Mobbing

Evet haklısınız bunu düzeltmek istiyorum elbette
Ama amalarım var
Bir buraya yeni geldim daire başkanına durumu iletse başkan onu tutar,gene dediği olmuş olur ve aynı odada işi öğreniceğim kişi o,onunla kötü başlamış olurut
2-odadaki diğer kıza da bi masa yüzünden hır çıkarmış gibi olurum kötü imaj
3- zaten gideceğim tatsızlığa ne lüzum var en azından hanımefendilğimi bozmamış olurum

:) :) Hakkınızda hayırlısı olsun .

Ben mü anlamadım

Bir oda var üstünüz olan kişi ile ortak

Odada boş iki masa var ve iki kişi gelecek biri sizsiniz

İnsan laf olsun diye bile nereye geçsen uygun olur acaba diye sorar

Yani bu kamuda erken gelen masayı kapar diye bir inanış mı var

Sonuçta işin niteliği gereği bir plan yapılmış olabilir

Mesela birisinin işi daha dışarı iledir o kapıya doğru olur birisinin çok ek evrakı vardır yanı boş olan masa onun olur vs vs

Bu o senin patronun mu yorumları da ilginç

Hiç patron nerede oturacağımı söylemedi ona ne ki, o işin yapılmasına bakar

Alt kademede amir, yetkili kişi kim ise o yapar oda, masa organizasyonunu

Ben olsam ne yapardım ilk oraya oturma deyince neden der X gelecek deyince de hiç düşünmeden geçerdim zira daha önce konuşulmuş diye düşünürdüm

Eğer sizin gibi diyalog devam etseydi de ben istedim deyince de susmaz neden onu istediğini yahut böyle uygun gördüğünü de bir sorardım

Şimdi gördün kura çekin denmiş

Bu masaların farkı ne bu kadar yani ne kurası vs

Bu arada madem kura Çekin dendi neden uyanıklık yapıp gidip yerleştiniz masaya

Diğer kadın ben olsam ben de size Oraya X gelecek vs diye gıcıklık yapardım madem kura çekilecek neden yerleştiniz

Aslında huyum değildir ama nede olsa gideceğim sizinle sorunlu ayrılmak istemiyorum gerçekten idolümsünüz gibi bişey deyip verin masayı. Böyle tiplerin en büyük düşmanı zaten yüzlerine gülüp en ufak durumda arkalarından kuyu kazanlardır emin olun.

Sizin daha önce de beraber çalıştığınız insanlarla, üstlerinizle ilgili sorunlarınız vardı diye hatırlıyorum, kendinize özeleştiri yapıyor musunuz?
Benzer şeyleri tekrar yaşıyorsanız sizinde yaptığınız yanlış birşeyler olmalı.

Ben olsam pazartesi sabahı erkenden gelip masayı tutardım.Sırf inattan

Kura çekilmicek,kadın kabul etmedi. Ben kafamda çektim kurayı sen oraya o oraya dedi

Herşeye peki demek

Ne masaymış arkadaş?
D damdan 'a katılıyorum gayet kolay çözülebilecek bir konu içinden çıkılmaz hale gelmiş.
İnsan, yeni bir ortama-odaya geçtiğinde nezaketen sorar hangi bölümü-masayı kullanacağını.
Baştan yanlış ilerlemiş bu iş.
Bundan sonra neyin doğru olduğu kişiden kişiye,mizaçtan mizaca değişir.

Ben olsam insan kaynaklarına bu mobbingi yapan insana CC li mail atarım ki haddini hududunu bilsin.etik diye bişey var ok kidemlini amirini cignemezsin.ama kişisel kapris de yapamaz amir.isle ilgili yönlendirir uyarır ama bu ne ya...yani kusura bakmayın da ne olur. size de hayret ettim önceki konularınızi okuduğum kadarıyla iyi bir mevkidesiniz ama nerede analitik düşünce?presentable duruş? Sorun çözme?sorunlara tepeden bakma? İnsiyatif kullanma? Sizin için sorun çözme çekinik kalmak mı? Burada açtığınız konularla yönlendirilerek çözdüğünüz sorun oldu mu? Gerçekten laf sokmak için sormuyorum incitmek hiç hic istemem.

Açtığım tüm konular o konuyla sınırlı olarak çözüldü evet. Burdan çok faydalanıyorum ben.. =)

Masanda kal yoksa kalkarsa ne de olsa söylediklerimi yapiyor der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…