canım şimdi baktım benim miyomum haziran ayında 10*8 cm.miş ben ağustosda doğum yaptım. yani bu ölçümden 2 ay sonra. stres yapma sen renkli doppler çekildinmi hiç.orada daha net çıkıyor nerede olduğu ,bebeğe zararı olup olmadığı doktoruna danış olmazsa bir doktora daha git. ben doğum yapana kadar kaç doktor değiştirdim.ağrı bendede arada oluyordu sadece parol içebiliyorsun biliyorsundur zaten.çok zorlanırsan gece falan acile gidin bana iğne yapmışlardı tabi önce doktoruna danış.
Çok geçmiş olsun canım. Bende dün ilk kontrolume gittim. Bendeki myom şu anda 5mm falan büyümüş 7 cm gibi. Buna rağmen doktorum çok ümitli konuştu. 12 cm ye kadar çıkabilir dedi. Sendekinin de büyümesi normal olabilir. Doktorun istirahat falan vermedi mi? Birde istersen başka güvendiğin bir doktordan fikir al derim ben. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi. Stres yapmamaya ve kendini üzmemeye çalış ki bebişin de rahat olsun.
nasıl eline geliyor ya anlamadım bendede var ama hiç öyle hisetmedim hatta tam olarak nede oldugunu bile bilmiyorum benkide 6 cm olmuş malesef magnezyu içiyormusun?
valla şekerim bi portakal düşün. derinin altına yerleştiğini. sırt üstü yattığında o portakalın yüzeye yaklaştığını ve eline geldiğin. ilk anlarda biz bunu bebek sanmıştık ve baya bir süre oğlumuz diye sevmiştik. bir gece (ilk büyüdüğü zaman) göbek deliğimde koca bir kitle fark ettik. ilk önce fıtık oldum sanırım dedim. gece hastaneye bile gitmeyi düşündük. sonra kendi doktorumun muayenes,nde, ele gelen o kitlenin myom olduğunu ve 6.5 cm olduğunu anladık.
şu an onunla yaşıyorum. takmamaya çalışıyorum. sırtüstü yattığımda bariz ortaya çıkıyor. yan dönüyorum ki kaybolsun diye. yoksa sinirimi bozuyor. eğer bi deformasyon olmazsa yani myom kendi içinde kanamazsa, doğuma kadar o ben ve oğlum bu şekilde yaşayacağız. doktorum doğumdan sonra hissetmeyeceksin dedi. çünkü şu an rahim onu itiyor ve daha da belirgin hale geliyor. belki hissetmesem (karşıdan bakıncada görülebiliyor)
bu kadar sorun etmeyeceğim. ama eşimin ve doktorumun telkinlerri ile son 2 ayı iyi geçirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?