdi yan yanaymış bunu anlamadım ya nasl oluyo birden 20 günde 6 cm olmuş korkutuyor beni doktorumda ümitli konuşmadı benim off yardım edin ne yapayım istirahat vermedi zaten tatile 2 hafta kaldı da ondan ben ögretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…