Monarosa'nın Diyet Günlüğü

saol canım:)
o fotoda 75 bile olabilirim
ama kilosunu saklayanlardanım sanıırım:)
üst ksımda pek problem yok
ama alt taraf zengin madenlerle dolu

ahahaha güldürdün beni tatlım ya :))

ya benim de şu göbek canımı sıkıyo çok:/ basen yok bende.
bi de sırtımda yağ topları var resmen.

saol canım:)
o fotoda 75 bile olabilirim
ama kilosunu saklayanlardanım sanıırım:)
üst ksımda pek problem yok
ama alt taraf zengin madenlerle dolu

Ah ah... :26: Başarılar diliyorum sana inş istediğin kiloya en güzel şekilde ulaşıcaksın ama ben ne zaman cesaret edip sizin gibi hayallerime koşucam Çok kötü hissediyorum bazen kendimi çok ...

Ah ah... :26: Başarılar diliyorum sana inş istediğin kiloya en güzel şekilde ulaşıcaksın ama ben ne zaman cesaret edip sizin gibi hayallerime koşucam Çok kötü hissediyorum bazen kendimi çok ...

teşekkür ederim...inaşşalh bunun için uğraşıyorum...
bence sen de biran önce başlamalısın
20 güne yaklaşıo diyete başlayalı..
diyorum kendi kendime ben ne yapıyomuşum ya resmen vücudumu çöplük gibi kullanıyormuşum...
aç kalmadan, diyet psikolojisine girmedenbaşlayabilirsin sen de..
bugün başlıcam yarın başlıcam dedikçe kendini daha fazla yerken bulursun bu gün başla mesela oturup tv karşısında çerez yemeyerek bile başlayabilirsin...
aslında hiç zor değil... kaç kilosun acaba?
bence sen de hemen bir günlük oluştur biz de sana destek olalım....

ahahaha güldürdün beni tatlım ya :))

ya benim de şu göbek canımı sıkıyo çok:/ basen yok bende.
bi de sırtımda yağ topları var resmen.

:))))
ben de tam tersi işte basen bacak aldı başını gitti
ne kadar kilo versem de alt tarafım hep kalın kalcak(
göbeği eritmek daha kolay aslında...

tam 65 kiloyum...Boyum 1.63 ama ben çok mutsuzum...Hem sınavlara(ygs-lys) hazırlanıyorum hem üni okuyorum bunlar bana çok ağır geliyor ve ben hiç kendimi bildim bileli güzel bulmadım.Hep zayıf arkadaşlarıma özendim...Lisede, ilkokulda üniversitede...Hiç zayıf çıtır bir hatun olamadım özgüvenim zayıf bu yüzden...Güzellik konusunda yüzüm güzel ama fiziğimi ben beğenmiyorum zayıf olmak istiyorum ama o kadar kendimi güçsüz hissediyorum ki...Umarım burda buna bir çare bulurum sizleri okudukça çok duygulanıyorum çok özeniyorum size inş siz başarıcaksınız...

tatlım öncelikle çok bi kilon yok sen şişman değilsin!!!
beni düşün bir de bak.
boyum 1.60 ve hayatım boyunca hep 70-80 kg civarıydım.
yüzüm bebek gibi olmasına rağmen hiç kendimi beğenmedim ve beğenilmedim.
anlıyorum seni

ama böyle umutsuzca konuşmak yerine ufak ufak yediklerine dikkat ederek kendini çok sıkmadan başlayabilirsin!

tatlım lise döneminde ben de hep 60larda gezerdim:)
ama kilo vermeyi ilk önce kendin için istemelisin..
yüz güzelliği olayı da ayrı bir konu.hep şu cümleyi duyarsın'yüzün çok güzel ama biraz kilo ver'
ben de çok duydum bunları..sinir bozucu cidden..
ama sınavları ünvteyi bahane etme
ben de öğretmenim kpssye hazırlanıyorum cidden çileli bir süreç
ama diyetimi de yapıyorum sen de yapabilirsin bunu unutma.....

