miyom ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm bilmiyorum neden kanama yaptıgını walla 6. aydayım bende korkuyorum inş olmazz:CüvCüv:

arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve 3cm myomum var bi tane doktorum bi şey demedi ama haftaya ultrasona gün verdi doopler çekecek. inşallah bişey olmaz.Rabbim myomu olan herkesin yardımcısı olsun

amin pınarcım bişey olmaz allhın izniyle inş doktora dopler çekerken sor miyom rahime doğrumu yoksa dışarı doğrumu büyüyo mutlaka sor öğren

arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve 3cm myomum var bi tane doktorum bi şey demedi ama haftaya ultrasona gün verdi doopler çekecek. inşallah bişey olmaz.Rabbim myomu olan herkesin yardımcısı olsun

Insallah bisey olmaz canim. Bende 11 haftalik hamileyim ve 7 cm myomum var. Myomun yeri cok onem tasiyor. Rahim disina dogru buyuyorsa daha iyi sanirim.

benim miyom 8 cm olmuş birden byümüş gene 26 haftalıgım sizce bşey olurmu?

son zamanlarda büyüme yavaşlıyor..kaç aylık oldun benisec2 başka problem varmı..ağrı,kanama falan..

ya bebek ve miyom böbregi sıkıştırıyor o yüzden böbek büyümüş ciddi derecede dedi doktor eger ilerleme olursa böyle böbrekde o zaman tel takılıyormuş idrar yollarından çok ama çok korkuyorum inş gerek kalmaz dua edin arkadaslar bana ne olur allh rızası için birde miyom oldugundan sezeryen olacakmışsın 38. haftayı bitirince doktorum miyomu almıycakmış çünkü bu tarz byük miyomlar aşırı kanama yapıyor o zaman rahimi almak zorunda kalıyoruz dedi işde böyle şuan tek derdim miyom büyümesin ve böbrek büyüme yapmasın allahım inş her gün dua ediyorm yeliz bu miyom son aylarda büyümesi duruyor dedin ya kaçıncı ayda başlıyo bu durma?

kızlar son durumlarınızdan haberdar edin beni merak ediyorum sizi ...

cnm miyomla bebegi birarada büyütyom ben işde:)miyom 8 cm olmuş sezeryen olcam doktor bu miyomu alamam çok kanama yapar ve rahimi almak zorunda kalabilirim dedi agrı yapıyo bazen böbreğimde büyüme yapıyor benim dururmum böyle 10 hafta sonra doğum yapcam:))

geçmiş olsun arkadaşlar...

bende de myom olduğunu yeni öğrendim......25 haftalık bebeğim var.....2 tane myom biri 3cm diğeri daha küçük dedi dr.....geçen ay hiçbir şey yoktu bir anda oluverdi...rahimle birlikte myomlarda beslenir ve büyür dedi dr.....çok şükür hiç kanamam olmadı şimdiye kadar ama bundan sonra endişeli bir bekleyiş başladı....allah bebeklerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza alırız inş....

kızlar 5 haftalıkken 3 cm olan myomum 8. haftama yeni girdim 3 buçuk cm olmuş dr. biraz endişelendi progestan ve bebe aspirini verdi zaten geçen hafta hafif bi lekelenmem olmuştu. 10 günde istirahat verdi işe gitmiyorum dinlencem ancak düşük riskinin olması bile endişelendiriyo beni. yarın başka bi dr. daha gitcem . myom bu hızla büyürse tehlikeli olurmuş

kendinize dikkat edin çok yorulmayın son zamanlar istirahat edin..kramplar çoğalır dikkat edin vitaminlerinizi unutmayın..ağrı,kanama falan olursa ihmal etmeyin doktora gidin..az kaldı dua ediyorum sağ salim bebeklerinizi alıcaksınız inşaallah kucaklarınıza..

cnm bebe aspirini içilmiyor ya banada bi doktor vermişdi içiyodum sonra başka doktora gittim içme sakın miyomu olanlara verilmez miyom daha da beslenir dedi kestim bende ilacı bence sende bi kaç doktora git en çok ne dendiyse onu yap tatlım ben öyle yaptım herşey hayırlısı inş sağlıcakla alıcaz kucaklarımıza bebebişlerimizi:)

merhaba arkadaşlar benimde hamileyken miyomum vardı dr yumurta büyüklüğünde olduğunu söleyince dünyam başıma yıkıldı düşük erken doğum ilerleyen dönemlerd ağrı yapabileceğini söyledi ilk günler sürekli yattım progestan verdi günde üç kez 3 ay kullandım ama çok şükür hiç kanamam olmadı 3 ay boyunca içte kanamam oldu sonra düzene girdi miyomumda çok büyümemişti ama bebeğin yan tarafındaydı şu anda 2.5 aylık bir kızım var sezeryan doğumla miyomumuda aldı dr hiç problem yaşamadım myomla ilgili 37.haftada doğum yaptım suyum geldiği için inşallah sizlerdede bir problem çıkmaz moralinizi yüksek tutmak en önemli şey

ne güzel kanaman olmaması sennki büyümemiş ondan sorun olmamış ve almış sezeryende benimkisi büyük almıycak o yüzden sezeryende kalcak içimde ama küçülcek dedi doktor

ben bu gün başka bi dr. daha gittim o da myom olduğunu gördü. ancak dışa doğru büyüyor inşallah hep böyle devam ederse bi sorun yaşamazsın ancak içe doğru büyümeye başlarsa kötü dedi. dinlenmemi söyledi. 8 hafalık olmuş bebişim. 3. ayı da atlatırsak çok sıkıntı yaşamaycaz . dua ediyorum Rabbim meleklerimizi korusun

inş cnm evet ilk 3 ay çok önemli ben kanmam oldugundan beridir hiç iş yapmıyorum sağolsun eşim ve ailem yapıyorlar ben bi yemek yiyorum wc o kadar yatıyorum oturuyorum çok sıkıcı ama bebegimiz için inş hepimiz bu miyomlara ragmen bebegimizi sağlıcakla kucagımıza alıcaz birbirimize dua edelim benim de miyom dışarı büyüyor ama bu seferde böbregimi büyüttü işde ama bebegim sağlıklı olsunda böbregim gitsin önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…