miyom ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bir an beni anlatıyorsun sandım aynı durum bendede vardı.şimdi 6 ayına girmiş bir oğluşum var darısı başına..

bir an beni anlatıyorsun sandım aynı durum bendede vardı.şimdi 6 ayına girmiş bir oğluşum var darısı başına..

mesajın beni çok mutlu etti. içim açıldı diyebilirim. doğumda aldılar mı myomu? normal mi sezeryanmı oldun. sanki bu myomla normal doğum yapamayacakmışım gibi geliyor da. o kadar ıkınıp zorlanmaya, derimi yırtar çıkar sanırım :)
oğluşunu öp benim için

allh allh bana öyle bişey olmuyo anlamadım şimdi acaba benimki daha mı derinde peki doktorun bebege veya gebeliğine bi zararı olacagından bahsettimi?

mesela benim 3.5 cm'lik olan myomumu hissetmiyorum. yeri ile alakalı sanırım. doktorum myom içerde herhangibir kanama yapmazsa, bana yada oğluşuma zararının olmadığını söyledi. kanama olursa da erken doğum olacak. ama aklımıza bile getirmek istemiyoruz. şu an 29. haftadayız. yüzdük yüzdük kuyruğa yaklaştık anlayacağın.
doktorum doğum yapınca hissetmeyeceksin çünkü o içerde kalacak diyor. zaten hissedersem, iyileştiğim an gidip aldıracağım. çünkü hayatımın sonuna kadar göbeğimde bir portakalla yaşayabileceğimi sanmıyorum.

epidural sezeryan oldum canım 7 tane miyomdan en büyük ikisini aldılar. küçük olanlar duvara yapışık şimdilik zararları yok birde kanama çok olur diye onları bıraktı doktorum.4 ay sonra kontrole gideceğim. normal doğumda alınamıyor miyomlar..

ilk 3 ay bende kanama yaptı korkuyorum işde gene yapar erken doğum olur diye ama hastaneye yatırıp çıkarıyoruz dedi doktor yani doğum eylemini durduruyolarmış nasıl oluyorsa anlamadım ben daha 22 haftanın içindeyim inş 37. haftadan önce doğmaz meleklerimiz hep korkuyorum birde miyomun verdigi agrılar çok şükür geçti bende demekki büyümesi durdu dimi?ben ona yordum ama bilemiyorum?

myom dejenerasyon yani kendi içinde kanamazsa korkma. o da inanılmaz karın ağrısı ile kendini belli edermiş. ve myomlar sürekli büyümezlermiş. hatta büyüyen kişi sayısı büyümeyenden daha az. büyüselerde bir noktada dururlarmış. benimki bir anda 2 katı oldu ve öyle kaldı. her muayeneye gittiğinde doktorun ölçüyordur zaten endişe etme. myomunla alakalı farklı doktorlara gitmemeni öneririm. beynin karışıyor. birde internette erken doğum haberlerini falan okuma. yazılanlar hep en kötüsü. insanın aklına gelmeyecek şeyler yazıyor ve daha çok moral bozuyor. şu an morale en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. benim doktorum artık myom yok gibi davramıyor bana. buda myom mu sen myom görmemişsin diyor. içini rahat tut. inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alacağız

peki normal doğum yapmana myomlarmı engel oldu. bende normal epidural düşünüyorum. sezeryan epidurali içim kaldırmaz. kendi kendime genel anestezi olurum :) sezeryan olursam direk bayıltsınlar. valla tebrik ederim cesaretini.
nerde yaptırdın sen. istanbulda mısın

bende 7 haftalık hamileyim 5,5 cm bir miyomum var doktor dülebilir erken doğuım olabilir dedi ama ben hiçbirine aldırış etmedim çünkü bunu içime allah verdi o isterse ancak düşer eğer istemesse ne olursa o0lsun dünyaya gelecektir hamilelikte miyomu olupta son güne kadr doğum yapan arkadaşlar varsa neolur bana yassın

