- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.296
- 498
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Anlaşamamanıza bahane arıyor gibiçok komik bir insan kendisi..Benimle anlaşamıyor ben komik olmadığım için öyle düşünüyor
Hahaha geyıkten cıkmıyon kız neyi geliştirecen dahaŞurada bi köşede bekleyim de önerileri bende dinleyim.
Aminn inşallah hayırlı ramazanlar
Komikliğinin yanında kaba biride anlaşılançok komik bir insan kendisi..Benimle anlaşamıyor ben komik olmadığım için öyle düşünüyor
İnsanın karakterini değiştirmesi zor. Çabalamayın bence, ölüm kalım meselesi değil sonuçta. Biri ağırbaşlıdır diğeri şen şakraktır, herhangi biri bir eksiklik değildir ki gideresiniz. Benim eşim de hep 'Az ciddi ol, her şeye gülüyorsun hep espri çıkarıyosun bişeylerden' der ama napalım, herkesin yaşamı devam ettirme şekli farklı. Kendiniz olun, biraz uç bir yorum olacak belki ama sizi değiştirmeye çalışan insanlardan uzak durun.Merhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
Bence hayatın ne olduğunu kavrayan insan daha çok gülmeli, daha çok konuşmalı ve keyif alacak alanı çoğaltmalı..Yol ver gitsin, haspa. Her şeyin en iyisini yapmak zorunda değilsin. Palyaço muyum ben ya da stand-up komedyeni değilim deyin . Sizi siz olduğunuz için seven biri inşallah karşınıza çıkar . Anlaşamazmış bak bak bak . Sen de ona azıcık ağır başlı ol , insanların sana saygısı kalmaz bu gidişle deyin .
Hayatın farkına varan insanlar zaten az konuşur , az yer , az uyur , az Güler .
dediğiniz gibi komik bir video izlemiş oluyor ve onun üzerinden genelde konuşur güler ben anlamayınca da gülmüyorum “ ne anlamadım” gibi bakıyorum..Mizah anlayisindan kasit nedir mesela?
Ornegin sosyal medyada yaygin bir video uzerinden espri yapiyor da anlamiyor musunuz?
Cunku aslinda burda mesele anlamamak degil, rastlamadiginiz icin anlamlandiramamak olabilir.
Gecen gun bir arkadasla bir sey konusuyorduk, ortami anlatmak icin "valla durum sen Abdulhamiti savundun cikar goster alcak puşt modundaydi" dedim ama mimiklerinden anladim ki o videoya denk gelmemis, anlamlandiramadi.
Ama izlemis olsaydi on numara bir betimdi bence
Ya da hergesin hayatina gimse garisamaz dedigimde bunu yakin cevrem bilir, guler. Cunku yine bir videolu roportajdan bahsettigimi bilirler.
Cunku komik bulduysam gosteririm, boyle boyle aramizda ortak bir espri anlayisi gelisir.
Bu da herkesle gelismeyebilir, oyle bir durum varsa haklidir, yoksa uslubu da buna takilmasi da hos degil.
Ne kadar suredir birliktesiniz?
Bir de ornegin boyle bazi insanlar var, bir guler yuz kilo mutluluk dagitir etrafina, gulmesine gulersin, enerjisiyle ölü diriltir hani.
Ben de öyle insanlari severim.
Surekli problem, sikayet, karamsarlik, alinganlik iceren, gulup eglenemedigim insanlari sevmiyorum.
Sizi tanimiyoruz, sizce hangisinddn oturu problem ediyor eniste?
Yüz yüze heyecan yapıyorum kuzucum bu halimden eser kalmıyorHahaha geyıkten cıkmıyon kız neyi geliştirecen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?