Mobbing

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
merhabalar..
Bugün işyerindeki odam değişti,gittim kendime bir masa seçtim. Eşyalarımı koydum.Odadaki kıdemli hiç de onun görev tanımına girmemesine rağmen sen diğer masaya geç o masada x hanım oturacak dedi. Niye dedim. O öyle istiyor dedi ki o benden kıdemsiz, e ben de istiyorim dedim ama ben böyle istiyorum dedi kapattı konuyu..
4 ay sonra yetkim çıkacak ve ben başka yere gideceğim. Pazartesi inatlaşıp benim üzerimde kurmaya çalıştığı bu üstünlüğü kabul etmediğimi belli etmek adına istediğim masada kalsam mı,aman zaten gideçeğim boş ver bulaşma mı desem.

Ama gideçeğim ve bu kadın benim kıdemlim,orda olduğum süre boyunca sıkıntı çıkaracaktır..

Ne kadar aklı başında olursanız olun insanı nasıl çileden çıkarıyorlar koskoca insanları masa kavgasına sürüklüyorlar zaten gidecek olmanızdan boyun eğmeyin derim nekadar sorun olursa olsun zaten uzun süre katlanmayacaksınız o kişilere kesinlikle yerinizde kalın

Neden laf sokma gereği duyuyorsunuz?

yoo laf sokma değil tespitti bilakis size yardım etmek için konuşuyorum. bütün sorunlarınızın çözümü aynı hakkınızı savunmak ve güçlü durmak. belki de bu konuya eğilseniz daha köklü bir çözüm olur.

Ama gideçeğim ve bu kadın benim kıdemlim,orda olduğum süre boyunca sıkıntı çıkaracaktır..
Kıdemle ne alakası var. Sizin amiriniz mi ve onun böyle bir şey yapmaya yetkisi var mı?

Bugün canı istedi masayı verdin. Yarın canı istedi başka bir şey yaptirabilecek mi size kideminden ötürü

Bunu bir gecede çözemem. Ben uyumlu olmaya çalışıyorum genel olarak işleri zorlaştırmamak için kabullenen tarafımdır

Gitsen de gitmesen de kendini ezdirme. Masayı isteyen kişi gelip yerleşmediyse kimsenin tapulu malı değil.

Kadin kendini lisedeki ergenler gibi sanmis bu sekilde ustunluk yapmaya calismis yazik hani bir sebep olsa anlasilirda ben boyle istiyorum ne demek ya ben olsam yine o yerde otururdum hatta bir guzel cikisirdim da olmadi yetkili kimse onada sikayet ederdim simdiden bunu yapmis 4 ayda iyice biner tepenize izin vermeyin bastan

Bunu bir gecede çözemem. Ben uyumlu olmaya çalışıyorum genel olarak işleri zorlaştırmamak için kabullenen tarafımdır

böyle bakarsanız her daim suistimal edilirsiniz kötü niyetli kişiler tarafından. sadece iyi niyetli çok az kişi sizi gözetir.

siz yine sorun çıkmasın diye iyi niyetli olun her daim, ama karşınızdaki size kötü davranırsa işlerin değişeceğini hissetmeli. ben de iyi niyetli davrandığım için suistimal edilmeye çalışıldığım zamanlar oldu ama kötü davranışa karşı durmasını bildim. böylelikle ya karşımdaki geri adım atıp bir daha daha dikkatli oldu ya da kavga çıktı. ama işler lehime sonuçlandı her daim.

Kesinlikle masayı bırakmayın.Alttan aldıkça üste çıkar.Hakkınızsa hakkınız olanı alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…