evet ölçüyor cnm işde banada artık miyomun büyümez bize sorun çıkarmaz bak artık bebek büyüdü ultrasonda gözükmüyor bile miyomun diyordu işde geçen gittigimde gördü ve erken doğum falan dedi ben korktum ve doktoru tutarsız konuşuyor buldum bi doktora daha gitmeyi düşündüm ama eşim hem istemiyor hemde gidebilecek daha iyi bi doktor bulamadım 1 tane buldum 2 ay sonraya gün verdi dua ediyorum inş bişey olmaz diye bakalım ahh bi 37. haftamıza gelebilsek:dance::dance:

benim doktorumu sana önerebilirim. ferhat uysal'a gidiyorum ben.inanılmaz ilgili ve moral kaynağı bir insan. madem sende istanbuldasın bi git derim. o olmasa ben bu portakal kılıklı myomla kafayı yerdim. :)

benim doktorumu sana önerebilirim. ferhat uysal'a gidiyorum ben.inanılmaz ilgili ve moral kaynağı bir insan. madem sende istanbuldasın bi git derim. o olmasa ben bu portakal kılıklı myomla kafayı yerdim. :)

cnm istanbulda nerde ve muayene ücreti nasıl ya benim için faretmez ama eşim illa bayan olsun daha rahat edersin diyor ondan erkek doktor hiç bakmadım ama bende gökmen bey diye bi iyi doktor buldum onada gitmeyi düşünüyorum herşeyden önemli çünkü bebeğimin sağlıgı sen bana telinide yazarsan sevinirim cnm çok sağol:içelim:

benim eşim her muayeneme geldi. hatta doktorum kendi çağırdı. babamızda gelsin diye. farklı bir linkte cinsellikle ilgili yazını okudum biraz önce. bizde genelde kolni halinde gideriz. bir hafta herkezi ektim ve eşimle beraber gittim. ilşki sırasında myom fırlayacak gibi oluyor ve rahat edemiyorum karnımın şekli kayıyor dedmiştim. "sanane karnının şeklinden herhangibir kısıtlama yok" demişti. ama senin için aynı şey geçerli olurmu ona doktorun karar verir.
AnneOluyorum.Com - Jinekolog Operatör Doktor Ferhat Uysal - Hoşgeldiniz!
doktorumun sitesi. b.köy girişi incirlide muayenehanesi. cihazı çok iyi. yattığın yerden sende bebeğini izleyebiliyorsun. dvd kaydı yapıyor. her muayenesi ayrıntılı. tüm organlara bakıyor. ne istersen sorabileceğin birisi. 24 saat cebini arayabilirsin. psikolog gibi de aynı zamanda. ben birde zona oldum mesela. ama onu sayesinde herşeyi basite indirgiyoruz.
ilk 3.5 ay yataklara yapıştım. 5 kilo verdim. ama beni hep motive etti.
muayenesi 100 lira.
Tel: 0212 571 34 17
Tel: 0212 571 2073
Gsm: 0532 233 95 50

ailemden biri olsa herhalde bu kadar güvenmezdim.
ismine açılmış sayfalarda var burda. bakabilirsin..
sormak istediğin birşey olursa yine yazışalım

cvp için sağol cnm ilk 3 ay yasaktı işde ama sonrasını bilemiyorum cinsel ilişki aaçısından belki bizde ekeriz böyle sorarız o zaman nasıl olcak bilemiyorum ama:) doktorun bana çok uzakta ya oraya nasıl gitcem bilemem eşimin arabası olsa gidebilirdim ama ben istanbulun girişindeyim nerdeyse pendik tarafıa yakınım kartalda oturuyorum ama genede bi eşime danışayım birde sende hamilelik öncesi cinsel ilişkide miyom agrı yada vb bişey yapıyormuydu?