Son düzenleme:
cnm merhaba
biraz geç oldu biliyorum ama bu aralar takipleri biraz boşladım seni de gördüm ilk sayfanı okudum ama araya başka şeyler girince kaldı
aramıza hoşgeldin
inşallah ben senin hedefine kısa sürede ulaşacagına inanıyorum
okuduklarımdan yola cıkarak birkaç şey belirtmek isterim
çay konusu - çay içindeki kafein nedeniyle cok içildiğinde uykusuzluk yapar, yeşilçay da içiyormuşsun bence siyah çayı azalt, bir de demir depolarını acayip boşaltıyor, ben bir ara açık içerdim ama inan ki öyle bir zaman oldu ki çaysız günüm yoktu, ama sonraları aşırı denge kayıplarıyla birlikte aşırı kansızlık yaşadım, ztn bünyem müsaitti ama normalde 12 alt sınır bnmki 7-8lerdeydi düşün durduk yerde yere yığılıyordum ama bilincim açık sadece dengemi kuramıyordum
şimdi siyah çayı en fazla sabah o da 2-3 bardak içerim onun haricinde belki 1-2 bardak akşam ama dengelerim, genel olarak 2-3 bardak günde şeklinde
menülerini okudum da biraz eksikler var gibi ama zamanla alıştıkça oturur düzenin, yanlış anlama kusur aramıyorum
yemeklere 1 yk yağ çok az, ben de bir tencere yemeği 1 kaşık yağla pişirebilen bir insanım, insandım yani
yazın diyetisyene gidiyordum bi ara, o dedi ki 1kg sebzeye 2 yemek kaşığı normalde diyette olmasam 3 kaşıkmış diyette olunca 2.
tabii bunu salatalara koydugun yağla dengeleyebilirsin ama o zaman her öğün salata yemen gerekir
bir de herşeyden yiyorum demişsin evet tabii yenmeli ama ölçülü, sen ztn bu konuda bilinçlisin anladığım kadarıyla
kısa zamanda kilo vermene gelince, bu çok sağlıklı değil inan ki, hızlı verilen kilolar aynı hızda geri alınır, aman dikkat
sanırım senin metabolizma hızlı çalışıyor ki bu bir şans, bnmki çok yavaş mesela
ayda 4-5kg normal fazlası biraz sakıncalı..
spor da cok önemli özellikle sıkılaşmak için, mesela ben de yapıyorum az geliyor sanırım biraz sıkılaştığımı hissetmekle beraber ölçülerime pek yansımıyor maalesef
neyse cnm artık elimden geldiğince seni de takip etmeye çalışırım, kimse gelmese de sen yazmaya devam et, mutlaka gelen olur
iyi geceler diliyorum
sevgiler...

Monarosa Poğaça dışında süper olmuş , olsun üzülme o Poğaça için oda bugüne dek yaptıklarına nazar boncuğu olsun ! Güzel bir gün olsun bugün sana :)

Günaydın canım sağlıklı bir gün diliyorum hepimize.... Kıskandım seni ne güzel hızlı kilo verebiliyorsun ben 1 ayda sadece 2 kilo verebildim...

Hoşbulduk canım:) çok mutlu ettin beni...
çay konusunda bütün söylediklerine katılıyorum evet uykusuzluk sorun benm için
ve kansızım azaltmaya başlamalıyım en azından açık içeyim biraz...
haklısın canım yağı çok az kullanıyorum ama korkutuyor beni yağa elim gitmiyo dökmeye
bir de yeni başladığım için çok sıkı başladım sanırım arada kaçamaklar oluyor tabi.
herşeyden yiyorum ama bir lokma gözüm kalmasın diyetten bıkkınlık gelmesin diye.
hızlı kilo vermemin nedeni çok az yememden değil aslında gerçekten o konuda şanslıyım metabolizmam hızlı
ya da diyetten önce çok yediğimden az yiyince hemen gidio kilocuklar:)

evet spor kesinlikle şart başlıcam ben de kendi çapımda da olsa çünkü salona gitmeye zamanım yok
yazıp beni aydınlatırsan çok sevinirimmmmmm:)

