miyom ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhab arkadaslar. Su anda 19 haftalik hamileyim. Rahim agzinda sol tarafta disa dogru buyuyen 7 cm capinda myomum var. 8. Haftada bir kanamam oldu cok sukur atlattim. Iki gun once disari cikmistim. Biraz fazla yurudum galiba yorulmusum. Bundan dolayi mi yoksa myomla ilgili mi bilmiyorum. Rahim alt kisimda agrim var iki gundur. Yalniz durup duruken degil de hareket edince ayaga kalkinca agrim oluyor. Sizce myomdanmidir? Cok endiseleniyorum onceden de hafif agrilarim olmustu ama buna benzemiyordu. Hemen doktora mi basvursam goruslerinizi bekliyorum.

cnm bende senle aynı durumdayım hatta bende bi kaç sefer kanama oldu çok şükür bende atlattım yormaman lazım kendini yoksa rahim duvarındaki kasları geriyor bu myom ve kanama yapıyor işde bana doktorum hep istirahat verdi sonrada doğum iznine çıktım ztn hep dinlen ev işi eğilip kalkmak yasak yumuşak hareketlerde bulunman lazım progestan içiyormusun o önemli iç mutlaka dışa doğru büyüdügünden gebeliğine ve bebeğine bi zararı olmaz bende de öyle çünkü sorularını özeldende yazabilirsiniz bana

Doktorumu aradım ve kesin myomdandır dedi. İstirahat verdi. Bir de kızdı sen kendini normal hamile mi zannediyorsun falan dedi. Progestan kanamam olduğunda kullanmıştım bu defa kanama yoktu ağrı vardı sadece ondan mıdır ne vermedi ilaç. Haftaya kontrolum var. Magnezyum da vermedi belki verir bilmiyorum. Yürüyüş hiç iyi gelmiyor bana iki adım yürüsem yine ağrı oluyor. Maşallah sen çoğunu atlatmışsın azı kalmış. 20. haftadan sonra hiç kanaman oldu mu? Bir de bu ağrılar şiddetlenebiliyor mu?

kızlar okudukca fenalık geldi bende 6 haftalık hamileyim 1,3 cm lik bir miyom varmış içindemi dışındamı bilmiyorum

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bendede miyom var ama suan hamile değilim rahim arkasındaymıs ne kadar büyüklükte olduğunu bilmiyorm doktor miyom için tahlil istedi daha sonucu almadım soncdan sonra konscak cok kotü bisemi kızlar miyom sizinkiler hamilelikte mi acığa cıktı hamile olmadan alıyorlarmı miyomu bilgileriniz varsa paylasırsanız sevinirim cünkü suan hiç bir bilgim yok cok korkuyorm 3 tane bebek karnımda öldü onun için tedaviye gittiğimde miyom olduğunu söyledi doktor

bende 11 haftalık hamileyim ve 4 tane myomum var.en büyüğü 2,5 cm. doktorum myomları görünce hemen hamile kal dedi ve çok şükür öğrendikten 3 ay sonra hamile kaldım. şimdilik bir sorun yok gibi duruyor ama umarım sonlara doğru sorun çıkmaz. myomla hamilelik nasıl olacak tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz ????

Biraz geç üye oldum ama umarım cevabımı okursunuz, bende 4 aylık hamileyim ve benimde bebekle büyüyen bi miyomum var henüz hiç kanama olmadı ama çok sancım var, biraz dikkatli olmamız gerekiyormuş, çok daha fazla özenli olmamız lazım mış. ikili testi ben yaptırdım kontrole gittiğini hastnade yapılıyor karın bölgesinden yapılıyor ultrason ve sonra kan tahlili veriyorsunuz hormonlarınıza bakılıyor. Şimdilik diyeceklerim bu kadar umarım kaybetmeyiz bebişlerimiz ikimizde ve bizim gibi miyomlu olna tüm anne adaylarının Allah Yardımcısı olsun...

bende de miyom var 4 cmdi büyümüyo aynı zamanda serklajda yapıldı hayırlısı olsun.benim tehlikem çok fazla hep yatıyorum valla

Benim de myomlarım var ilk dört ay kanamalı oldu hep myomlardan dediler sonra polip varmış onu aldılar kanamalar kesildi. Myomlar duruyor ağrılarım oluyor... Doğumda alamayız demişlerdi çok kanama olur diye ama dün tanıştığım iki kişinin doğumda alınmış, bu konuda bilgisi, yorumu olan var mı????

merhabalar Bursada hangi doktora gittin yazar mısın ?

hepinize geçmiş olsun kızlar

Expireuser çok saol yazdıklarınla moral buldum. inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. bende 18 haftalık ikiz hamileyim ve daha bu hafta öğrendim myom olduğunu. halbuki okadar çok ultrasona girmiştimki göremediler demekki. 6 cm boyutundaymış hemde. progestan verdiler kullanmaya başlamadım tereddütteyim korkuyorum açıkçası. şimdi birde burda bazı myomları beslermiş progestan diye okuyunca iyice kafam karıştı. Rabbim korur inşallah hepimizi..

allamın iznıyle bişey olmaz. canlarım iyi düşünün iyi olsun tamam mı gülün biraz. benim kardeşimdede aynı dert vr ama üzülmeyin allahın izniyle bişey olmazzzzz. kendinizide bebişlerinizide üzmeyinnnn.

benim miyom büyümüş hamileliğin ilk ayınsa 1,3cm şimdi 4cm olmuş doktor büyük bir hastanede doğum yapmalısın dedi ilk sezeryan kesinin altında olmuş tıpbı olarak yerinin tam adını bilmediğim için araştıramıyorumda tecrübeli arkadaşlar ne yapmalıyım

hayır ikinci canım

canım hangi şehirdesin bilmiyoum ama yapman gereken ailende senin kan grubunla aynı gruptaki kişileri tepit etmek öncelikle.doktorun büyük bir hastane demesinin sebebi 1.küvez 2.bu alanda deneyimli bir ekip 3. ameliyathane ve ekipmanlar 4.kan bulabileceğin bir hastane olması..

miyomlu gebeliklerde doğum miyomsuzlara göre biraz daha uzun sürebilir ve kanama biraz daha fazla olabilir. o yüzden iyi bir doktor bulman lazım.kanı büyük hastaneler genellikle kendileri buluyor ama tedbir amaçlı sende bulsan işini şansa bırakmamış olursun.

ayrıca doktorum kasılmalar için magnesium verdiyse onu ihmal etme kasılmalara iyi gelir..ben bursada vatan hastanesinde yaptım doğumu doktorum bilal gökçal. doktoruna güvenmen çok önemli.ben bu doktorumu bulana kadar 4-5 tane doktor değiştirdim.başka yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve..

bu arada fazla stres yapma benim miyomum 1 kiloya yakındı 2 taneydi doğumla birlikte aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…