benim myomlarım, hamilelikten sonra çıktı. yada haberim yoktu. ama birkaç defa jinekolojik muayene oldum, onlarda herhangibirşey demediler. bende de ağrı falan yoktu.
doktor için, kartal cevizlibağ otobüsüne binsen cevizlibağda inersin. ordanda b.köy otobüsü ile muayenehanenin önüne kadar gelebilirsin. doktorum 15 gün önce, doğuma tekirdağ'a gitti. muayenele senin için sorun olmayacaksa, doğumu dert etme derim. hiç pişman olmayacağın br hekimdir kendisi. muayene de soramadığın şeyleri, telefonlada sorabiliyorsun.

cnm eşime söyledim ama nasıl götürcem seni normalde 10 dakkalık yolda agrılarıno luyo dedi haklıda anca takside yatarak gitmeliyim oda çok tutar maddi anlamda artık bu doktora devam edicem allhın izniyle bişey olmıycak allha emanetiz sonuçda ama keşke gidebilseydim(geçen bizim burda bi doktora gttim ama daha öncede demişdim iyi bi doktor değil sadece ilaç yazdırmaya yarıyor yani o ultrasonla baktı ve dışa doğru büyüyrn bi miyom sadece agrı yapar agrı kesici kullan dedi erken doğum yapmaz bence dedi bilmiyorum valla buda böyle yorumladı o magnezyumda acayip böbrek agrısı yapmaya başladı bende böbrek ultrasonunna girmem gerekirmiş böbreklerde büyüme olabilirmiş bide bu çıktı birde unutmadan senin akıntın ne durumda benim çok arttı ve daha sulu böyle arada ıslaklık hisediyorum sendede oluyormu bu artış?

bursada vatan hastanesinde yaptım doğumu doktorum bilal gökçal.evet canım miyomlar yüzünden sezeryan.bir bakıma iyi oldu kurtuldum miyomdan. genel anesteziyi ben istemedim doktorum istedi ama bana uyumak zor geliyor ürküyorum.

way be bende tam tersi uyumak iyi gleiyo hiç bir şey görmüyorsun acı hisetmiyorsun ama ölü gibi dimi o düşünce ürkütücü acaba bendemi sezeryen olurum bilmiyorum doktoruma sorsammı birde benim miyom rahime doğru büyümüyomuş bu iyi bişeymi?

Merhaba arkadaslar. Bir haftadir surekli yatiyorum. Gecen hafta kanamam olmustu su anda kesildi ama doktor dusuk riski var 3 hafta daha yatacaksin dedi. Myomum rahim agzinda ve 7 cm. Su ana kadar buyume yapmadi yani hamilelik onceside ayniydi. Bebegim 2.5 aylik.Ucuncu aydan sonra tehlike gecermi yoksa myomlu gebelikler herzaman risklimi. Bir de sizin myomunuz buyume yapmismiydi. Bebegim icin endiseleniyorum.

cnm benimde senin gibi kanama yaptı ilk gebe kalmadan 2,5 cm di sonra 8. haftada kanama yaptı 4 cm di sonra 12. haftada kanama yaptı 6 cm. di 3. aya kadar kanama yaptı yani sonra allha şükür lekelenme harici bişey olmadı şimdi 6. aydayım sağ böbreğimde büyüme yaptı miyomda 8 cm. olmuş durumum böyle benim cnm bebekle beraber büyüo ama inş bişey olmaz seninkinede benimkinede allh onları bize bağışlar

Allah iyilik versin her ikimizede. Doktorum bayagi moral verdi gecen gittigimde. Senin durumunda olup gebe kalmak icin ugrasan cok kisi var dedi. Hakli aslinda halimize sukurler olsun. Doktorum erken dogum riskin de var ama moralini yuksek tutmalisin dedi. Bu aylari atlatabilirsek 6.aydan sonrada birtakim seyler olabilir yani yine yatak istirahati verebilir. Aslinda herseye raziyiz oyle degil mi? Yeterki bebisler saglikli dunyaya gelebilsin. Benim kanama nedeni bebegin plesantasinin bir kismi myomun oldugu taraftaymis. Rahim ve bebek buyudukce myomun oldugu yerde buyumesi zor oldugundan kanama yapmis. Sanirim senin kanam nedeni de buna benzerdi degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…