cnm bende senle aynı durumdayım hatta bende bi kaç sefer kanama oldu çok şükür bende atlattım yormaman lazım kendini yoksa rahim duvarındaki kasları geriyor bu myom ve kanama yapıyor işde bana doktorum hep istirahat verdi sonrada doğum iznine çıktım ztn hep dinlen ev işi eğilip kalkmak yasak yumuşak hareketlerde bulunman lazım progestan içiyormusun o önemli iç mutlaka dışa doğru büyüdügünden gebeliğine ve bebeğine bi zararı olmaz bende de öyle çünkü sorularını özeldende yazabilirsiniz bana
canım cm olarak bilerek yazmadım ama korkma sordun söyleyeyim 1 kiloya yakındı ikisi. ama herkesin böyle olucak diye birşey yok tabi.
ilk belirtileri reglde aksamalar olarak başladı bir iki defa ara kanamalar oldu ama çok değil. geçen sene ekim 15 gün geçikti reglim hamileyim sandım çünkü bebek istiyordum.doktora gittim ultrasonda çıktı o zaman küçükcüktü. bir kaç farklı doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi.kimi aldır ,kimi bir bebeğin olsun öyle aldır. neyse en son bakırköyde bir doktora gittim o da bir bebeğin olsun öyle alalım dedi 2 ay süre verdi bana bu süre içinde bebek olmazsa bakarız dedi. ben kasımda hamile kaldım. gebelik boyunca büyüdü miyomlar bazen ağrım oldu ama kanama hiç olmadı.ama 6 aydan sonra riskli dedi doktor erken doğum olabilir hazır ol dedi.ALLAH a şükür öyle birşey olmadı.tam zamanını doldurduk. doğumu bursada yaptım doktorum süper bir insan ve hep sorunlu gebeliklerle ilgilenmiş baba adam ben ona öyle diyorum.gitmek istersen yardımcı olurum. işte böyle sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.ama korkma hayırlısı olsun.
hayır ikinci canımbenim miyom büyümüş hamileliğin ilk ayınsa 1,3cm şimdi 4cm olmuş doktor büyük bir hastanede doğum yapmalısın dedi ilk sezeryan kesinin altında olmuş tıpbı olarak yerinin tam adını bilmediğim için araştıramıyorumda tecrübeli arkadaşlar ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?