Mobbing

Yetkili kura çekin dedi,ona rağmen ben kafamda kurayı çektim böyle olmasını istiyorum o kadar hatrım vardır heralde dedi

Bu kadınla karşı durursam kavga ederim net. Ben burda yeniyim bu kadın senelerdir burda daire başkanlarına kendini sevdirmiş

e size karşı niye gıcık böyle? acaba ağzınız mı laf yapmıyor kendinizi sevdiremiyorsunuz?
Bir tek onunla böyleyim,yumuşakbaşlıyımdır benim üzerimden diğerlerine göz dağı veriyor,benim onda anladığım bu,çünkü olaydan sonra yanıma gelip başbaşa konuşmak istediğini söyledi ama kabul etmedim,başkanın yanında konuşuldu geri adım atmadı ve söylediklerini yalanladı.

Yetkili kura çekin dedi,ona rağmen ben kafamda kurayı çektim böyle olmasını istiyorum o kadar hatrım vardır heralde dedi
şunu goresiye kadar amaaan bosver ver masayi nolacak diyordum ki kadin resmen mobbing uyguluyor. Vermeyin eger bas ederim diyorsaniz.. Gelgitlerim var benimcilerden galiba. Soyle insanlar oyle yerlere geliyor da biz issiz oturuyoruz. mahalle karisi tipliler.

Bu kadını yönetim seviyor,bunun yüzünden beni çok kötü bir yere verebilirler yetkiyi aldığımda ve alana kadar da bununla baya sorun yaşarız.. gerçi sırf sorun yaşamayım diye herşeyine evet demek zorunda kalacaksam da sıkıntı
Bilmiyorum gerçekten neyin doğru olduğunu

gideceğiniz yeri etkileyecekse verin bence. Ondan kurtulacaksınız 4 ay sonra. Yani ne bileyim ben en bastan verin diyordum ama kimse ver dememis bi ben varmisim iclerinde

O kadına en uzak masa en iyi olandır diye düşünüyorum.Çirkef insanlarla uğraşmaya değmez belli ucuz yaa.

Yetkilimde üslup sıfır bir de sürekli olarak siz yetkilinizi öveceksiniz biz de müdürümüzü diyip duran bi yalaka. Ama her seferinde uygun yollu veriyorum cevabını. Ağız dalaşına girmiyorum seviyesiz bir cevap vermiyorum ama bir şekilde alıyor cevabını ve artık benden bıkmış durumda uzatmıyor :) bir kez ezerse hep ezer bana göre

Verin bencede kendince egosunu tatmin etsin eğlensin kendi çapında. Nasılsa 4 ay sonra görmcem şu muşmulaları diye söyleyin içinizden rahatlayın

mobbing uygulamktaki amacini anlamadim bence disinizi degil tum dislerinizi .gosterin.. kalkmayin

Ama gideçeğim ve bu kadın benim kıdemlim,orda olduğum süre boyunca sıkıntı çıkaracaktır..
Soruna hic gerek yok masaya o geçerse sizden hic bir sey eksilmez. Huzursuzluk çıkar mı diye düşünmek bile insanı huzursuz eder ne gerek var. 4 ay sonra gitmeyecek olsanız baska ama zaten gideceksiniz:)

Ben doğru olanı bulmaya çalışıyorum burda müzakera ediyorum hepsi bu

Tabi ki bu en doğal hakkınız ama dikkat ettiğim kadarıyla iş yeri ile alakalı konularda hep mağdur edilen taraf siz oluyorsunuz.Bir yerlerde bir yanlışlık olmalı ve herşeyi koşulsuz şartsız kabul etmeyin iş yerinde ,özel hayatınızda nacizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…