Monarosa Poğaça dışında süper olmuş , olsun üzülme o Poğaça için oda bugüne dek yaptıklarına nazar boncuğu olsun ! Güzel bir gün olsun bugün sana :)
evet canım arada oluyor kaçamaklar.. bugün az yicem:)
Günaydın canım sağlıklı bir gün diliyorum hepimize.... Kıskandım seni ne güzel hızlı kilo verebiliyorsun ben 1 ayda sadece 2 kilo verebildim...

selam canım .. tşklerr..
canım önemli olan hızlı kilo vermek değil uzun vadede az az olsun ama kalıcı olsun....

bugün benim tartı günümdü

ve sabah aç karnına tartıda 67 kilyu gördümmmmmm
bu da demek oluyoki 19 günde 6 kilo
ben bile bu kadar hızlı beklemiyordum pek spor da yapamıyorum çünkü..
hedefim bu ayı 8 kilo kayıpla tamamlamak....

tatlım ben de yağ konusunda öyleydim ama inan diyetisyen sayesinde düzelttim biraz kendimi
şimdi eğer yemekleri ben yapmıyorum genelde annem yapıyor ben bazen yapıyorum, yerken susuz kısmından ve ölçülü yiyorum, hem takıntı halinden kurtuldum bu şekilde hem de yavaş da olsa kilolar gitmeye başladı
az yemek aslında kilo verdirmez ama senin normal halin çoktu herhalde çünkü ben bu kiloların yarısını az yemekten dolayı aldım, tabii ben cidden aç yaşıyormuşum diyetisyen liste verince anladım
spora gelince bn de cok yapamıyorum cabuk yoruluyorum ama yavaş tempoda yapmaya çalışıyorum biz genelde leslie takılıyoruz
leslie sansone diye Amerikalı bir bayan, walk at home, evde yürüyüş akımını başlatmış bulunduğu yerde, CDleri falan satılıyor internetten
biz videolarını yükledik, hem izliyoruz hem eğleniyoruz hem spor yapıyoruz
leslie sansone diye gir googledan, 3. linke tıkla orada yükleme linkleri var o sitelerde download dersen bilgisayarına yüklenir
zamanla tempon da artar hem
bu arada bnm de spora gitmeye durumum yok şu an, ben de internetin nimetlerinden elimden geldiğince istifade etmeye çalışıyorum

ortalamaya vurursak 3 günde 1 kg, aslında cok ama vücuttaki suyu da atıyorsundur yeni başladığından
başarılarının devamını dilerim, biz de desteğini bekliyoruz

evet canım ben diyete girmden önce allah ne verdiyse yiyodum
özellikle geceleri.. her gün dışardan sipariş falan düşün yani:S
şimdi önce yediklerimin 5te 1inin yemiyorumdur heralde.
ders çalıştığım için de çok yiyodum oturuken artık ders çalışırken bişey ymeke yerine
içmeyi tercih ediyorum...
evet leslie biliyorum ama indirmemiştim indireyim canım saol....[/
B]
ortalamaya vurursak 3 günde 1 kg, aslında cok ama vücuttaki suyu da atıyorsundur yeni başladığından
başarılarının devamını dilerim, biz de desteğini bekliyoruz

evet canım yarısı sudur zaten
tabi canım elimden geldiğince destek olurum..
aslında akşam yemeklerini çok çok hafii geçirip gündüzleri canımızın çektiği şeyden bi lokma yesek
hem diyetten bıkkınlık gelmez hem de kilolar gder. ben öle yapıyorum:)

menümü paylaşayım:)

sabah
ılık su, 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
yarım domates
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
iki dilim çavdar ekmeği

ara
1 portakal
2 kupa yeşil çay

öğlen bir tabak yoğurtlu ıspanak

ara
yok

akşam
1 tabak kıymalı kuru fasülye
3 kaşı nohutlu pirinç pilavı
kırımız lahana salatası
soğan salatası
3_4 kaşık yoğurt..
toplamda 2.5 lt su.
akşam çoookkk abartmışım sanırımm:18::18:

yarın da eşimle kahvaltıya gidiyoruz dışarda
dikkat etmem lazım etmeliyim sonra pişman olmamak için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…