Yetkili kura çekin dedi,ona rağmen ben kafamda kurayı çektim böyle olmasını istiyorum o kadar hatrım vardır heralde dediKadin kendini lisedeki ergenler gibi sanmis bu sekilde ustunluk yapmaya calismis yazik hani bir sebep olsa anlasilirda ben boyle istiyorum ne demek ya ben olsam yine o yerde otururdum hatta bir guzel cikisirdim da olmadi yetkili kimse onada sikayet ederdim simdiden bunu yapmis 4 ayda iyice biner tepenize izin vermeyin bastan
Bu kadınla karşı durursam kavga ederim net. Ben burda yeniyim bu kadın senelerdir burda daire başkanlarına kendini sevdirmişböyle bakarsanız her daim suistimal edilirsiniz kötü niyetli kişiler tarafından. sadece iyi niyetli çok az kişi sizi gözetir.
siz yine sorun çıkmasın diye iyi niyetli olun her daim, ama karşınızdaki size kötü davranırsa işlerin değişeceğini hissetmeli. ben de iyi niyetli davrandığım için suistimal edilmeye çalışıldığım zamanlar oldu ama kötü davranışa karşı durmasını bildim. böylelikle ya karşımdaki geri adım atıp bir daha daha dikkatli oldu ya da kavga çıktı. ama işler lehime sonuçlandı her daim.
Bu kadınla karşı durursam kavga ederim net. Ben burda yeniyim bu kadın senelerdir burda daire başkanlarına kendini sevdirmiş
Bir tek onunla böyleyim,yumuşakbaşlıyımdır benim üzerimden diğerlerine göz dağı veriyor,benim onda anladığım bu,çünkü olaydan sonra yanıma gelip başbaşa konuşmak istediğini söyledi ama kabul etmedim,başkanın yanında konuşuldu geri adım atmadı ve söylediklerini yalanladı.e size karşı niye gıcık böyle? acaba ağzınız mı laf yapmıyor kendinizi sevdiremiyorsunuz?
şunu goresiye kadar amaaan bosver ver masayi nolacak diyordum ki kadin resmen mobbing uyguluyor. Vermeyin eger bas ederim diyorsaniz.. Gelgitlerim var benimcilerden galiba. Soyle insanlar oyle yerlere geliyor da biz issiz oturuyoruz. mahalle karisi tipliler.Yetkili kura çekin dedi,ona rağmen ben kafamda kurayı çektim böyle olmasını istiyorum o kadar hatrım vardır heralde dedi
Bu kadını yönetim seviyor,bunun yüzünden beni çok kötü bir yere verebilirler yetkiyi aldığımda ve alana kadar da bununla baya sorun yaşarız.. gerçi sırf sorun yaşamayım diye herşeyine evet demek zorunda kalacaksam da sıkıntışunu goresiye kadar amaaan bosver ver masayi nolacak diyordum ki kadin resmen mobbing uyguluyor. Vermeyin eger bas ederim diyorsaniz.. Gelgitlerim var benimcilerden galiba. Soyle insanlar oyle yerlere geliyor da biz issiz oturuyoruz. mahalle karisi tipliler.
gideceğiniz yeri etkileyecekse verin bence. Ondan kurtulacaksınız 4 ay sonra. Yani ne bileyim ben en bastan verin diyordum ama kimse ver dememis bi ben varmisim iclerindeBu kadını yönetim seviyor,bunun yüzünden beni çok kötü bir yere verebilirler yetkiyi aldığımda ve alana kadar da bununla baya sorun yaşarız.. gerçi sırf sorun yaşamayım diye herşeyine evet demek zorunda kalacaksam da sıkıntı
Bilmiyorum gerçekten neyin doğru olduğunu
4 ay sonra gidecegim kesinse masayi birakmazdim. Yapabildigim pisligi de yapardim.
Gercekte bir kaplan perdelerimi kaldirdiginda yumoş bir tavşanimTavşan koçum bu nick sana olmamış tavşan yumoş bir hayvan zira
mobbing uygulamktaki amacini anlamadim bence disinizi degil tum dislerinizi .gosterin.. kalkmayinmerhabalar..
Bugün işyerindeki odam değişti,gittim kendime bir masa seçtim. Eşyalarımı koydum.Odadaki kıdemli hiç de onun görev tanımına girmemesine rağmen sen diğer masaya geç o masada x hanım oturacak dedi. Niye dedim. O öyle istiyor dedi ki o benden kıdemsiz, e ben de istiyorim dedim ama ben böyle istiyorum dedi kapattı konuyu..
4 ay sonra yetkim çıkacak ve ben başka yere gideceğim. Pazartesi inatlaşıp benim üzerimde kurmaya çalıştığı bu üstünlüğü kabul etmediğimi belli etmek adına istediğim masada kalsam mı,aman zaten gideçeğim boş ver bulaşma mı desem.
Yetkili kura çekin dedi,ona rağmen ben kafamda kurayı çektim böyle olmasını istiyorum o kadar hatrım vardır heralde dedi[/QUOT Lafa bak resmen sizi ezmiş daha burda fikir alıyorsunuz sonuna kadar uğraşın bu bayanla dişinizi gösterin kurayı aranızda çekmeniz söylenmiş onun çekmesi değil
Soruna hic gerek yok masaya o geçerse sizden hic bir sey eksilmez. Huzursuzluk çıkar mı diye düşünmek bile insanı huzursuz eder ne gerek var. 4 ay sonra gitmeyecek olsanız baska ama zaten gideceksiniz:)Ama gideçeğim ve bu kadın benim kıdemlim,orda olduğum süre boyunca sıkıntı çıkaracaktır..
Hangi konumdan?Diger konunuzdan belliydi bu durum aslinda..sasirdik mi? Tabi ki hayir..
Ben doğru olanı bulmaya çalışıyorum burda müzakera ediyorum hepsi buDiğer konulardaki tavriniza istinaden siz zaten masanizi değiştireceksiniz .Bizim herhangi bir şey söylememize gerek yok gibi .
Ben doğru olanı bulmaya çalışıyorum burda müzakera ediyorum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?