E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Allah iyilik versin her ikimizede. Doktorum bayagi moral verdi gecen gittigimde. Senin durumunda olup gebe kalmak icin ugrasan cok kisi var dedi. Hakli aslinda halimize sukurler olsun. Doktorum erken dogum riskin de var ama moralini yuksek tutmalisin dedi. Bu aylari atlatabilirsek 6.aydan sonrada birtakim seyler olabilir yani yine yatak istirahati verebilir. Aslinda herseye raziyiz oyle degil mi? Yeterki bebisler saglikli dunyaya gelebilsin. Benim kanama nedeni bebegin plesantasinin bir kismi myomun oldugu taraftaymis. Rahim ve bebek buyudukce myomun oldugu yerde buyumesi zor oldugundan kanama yapmis. Sanirim senin kanam nedeni de buna benzerdi degil mi?
arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve 3cm myomum var bi tane doktorum bi şey demedi ama haftaya ultrasona gün verdi doopler çekecek. inşallah bişey olmaz.Rabbim myomu olan herkesin yardımcısı olsun
ben 7 oldum böbreğim büyüyo şimdide
kızlar 5 haftalıkken 3 cm olan myomum 8. haftama yeni girdim 3 buçuk cm olmuş dr. biraz endişelendi progestan ve bebe aspirini verdi zaten geçen hafta hafif bi lekelenmem olmuştu. 10 günde istirahat verdi işe gitmiyorum dinlencem ancak düşük riskinin olması bile endişelendiriyo beni. yarın başka bi dr. daha gitcem . myom bu hızla büyürse tehlikeli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?